lonneke01

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

3 Followers

About lonneke01

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey Vermer!! Hoe gaat het, hoe bevallen ze. Mijne zijn perfect al zeg ik het zelf ik kan niet stoppen met erna te kijken <3
 2. @Vermer, ik heb geen korstjes meer maar die bh voelt niet prettig, ik draag meestal een sporttop en vandaag de bh maar ik was na het werk blij dat die uit kon. Ze beginnen aardig uit mn oksels te komen. Band is sinds zondag volledig weg. armen boven mn hoofd is ook nog niet ideaal maar voelt niet verkeerd. trekt gewoon flink. alles trekt maar geen pijn. k had maandag bankdrukken 12,5 kilo geprobeerd maar dat was niet te doen hahaha.
 3. @vermer Ja oksels gaat eerst doe k waar k gewoon aankom, erna trek k met mn arm dezelfde kant de huid van de oksel wat naar voor waardoor ik het laatste stukje kan scheren
 4. Hey! De eerste foto's die ik zag had ik inderdaad dezelfde reactie gegeven als jou! Maar als ik zie hoe het al veranderd is ben ik ook heel erg benieuwd naar het eindresultaat. En ook op basis daarvan pas beslissen of je nog een lift wilt of niet. Als je ziet hoeveel het al veranderd is weet je nooit hoeveel het nog gaat veranderen! Succes met je herstel!! Al met al op het einde heb je prachtige borsten, want er is in elk geval wel een goede nazorg van de PC dat is wel fijn
 5. Hey, jaa bij mij ook, heel de tijd 3 weken volhouden en dan mag je alles, maar wel rustig opbouwen. Luisteren naar je lichaam wat wel en niet gaat zei ze en de borstspier niet over belasten. Maar wat maken die 3 dagen nog uit met de band denk k dan...:S Ik heb nog ff foto's in mn album gezet!
 6. @Sinas ik heb aangegeven dat ik geopereerd wordt en waaraan privé wil houden. dit was voor mijn manager voldoende en moest k me ziek melden. hij was er stellig in en vond dat vakantie niet was om te herstellen.
 7. Mijn hechtingen zijn vandaag verwijderd! K voelde de ene kant niet de andere kant was een raar gevoel. vond t niet prettig maar was snel weg. deed geen pijn! K had gehoopt omdat mn borsten al echt goed uitzien dat k die rot band niet meer hoefde. maar helaas moet m echt tm zondag dragen, en mag tm zondag niet op de zij slapen. echt wat een verschrikkelijke zeik haha wil slapen zoals ik wil en wilde gaan zwemmen maar ook dat mocht klaarblijkelijk niet :S
 8. Ik ben 2 weken geleden geopereerd. Van Onselen zelf is een correcte man, maakte geen mooier plaatje dan wat het is. Gaf bijv eerlijk aan in het begin staan ze naar buiten, komt door de spier heeft tijd nodig. Nu na 2 weken zijn ze idd stuk meer naar binnen. De behandeling bij de ACCZ in Bocholt was ook absoluut geweldig. Geen klagen over echt super tevreden. en elke keer als ik vragen heb kon ik bellen werd ik goed geholpen. Echt alleen maar leuke mensen! ik ben heel tevreden en heb ook geen complicaties. Ik heb dezelfde prothesen als ze je adviseren. Nu naar 2 weken ben ik weer volledig op. T is dat ik vakantie heb anders ging ik maandag weer werken. Hou er wel rekening mee dat je de eerste week vervelend wordt van het hangen, en slechte slapen. Je mag alleen maar op je rug. De dag na de operatie doet het flink pijn en een week zit je goed aan de pijnstillers. Lamlendig van het hangen wordt je en je borsten voelen als bakstenen. Dat kan ik helaas niet mooier maken, maar naar een week ging het al stukken beter en ben ik zelf voorzichtig begonnen met wat beweging in mn armen te maken zodat het wat soepel blijft en nu ben ik weer aardig op. als je teveel beweegt is het wel wat gevoelig maar absoluut geen pijn meer!
 9. @vermer Dat had ik heel erg, maar dat is nu aan het verdwijnen van de borsten in de oksel :). Wilde vandaag auto rijden maar dat is erg gevoelig dus heb ik gelaten. Verder gaat het wel prima, en gister heb ik me een halve dag op de bank gelegd zonder band, was er echt ff klaar mee en had uitslag. Wanneer worden je hechtingen verwijderd?
 10. @vermer Ik wordt gek van de jeuk en vandaag heb ik wat pijn aan de zijkant van mn borsten. Ik geloof dat mijn borsten helemaal klaar zijn. Links was al snel uitgezakt en rechts duurde lang maar die is bijna gelijk. en ze zijn wel hard maar niet meer pijnlijk denk dat dit het harde is wat die 6 maanden tijd nodig heeft om zacht en soepell te worden. Heb wel uitslag van de band. Wat een onding! wil m niet meer haat m haha. Dinsdag hechtingen eruit en dan ga k lekker zwemmen erna!
 11. Hey!! Ik ben nu ook 8 dagen geleden geopereerd, en de onderkant van mn borsten heb ik ook geen gevoel, dus het is denk ik niet vreemd. Die pijn van de borstband ken ik. Ik heb daar ook last van, nu nog steeds maar ik maar de borstband dan af en toe wat lichter en als ik mijn schouders goed ontspan is de pijn ook weg. 1 borst is van mij al perfect gezakt, de andere zie ik dat de onder kant nog iets hoger zit. Daarnaast zie ik bij de ingezakte aan de zijkant bij mn oksel wat ruimte terwijl de andere kant nog recht omlaag loopt, dus ik heb de band wel nog steeds om. Die Band is om tegen te houden dat je prothese naar boven gaat voordat hij is ingenesteld want dat is de natuurlijke plek van de prothese. ik weet niet of je hem onder de spier hebt laten plaatsen want daar gebruiken ze meestal de band. Ik mocht mijn bovenarmen bij voorkeur niet bewegen. dit heb ik tot gister ook echt perfect gedaan en nu probeer ik ze wat los te maken van mn oksels en wat speelruimte te geven maar nog steeds niet mn armen omhoog of dingen tillen etc. Maar de pijn is normaal. Ik ben ook nog blauw en heb met momenten ook pijn aan de band. Daarnaast zijn mijn tepels super gevoelig alsof er blaren opzitten. Ik denk dat het echt allemaal normaal is. Wat betreft de pijn van de band heb ik vrijdag trouwens naar mijn kliniek gebeld, deze zei dat het echt volkomen normaal was. ik heb het zelfs blauw tot onder mijn laatste rib.
 12. Ooh pfieuw.mjamwat teveel hooi op de vork en wat onvoorzichtiger he. Vandaag heb k gewoon lang gedoucht t zit alle,aal prima mog. Fijn dqt jij ook blij bent!
 13. @vermer ik geloof prima, ben gewoon op maar natuurlijk vervelend dat k niet alles kan. T voelt nu nog alleen als gekneusde ribben✌️ Ben ondertussen wel 1 keer gevallen dus toen heb k mn armen uit reactie flink bewogen helaas dus erna had ik wat pijn maar t heft gelukkig geen gevolgen gehad. Ze herstellen wel verschillend in de zin van links is groter dan rechts maar t is al prachtig! Kan niet wachten tot ik over 2 wkn van de vreselijke band af ben, wat een onding is dat!
 14. Ook cal koolhydraten em vetten maar k heb me nog niet gewogen want ik sta strak van t vocht. Lijk wel 6 maanden zwanger