Laura1981

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

7 Followers

About Laura1981

Recent Profile Visitors

1,983 profile views
 1. Jeetje zeg, wat doe je alweer een hoop en zo snel! Een bed verschonen, daar heb ik al normaal grootste moeite mee, zou er niet aan moeten denken vlak na een bv. Even Nio afwachten met z'n antwoorden. Ik geloof nooit dat hij al die dingen goed zou keuren 4 dagen po, haha. Maar zou ik ook nog in je album mogen kijken? Ben wel heel benieuwd. Groetjes!!!!
 2. Hoi Mamalisa. Gefeliciteerd met de nieuwe aanwinsten. Ken je je t een beetje bevatten, omdat alles opeens zo snel is gegaan? ik heb hier je foto gezien, wel mooi groot maar nog zo hoog. Komt allemaal goed. Ik dacht bij mn eerste bv dat ze ongeveer op m'n schouder zaten. Maar zou ik ook je prive album mogen inzien? Ben stiekem wel benieuwd. Groetjes en succes met t herstel!! En doe rustig aan hé, voordat je dalijk teveel doet en je alsnog pijn of last krijgt.
 3. Heel veel succes morgen, mamalisa. Hopen dat je een beetje kan slapen vannacht met al die zenuwen Het resultaat zal wel weer prachtig worden, uitgaande van de andere nio-borsten hier!
 4. Hoi meiden ( @best_boobie en @BrownieG). Ik zal Nio inderdaad morgen nog wel even mailen over die prothese. Als jullie, met jullie 'getrainde' ogen ook wel denken dat ie gedraaid zou zijn, dan is die kans wel zeker aanwezig dus. Maar daar is toch verder niks ernstigs aan? Hij zal al jaren gedraaid zitten, als ik ook andere foto's terugkijk. Maar ik heb er nooit last van gehad. Het is dan toch niet opeens zo dat daar een schadevergoeding voor komt? Dan kan ik er toch nog gewoon een jaar mee rondlopen? Valt nu ook niet op, ik ging er pas over nadenken toen ik hier een andere foto zag.
 5. Dank je wel @best_boobie. Uiteindelijk zal het inderdaad wel heel leuk gaan worden, maar het kwam nu ff opeens allemaal op zo'n korte termijn. Afgelopen zondag de verhuisplannen echt doorgezet en afgesproken, waardoor ik dus maar 1 of 2 dagen bedenktijd ('verwerkingstijd') had om mn operatie af te zeggen. Vond ik best wel lastig, en vindt het nu nog steeds wel vervelend, maar hopelijk volgend jaar dan. Kunnen geld overhouden met de hypotheek dalijk, dus weer extra geld om voor de operatie te sparen.
 6. @Desert-Rose haal bij mij de datum etc maar weg. Vanwege de verhuisplannen heb ik vanmiddag het tweede consult en operatie bij dr Nio geannuleerd. Misschien dat ik volgend jaar dan pas onder t mes ga. Is allemaal afhankelijk van hoe t met t huis gaat verlopen. Ik zal nog wel tussendoor de verhalen van andere blijven volgen, maar verder niet meer zo veel meer posten.
 7. Pfff, twijfel twijfel twijfel... Mn man en ik hebben nu al een jaar ofzo twijfels om eventueel te gaan verhuizen. 't weekend kwam t weer ter sprake en was t kiezen. Of hier t huis afmaken (kleine dingetjes afwerken en schutting vervangen) of ik onder t mes. Ik zou best wel terug willen richting t dorp waar ik vandaan kom, hier nu 3 kwartier vandaan, wat ook voor mn man dichterbij z'n werk is. Maar ja, zou wel betekenen dat ik nu niet onder t mes kan. Aan de ene kant wel een flinke domper natuurlijk, maar wel 3100 euro wat je aan je huis kan besteden en t dan in de verkoop kan zetten. Dus ja, ik moet er nog even een nachtje over slapen. Heb maandag nog een afspraak staan bij Nio, maar die zal ik ook zsm moeten afzeggen dan. Pfff, even een hele grote beslissing nemen met maar 1 of 2 dagen bedenktijd...
 8. Oh, kijk. Dat is dan weer een geruststelling. Beter de wetenschap datje echt t maximale heb wat nog mooi is, dan wakker worden met opgeplakte scheelkijkers.
 9. Huh, heel je vest niet meer aan? Wel een heerlijk idee, maar zeker snachts zou ik t wel eng vinden. Dan liggen ze zo 'los' in bed, hahaha. Maar verder was Nio dus helemaal tevreden. Jij zelf ook met t resultaat na 1 week? Stiekem ben ik wel benieuwd (ik wil ook richting 800 cc gaan), dus als je een fotootje heb, zou ik die graag willen bekijken ) Groetjes!!!!!
 10. Hihi, net even mn zakjes rijst gepakt en een thuis-pas-sessie gehouden. Foto's van nu met m'n 350cc en foto's met ca. 825 cc. Selfies maken van de zijkanten is dan toch nog wat lastiger als gedacht. ik heb een album aangemaakt met die foto's en ook m'n uitgebreidere wishlist. Kwam op pinterest weer allerlei foto's tegen, dus ff nieuwe opgeslagen. Wat zal dr. Nio dalijk gek worden van al die plaatjes, hahaha.
