Yeentll

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Yeentll

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben nu 6 dagen PO en heb 325cc HP mentor rond dual plane gekregen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik het best flinke borsten vind. Ik twijfelde zelf heel erg tussen 325 of 350, maar uiteindelijk heeft de arts zelf besloten er 325 in te doen. Ik ben 1.76 en weeg 57 kilo. Ik heb er een foto bij gezet, hopelijk heb je zo een beeld want het is een lastige keuze! Ik kom zelf van een 75A/70B af.
 2. Ik hoop het ook, ben nu gewoon bijna bang om te gaan slapen voor de volgende ochtend. Heb voor de zekerheid wat crackers nog gegeten en een flesje water gedronken + 2 paracetamol ingenomen. Nu ga ik vannacht niks meer bij slikken en hopen dat het morgenochtend goed is. Maar als ik naar m'n borsten kijk vanavond heb ik ook weer een geluksmomentje. Ik vind ze al zo mooi voor 5 dagen PO.
 3. Die zwangerschap kwam m'n moeder ook al mee. Maar ben vorige week nog ongesteld geweest en heb geen onveilige sex gehad. Ik slik eigenlijk alleen nog maar paracetamol zo'n 6 stuks op 1 dag. Wel eet ik zo weinig over de dag dat de pillen vaak op een lege maag komen, vooral de paracetamol die snachts inneem. Misschien is dat de reden dat ik sochtends zo misselijk ben. Water probeer ik idd zoveel mogelijk te drinken en ik neem de primperan zetpil in voordat ik ga slapen, hopelijk word ik dan niet zo misselijk wakker. Weet ook niet of het iets veel voorkomende is na een narcose, ben nog nooit eerder onder narcose geweest. De kliniek dacht misschien een virusje over de nasleep van de narcose heen.
 4. Hallo allemaal! Graag stel ik mij even voor, ik ben een jonge vrouw van 24 en heb afgelopen zaterdag mijn borsten laten vergroten bij Dr. Doorneart in het MVIF in Vlaardingen. Ik heb 325cc HP dual plane gekregen. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik vond de pijn heel erg meevallen. Helaas ben ik maandagochtend wakker geworden met extreme misselijkheid en heb ik 3 uur lang alleen maar gal gespuugd, daarna ging t beter. Dinsdagochtend was ik ook misselijk maar kon ik het goed inhouden. Maar nu vanmorgen weer 4 uur lang alleen maar boven de pot gehangen. Uiteindelijk de kliniek gebeld en primperan zetpillen gekregen voor 3 dagen, daarna moet het over zijn. Ook is mijn eetlust niet zoals het was. Hebben meer mensen hier last van gehad en misschien nog tips? Alvast bedankt!
 5. Ik ben ook gebeld! Ik moet er nu tussen half 12 en 12 zijn, maar ik ben er al bijna. Zenuwen slaan nu toe
 6. Aaah jeetje dat is inderdaad klote! Ik heb echt zulke zenuwen dat ik denk; moet ik niet gewoon annuleren? En dan denk ik 10sec later weer; doe normaal! Ik wil dit al zoooolang en zoveel vrouwen zijn mij voor gegaan, dus ik kan dit ook wel, haha. Ik ga ook lekker douchen nu en ik zie je waarschijnlijk straks. Happy new boobieday
 7. Ik heb donker haar, bruine ogen en een wipneus! De zenuwen slaan mij nu wel om t lijf, jeetje. Echt om het uur wakker geworden vannacht en maar blijven draaien. Ben zelfs een beetje misselijk van de zenuwen. Ik hoop dat dat een beetje minder wordt straks. Mocht ik je toevallig niet zien vandaag, dan wens ik je echt heel veel succes toe vandaag en dat we maar goed en snel mogen herstellen
 8. Die nesteldrang herken ik inderdaad! Heel m'n kamer opgeruimd net en m'n bed verschoond paar setjes schone makkelijke kleding klaargelegd, haha. Maar morgen rond dit tijdstip mogen we ons waarschijnlijk gelukkig prijzen met mooie borsten!
 9. @Desley1994 Ik ben 24! Mijn zenuwen zijn vandaag opeens helemaal verdwenen. Ik heb nu echt zoiets van; eindelijk.. Ik ben meer bang voor het prikken van het infuus en voor de misselijkheid na de narcose (ik ben ook geen overgeefheld, maar wel in mindere mate dan jij).
 10. Haha, dat zou leuk zijn! ik merk dat ik steeds zenuwachtiger begin te worden en niet kan wachten tot die krengen erin zitten.
 11. Wat leuk! Ik moet ook 28 mei in Vlaardingen bij Dr. Doorneart. Heb jij je tijd al gekregen? Ik moet er om 10.45 zijn. ik heb gekozen voor 350cc HP dual plane. Ben 1.76 en 57kg en hoop toch wel op een kleine D/volle C uit te komen. De kriebels beginnen nu wel al een beetje te komen, nog maar 9 dagen en dan zijn we aan de beurt, haha!