Jcin27

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

7 Followers

About Jcin27

Recent Profile Visitors

1,067 profile views
 1. Hoi hoi, Ik zelf ben 12 mei geopereerd en ook duoplane. Ik heb 2 kids waar van de jongste 2 is. Ik heb 9 dagen hulp gehad en daarna moest ik het ook weer zelf doen. Dat is te doen door wat handigheidjes toe te passen. Een trapje in de keuken of alles zo zetten dat je je armen niet hoeft te strekken. De volle wasmand even door je man bij de wasmachine te laten zetten. Dat soort dingetjes. Doe huishoudelijke dingen verdeeld over de dag en niet alles in 1 keer. En de grote dingen zoals ramen, bedden etc probeer daar hulp voor de regelen 1 keer in de week of 2 weken. Ik moet zeggen dat je heel handig word in dingetjes bedenken om anders te doen. Zo deed ik het trap hekje met mijn voet dicht. En zetten ik de klein op mijn schoot en gleed ik op mijn billen de trap af haha! En ik heb 2 dagen voor mijn bv het huis van boven naar beneden goed gepoetst. De badkamer, slaapkamers, keuken alle grote dingen echt goed uitgesopt. Dan is het een kwestie van bijhouden. Ik weet dat heel veel dames hier het afkeuren maar 6 weken niks doenmet kids gaat bij de meeste gewoon niet. Succes!
 2. Gefeliciteerd met je prachtige boobs! fijn dat het allemaal zo goed is gegaan.. Nu lekker herstellen en bijkomen. Lief dat je mannetje je zo vertroeteld dat heb je nu wel nodig. Half Zittend slapen gaat idd beter dan liggend, vond ik tenminste. Een borstband heb ik niet hoeven dragen dus daar kan ik niet over mee praten.. Maar de bh gaat echt wennen! Ik vond m in het begin ook strak en had ook moeite met ademen. Maar dat word beter als de zwelling afneemt. Ik ben bijna 7 weken PO en toch draag ik de bh nog regelmatig vooral snachts. Heel veel succes met je herstel! Liefs,
 3. Ja ik heb foto s in me galerij.. Volgens mij kan je ze gewoon bekijken. Ik weet niet waar je op uit wilt komen.. Maar ik weet wel dat d grootte snel wend. Ik zou zelf eerder voor de 280 gaan dan de 265.
 4. Nee maar toch.. Soms kan iets via een bericht anders overkomen dan in real life.. ;-) Dat geloof ik! Je gaat toch naar zo een afspraak toe leven. Je kan niks meer dan eerlijk zijn! En nog maals ik hoop echt dat hij zegt ; meid, we gaan er voor! Dat verdien je na zo lang je onzeker te hebben gevoeld. Mocht in het ergste geval het dan toch zijn dat er geen akkoord komt. Neem dan aub 1 ding van me aan. Neem geen overhaaste beslissingen!! omdat t ergens goedkoop word aangeboden. Want je wilt na de bv onbezorgd gelukkig zijn. Je kan het op afbetaling doen. Als dat haalbaar zou zijn voor je dan is het een optie. Maar dan ook neem de tijd om een goede kliniek en arts te vinden die goed staat aan geschreven en goed voelt! Ik ben zelf via mediconsult (in Haarlem) door dr koeijers geopereerd. Een hele fijne man die weet wat hij doet. En heel goed naar jou wensen luisterd maar ook eerlijk is wat wel en niet haalbaar is. Als ik het goed heb kan het daar ook op afbetaling. Maar dat is voor latere zorg eerst op naar je gesprek. Ik heb je toegevoegd, dan kan ik op de hoogte blijven van jou boobie reis! Liefs,
 5. op mijn operatie dag was het warm. Ik had een oversized jurkje tot de knie aan met slippertjes. Het ligt ook aan het weer. Een joggingpak met een los shirt is goed. Had ik ook bij me maar had toch weer me jurkje aangetrokken. Lekker makkelijk aan 1 stuk en losjes. De verpleging helpt je aankleden dus via je benen is niet nodig. Als het lekker losjes zit is het goed. 1 tip neem warme sokken mee. Ik moest best lang wachten en door het niet eten kreeg ik het ontzettend koud! Ook toen ik wakker werd uit de narcose had ik het koud. Succes!
 6. Welkom meis! gefeliciteerd met je datum, spannend! Wat goed dat je op je gevoel bent af gegaan. Bij dr koeijers zit je goed. Hele fijne man die weet wat hij doet. Ik ben 12 mei door hem geholpen. 280cc anatomisch duoplane. Ik had AA en heb nu een grote C kleine D. Ik ben vandaag 6 weken PO en super gelukkig. Precies zoals ik het wilde en mijn littekens zien er super mooi en dun uit! Heel veel succes!!
