SilX

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

3 Followers

About SilX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb de Anita momentum gekocht. Heb ook lopen stoeien met BH'S en ik zweer bij deze nu! Raad hem iedereen aan! Had eerst de triumph triaction.. wat een onding. Bij m'n controle in de kliniek waren ze ook erg te spreken over mijn keuze voor deze bh. Hij is wel duur mja dat had ik er wel even voor over aangezien je hem.24/7 draagt haha. Daarbij is hij nog mooi ook!
 2. Er staan op de Instagram van Diana foto's van littekens na zogenaamd 2 weken die bijna niet zichtbaar zijn. Zo ziet het er bij mij niet uit. Hechtingen zitten er nog in en zijn nog niet opgelost en zitten nog beetje korstjes op. Maar vandaag controle geweest bij de assistente van Frans. En het zag er volgens haar allemaal super mooi uit. Dus Diana doet het af en toe ook wel mooier voorkomen dan het is. Ik heb wel foto's vind dat toch beetje een dingetje om dat op internet te zetten...
 3. @Charita Ik ben nu 16 dagen PO. Ben benieuwd wat hij vanmiddag gaat zeggen. Ik zit foto's op de site van Diana van littekens zogenaamd na 2 weken. Nou zo zien ze er bij mij niet uit hoor @valentine je moet inderdaad doen waar je je goed bij voelt! Aan de chirurg zal het in ieder geval niet liggen! Je bent bij hem in goede handen!!
 4. @Charita oh nou gelukkig! Ik heb woensdag inderdaad mijn controle. Opzich gaat herstel goed. Voel alleen onder m'n rechter borst een soort deukje net boven m'n hechtingen. Daar maak ik me beetje zorgen om. Maar goed zal het morgen wel horen
 5. @Charita het is wel gek dat je een nacontrole bij Diana hebt toch? Zij heeft geen medische achtergrond. Nu ik dit heb gelezen heb ik gelijk even een mail gestuurd dat ik gewoon op controle bij Frans wil volgende week.
 6. Ik ben ook via Diana Gabriels door Frans Straten geopereerd. In eerste instantie ook veel twijfels om het via haar te doen. Maar opzich ging alles goed bij mij. Operatie datum stond vast, factuur betaald..dinsdag 31 mei zou ik geopereerd worden. Alles geregeld. Wordt ik de vrijdag ervoor gebeld dat het niet door kan gaan of ik een dag eerder kan.. are you f*cking kidding me!? Ik was echt heel boos. Want ik moest nu iemand anders regelen om mij op te halen en te brengen. Ik moet 15 juni nog op controle en ik ga ze hier ook nog zeker op aanspreken. Op Frans niks aan te merken! Ben heel blij met hem en het resultaat. Dus zou lekker via kliniek direct gaan en niet via Diana. Wat ik mij alleen afvraag. Waarom willen deze Chirurgen hun naam nog aan haar verbinden met al dit gezeur elke keer?
 7. Ik heb nog geen foto's gemaakt! Ik zit me ook net te bedenken dat ik helemaal geen foto's van voor situatie heb. Frans heeft deze wel gemaakt dus ga toch eens vragen of ik die nog mag hebben. I Ik moet zeggen dat ik ze nu echt met de dag zie veranderen! Heb gisteren de pleisters eraf gehaald omdat ze begonnen te krullen. Wat een verademing. Die dingen jeukten als een gek. Op het moment gaat het eigenlijk best goed. Ben nu 11 dagen PO. Heb alleen af en toe last van steken en kramp in m'n linkerborst en een jeuk aan m'n tepels! verschrikkelijk! Meer meiden hier last van? Hoe gaan jullie om met die borstband, als je hem al hebt? Ik vind het echt een onding en doe hem ook weleens af. Hoop niet dat het al te grote consequenties heeft. Btw heb ik ook andere bh gekocht van Anita. Eerst had ik de triumph triaction. Verschrikkelijk ding zeg. Nu de Anita momentum. Moet zeggen dat die veel beter zit en ondersteund! 75 C nu daarvan.. daar was ik wel enigzins in teleurgesteld hihi.
 8. Nou meiden even geen tijd meer gehad om te reageren. Maar jeetje wat een pijn heb ik de eerste 4 dagen gehad! Mijn pijngrens ligt vrij hoog. Maar dit sloeg echt alles.. gelukkig wel heel blij met het resultaat! Ze moeten wel nog aardig zakken. Vooral m'n rechter borst. Kan gelukkig alweer wat meer. Lichte huishoudelijke taken en op m'n rug slapen. Bizar dat het eerst zo veel pijn deed en dat het herstel nu ineens zo snel gaat. Wordt alleen wel gek van die band. Doe hem soms ook af. Niet omdat hij pijn doet maar hij irriteert me enorm onder m'n oksels. Hebben jullie hier ook last van? Hoe is het bij jou gegaan @TheMonsterHasBlueEyes? Trouwens. Jij bent ook.maandag geopereerd toch? Ik ook namelijk het was een dag vervroegd!
 9. Bedankt voor de reacties! Fijn om te horen Flupke! Geeft toch wel enigzins beetje geruststelling haha. Wat leuk! Krijg je ook anatomisch bij Frans Straten? Gisteren gebeld dat ik om 7.15 aanwezig moet zijn in het ziekenhuis. Dan komt het toch wel ineens heel erg dichtbij! Daarnaast ook een Triumph bh besteld.. 70D op aanraden.. heel gek om zo'n maat te bestellen haha.
 10. Hallo allemaal! Na lang nadenken toch maar even een account hier aangemaakt omdat ik steun van lotgenoten wel kan gebruiken. Al klinkt dat negatief, wat het natuurlijk niet is! Ik wordt 31 mei geopereerd door dokter Frans Straten. Ik krijg anatomische protheses 390 CC dual plane high profile. Op dit moment heb ik BH maat 75 B. (wat ik eigenlijk al niet helemaal vul) Ik wil dit al vanaf mijn 15e maar ik moet zeggen nu dat het ineens zo dicht bijkomt vind ik het toch wel erg spannend en beginnen de twijfels ook enigszins toe te slaan. Ik kijk er heel erg naar uit maar vindt het ook enorm eng! Zijn er mensen hier die ook anatomisch protheses hebben?
 11. Ik wordt ook door Frans Straten geopereerd! 30 mei ook anatomisch maar dan 390 cc. Ik ben benieuwd! Succes