vegasgalliano

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About vegasgalliano

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heey! Ik ben heel erg tevreden met hem als chirurg, hij is lief geduldig, neemt de tijd voor je zelfs voor de operatie. Stelt je super gerust, mijn borsten moeten gewoon nog wat zakken. Ik denk dat jij wel voor de 450 kan, maar vraag het gewoon aan dokter hupkens! Ik heb de dag van de operatie pas gekozen hahaha zat ook zo te twijfelen!
 2. Hoiii hoii, Ik denk dat als ik je nu een foto laat zien je een beetje schrikt, ze staan super groot en moeten nog heel erg zakken. Ik ben er zelf totaal nog niet blij over. Hopelijk over een weekje dat het al wat meer wegtrekt dan zet ik wel even een foto voor je online! Hoe lang ben je ? Ik heb 400 dat was echt de max voor mij. Waar twijfel je tussen?
 3. Kan iemand mij helpen, ik probeer steeds 5 keer te reageren zodat ik dan premium member word en dan kan kijken naar foto's van mensen. Ik heb al tien keer gereageerd en een voorstel topic gemaakt en kan nog steeds niet naar foto's kijken?
 4. ^^ ik vind dit echt top om te horen! Ik heb ook vierkante borsten nu ben een week po hoop echt zoo dat mijn verhaal gaat lopen zoals die van jou bruisend! Ze mogen van mij ook wel wat groter en de tepels meer naar het midden. Geduld, geduld haha maar wel moeilijk!
 5. Wat naar allemaal dat het zo is gelopen... Ik heb helaas geen ervaring met deze pc maar ik wens je in ieder geval succes en prachtige borsten toe!
 6. Je bent nog maar 3 dagen po dat komt vast wel goed! Ik vind ze echt mooi! Ik ben een week po en durf echt nog niet te gaan werken, knap van je hoor.
 7. Halloo Allemaal, Ik kom mij even voorstellen. Ik ben 25 jaar en heb onlangs mijn borsten laten vergroten bij Dokter Hupkens in Vlaardingen. Ik ben van een kleine c naar volgens mij een cup e gegaan (dat moeten we nog zien als ik geheeld ben). Ik heb 400 cc mentor high profile erin zitten. De operatie zelf ging helemaal prima, moest wel een ruim een uur wachten voordat ik steeds groter in de wacht kamer. Uiteindelijk ben ik prima gerustgesteld door iedereen en werd ik wakker met borsten! Helaas staan mijn borsten super hoog nu, ik heb ook een beetje verschil in mijn borsten en ze zijn super hard. Ik begin nu pas erg last te krijgen van spierpijn maar dat is voornamelijk als ik lig en probeer te bewegen. Ik doe alles zelf, doe heel rustig, probeer echt geduld te hebben haha en mezelf rustig te houden dat het allemaal zo hoort maar ochhhhh wat kan ik mezelf gek maken haha. Dus vandaar dat ik hier kom om even te spieken en te lezen. Dan weet ik dat ik in iedergeval niet de enige ben haha!
 8. Hoiii ik ben nu ook een weekje po, herken mezelf in wat je zegt. Ik kan alles zelf maar wat een spierpijn zeg, ik begin pas nu een beetje blauw te worden, en inderdaad ze zitten echt heel hoog en strak! Ik hoefde geen borstband om, maar vind het wel jammer want misschien dat ze dan sneller zouden indalen? in ieder geval gefeliciteerd roxysexy!
 9. Ik ben net een weekje po dokter hupkens ook!! Fijn om te lezen dat iemand anders ook verschil heeft in borsten. Ik schrok hier een beetje van, en hoop inderdaad dat het waar is dat ze gaan groeien! Ik heb ook 400 cc gedaan twijfelde eerst om 375, ben echt superblij dat ik toch voor de grotere ben gegaan. Mijne staan wel wat hoger dan die van jou hoop dat ze snel dalen!
 10. Echt blij om jouw verhaal te lezen ik ben pas een weekje po, maar herken me echt in alles van jou verhaal. Ben blij dat ik niet de enige ben
 11. jeetje wat erg! Gelukkig kan het uiteindelijk wel mooi weer opnieuw worden gedaan! Sterkte