 11. Hoi Missloulou, Ik zie dat je bij Dr. Wu ben geweest in Rotterdam. Ik heb hier op het forum ook veel gelezen over zijn collega dr. Nio (zijn heel veel Nio-fans hier). En ook - ken ik me herinneren - dat hij een borstvergroting zou willen/kunnen doen, zonder direct een lift uit te voeren. Ik denk dat ik het topic 'borstoperaties - borstliften' een hoop ervaringen van anderen zullen staan.. Groetjes, Laura
 12. Jeetje zeg, opeens volgende week al aan de beurt! Ach, scheelt ook minder weken twijfelen en zenuwen. Je blijft dus toch wel bij de 600? Als Nio zegt dat dat heel mooi wordt, dan dat maar aannemen he. Hij heeft er verstand van en weet wat voor resultaat t zal geven. Al bedenk ik me nu, ken je m niet bellen dat hij ook een maatje groter meeneemt? Dat je last minute toch nog kan kiezen? Ik zou willen dat ik zo snel opeens zou kunnen. Eerst over 1,5 week nog 'passen' en definitief doorspreken. En dan alsnog weer 3 weken wachten. Pfff, duurt zooooooo lang, hahaha.
 13. Hoi @Boekjoe. Tijdens het eerste consult bij Nio heeft hij het er wel over gehad. Veel voelen etc aan mn borsten. De rest van de week voelden ze dan ook beurs aan. Zoals ik hierboven al opmerkte, denk ik dat mijn ene prothese gedraaid is. Misschien dat hij daarom die onderzoeken wilde. Nio heeft zelf mijn huisarts een bericht gestuurd over de mammografie en echo (soort 'verzoek'). Daarop heb ik zelf weer de huisarts gebeld en verder uitgelegd (ze hadden het bericht inderdaad ontvangen) en heb ik zonder problemen de 2 verwijsbrieven gekregen (moet wel al ziekenhuis doorgeven waar je die onderzoeken wilt). Een brief voor de mammografie en eentje voor de echo. Toen ik die brieven had, heb ik het ziekenhuis gebeld voor een afspraak. Was allebei afdeling Radiologie, dus hoefde maar 1 afspraak te maken. De volgende dag kon ik gelijk terecht en hebben ze het resultaat naar mijn huisarts gestuurd. Daarop heeft de huisarts die info weer naar Nio gestuurd. Verder heb ik er dus niks aan hoeven doen. Van kosten weet ik ook niet, dat zal allemaal via de zorgverzekering gaan (dus uiteindelijk via je eigen risico). Het onderzoek zelf is niet echt prettig, maar ook niet heel pijnlijk ofzo. Je borsten gaan 1 voor 1 in een 'tostiijzer' en worden ze wel even flink aangedrukt (ze houden rekening met de aanwezige prothesen). Snel foto maken en dan springt de machine gelijk weer los. Van beide borsten zijn 2 fotos gemaakt. Eentje plat en eentje op 45 graden. Tijdens het wachten in de wachtkamer had ik er niet eens meer last van. Het is dus niet dat je er achteraf nog veel last van blijft houden. Ik zou gewoon Nio bellen met je 'klachten'. Hij zal wel aan kunnen geven waarom er niet over gesproken is. En dan kan je misschien alsnog om een mammo/echo vragen.
 14. Hoi hoi. Even de uitslag van de echo en mammografie, alles was goed. Maar ik had nog even t topic van Jottum zitten lezen over verandering van r borst en bestboobie dacht dat t waarschijnlijk om een gedraaide prothese (anatomisch) gaat. Nu ging ik nog eens goed naar mijn borstfotos kijken en ik denk dat in mijn rechterborst ook de prothese gedraaid is. Bovenkant voelt bol en aan de onderkant zit niks. Is ook smaller dan het stuk borst erboven. Als ik naar voren hang is het ook een 'tuutje'. Over 1,5 week moet ik toch weer naar Nio om alles definitief door te spreken en zal het dan ook aan 'm vragen. Vorige keer zei hij er verder niks over, wat de oorzaak kon zijn. Marietje, ik vind jou borsten trouwens ook geweldig al. Nog maar kort geleden natuurlijk, maar jij hebt dus 700 uhp gekregen. Maar ik heb dus al 350, en zou daar dan 700 bovenop moeten krijgen voor ongeveer t zelfde. Hahaha, m'n man ziet me aankomen als ik voor de 1050 ga. Miss hier toch eerst even jouw foto's laten zien en z'n reactie peilen. Foto's zeggen hem meer dan aantal cc natuurlijk. Ik had vorige keer trouwens alleen m'n telefoon bij met foto's. Denk dat ik ze maar ga overzetten op t tablet van mn zoontje en die dan volgende keer meeneem. Anders wordt 't m'n laptop die ik mee zou kunnen nemen en dat is ook weer overdreven hé. Oja, en mn verdere vragenlijstje. Straks maar even een mooi bestandje maken...
 15. Hoi Glory, gefeliciteerd met die nieuwe borsten. Ik heb je verhaal gelezen en herken nog wel wat dingen van mijn vorige bv. Het huilen net na de operatie en dat strakke vest. Zelf had ik na 2 dagen toen de kliniek gebeld met de vraag wat ik er aan kon doen, zo strak stond t. Ik mocht toen aan de zijkanten onderin een beetje t elastiek inknippen. Verder weet ik t niet meer. Maar heel veel sterkte komende tijd met t genezen en weer op krachten komen. Hopen dat t met de pijn steeds beter te verdragen is en je dan ook weer lekker van een gewoon bad of douche kan genieten.