 7. Fijn dat je een door verwijs gekregen heb! Probeer je goed voor te bereiden op het gesprek voor zo ver dat kan.. Zodat je stevig in je schoenen staat. Ik kan me haast niet voorstellen dat de chirurg denkt dat zijn prima borsten ze stelt zich aan! En dat bedoel ik helemaal niet beledigend begrijp me aub niet verkeerd. Maar als vrouw kan ik me heel goed voorstellen dat jij er niet blij mee bent. Hamer vooral op wat het psychisch met je doet.. Dat wil toch wel vaak de door slag geven. Laat je weten hoe het is gegaan? Liefs!
 8. Zo iets ja. Ik sliep op 3 kussens. Niet allemaal recht op elkaar wat dat ligt niet.. Maar een beetje verdeeld 1 gewoon iets omhoog tegen het hoofdbord daarop 1 bij me schouderbladen/rug en 1 bij me nek. Zodat je overal een beetje steun hebt. Het is even zoeken wat "lekker" ligt en toch voldoende steun geeft.
 9. Idd niet helemaal plat liggen! En wat ik deed was mijn armen kruisen handen op de schouders en zo omhoog komen, dan gebruik je ook echt je buikspieren.
 10. Hoi meis! Ik herken mijzelf heel erg in jou verhaal! Ik ben 28 jaar en ook moeder van 2 kindjes. Zelf had ik 1 borst een AA en de ander helemaal plat. Het schamen voor je lichaam tegen over je eigen man, het niet passen van een bh/bikini en je niet vrouw voelen.. Heel herkenbaar! Ik heb afgelopen 12 mei mijn bv ondergaan. Ik ben dol gelukkig! Ik heb gekozen voor "natuurlijke" borsten die bij mij lichaam passen. Het is een C cup geworden. Ik voel me nu op en top vrouw en de schaamte ik helemaal weg! Ik vind het super stoer van je dat je een foto heb durven plaatsen! Hier op het forum zit je goed.. Iedereen leeft zo mee, zijn lief en behulpzaam. Ik hoop zo dat het hele traject gaat lukken voor jou. Zodat jij ook vol trots naar je eigen lichaam kan kijken en je op en top vrouw kan voelen! Succes meis, liefs!
 11. In cupmaten klinkt het misschien groot maar het kan idd veel kleiner ogen. De pijn heb ik ervaren als heel goed te doen! Het is een spierpijn/stuwing gevoel.. Maar geen pijn dat je denkt dit trek ik niet! Meer ongemakkelijk. Ik slikte vanaf begin af aan alleen s ochtends en s avonds medicatie de rest niet. Iedereen ervaart het natuurlijk anders. Gewoon heel goed je rust pakken is echt heel belangrijk!
 12. Hoi hoi, spannend! Nog eventjes dan heb je nieuwe boobies.. Ik had zelf 70AA en heb 280Cc en kom uit op ongeveer een C cup. Mijn vriendin had een volle B kreeg 255CC en is uitgekomen op een kleine D. Ik denk dat jij ook gaat uitkomen op een C/D maar volgens mij zit er dan ook weer verschil in het type prothese. Ik zou me niet druk maken dat het te groot word.. De grootte wend namelijk erg snel! Ik ben zelf erg petite 1.58 en 46 kg en het past prima bij mijn lichaam het is niet te maar heel natuurlijk. Heel veel succes en sterkte met je herstel. Groetjes
 13. Welkom! wat fijn dat je je zwangerschaps kilo s kwijt bent! Gefeliciteerd. Ik ben zelf moeder van 2 kids.. De jongste is net 2. ook zelfstandig ondernemer met 2 bedrijfjes dus altijd in de weer en druk! In de eerste week heb je toch echt wel hulp nodig en is heel belangrijk je rust te pakken. Als het lukt zou het fijn zijn om iemand in huis te hebben die in ieder geval de zorg van de kids en het huishouden op zich te neemt. Mijn moeder heeft hier 9 dagen geslapen om dat te doen! Was is zo dankbaar voor. Mijn man had het namelijk druk met de 2 zaakjes. Na 9 dagen heb ik zelf weer alles op gepakt maar wel op een rustig tempo en niet alles in 1 keer. Gewoon verdeeld over dag. Mijn moeder komt nu 2 keer in de week voor de grote huishoudelijke dingen. Ramen, bedden etc. Je hebt de eerste 2 weken ook weing energie. Maar met de week gaat het beter. Heel veel succes!
 14. Blij om te lezen dat veel dames hier last van hebben. Ik heb nooit een buikje gehad en nu na de bv ineens wel. Ik dacht al dat is lekker ik ga voor boobies en krijg er een buikje bij haha. Ik ben nu 12 dagen PO.. Ik ga ook maar aan de brandnetel thee! Hopelijk trekt het gauw weg.
 15. Klinkt voor mij ook heel herkenbaar. Ik was ook heel ziek van de narcose/antibiotica en het gevoel dat ik ging flauw vallen. Heeft 2 dagen geduurd. Ook het drukkende gevoel herken ik.. Word vanzelf na een aantal dagen minder. Ik ben nu 11 dagen Po en de druk is zo goed als weg. Lekker veel je rust nemen en je zal zien dat het met de dag beter gaat! En zolang jij het goed doet op de medicatie lekker blijven slikken evt om een maagbeschermer vragen. Succes!