Wijfie

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Wijfie

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

553 profile views
 1. Jeetje dames, veel beterschap allemaal met de wonden. de mijne had nog twee dagen nagebloed, maar zit nu ( denk ik) weer dicht. Het doet ook geen pijn meer. Hopelijk zijn jullie wel klaar en is alles gesloten voor de zes weken om zijn. Ik weet nog hoe ik af telde naar die datum. Ik vind het wel bijzonder dat je steeds erg moe bent en alles teveel is maar zodra de zes weken om zijn, lijkt het wel of ineens je energie weer terug is. Succes allemaal
 2. Ik ben vanavond bij de chirurg geweest en die heeft met een vergrootglas gekeken. hij kon niets zien maar zei inderdaad dat het waarschijnlijk een stukje hechtdraad was dat nog niet was opgelost. Ik hoefde me geen zorgen te maken en het komt vanzelf goed. dat het litteken pijn doet en de steken onder mijn oksel heb ik ook maar gelijk gevraagd, dat is ook normaal. Alle spieren zijn opgerekt en dat heeft een tijd nodig. hij heeft er een pleister ( soort leukoplast ) overheen geplakt voor extra versteviging en daar heb ik er ook een paar van mee gekregen. ik mag gewoon douchen, werken en Sporten nu.
 3. Jeetje dit is nogal wat! dan mag ik niet klagen. En moet je daarvoor weer helemaal terug naar de kliniek? of mag dat bij je huisarts? balen joh. Ik ben zo benieuwd of het bij mij ook nog hecht draadjes zijn. Ik heb er nu ook een gaasje opgedaan, met betadinepoeder en dan eventjes geen bh maar proberen tot morgen ochtend.
 4. Een beetje een vreemde foto, en het is maar een klein plekje. maar het hoort natuurlijk niet na zes weken.
 5. Ik ga morgen zeker even bellen, maar nu doet het bandje van mijn sport bh pijn op de wond. Ik zit te denken om de rest van de avond/nacht mijn bh af te laten om het rust te geven. Maar weet niet of dat goed is. Ik hoopte al een beetje op ervarings verhalen tot die tijd. Mijn dank daarvooor. ik denk niet dat het nog hecht draadjes zijn. In begin was het wel wat dikker, maar nu niet meer. Omdat het bloeden net gestopt was had ik de pleister eraf gelaten, maar toen ik weer ging kijken zat mijn bh vast. Het bloed niet echt hoor, er komt maar een klein beetje uit. Misschien bloed, misschien vocht. Ik denk beide een beetje. En verder voel ik mij goed. Geen warme plek, koort of iets dergelijks.
 6. Morgen zijn mijn 6 weken om vanaf de operatie dag. ik heb 5 dagen ingetaped gezeten en daarna heb ik me voor het eerst gedouched. ik heb drie weken niets gedaan, niet getild en me erg rustig gehouden. Daarna voelde ik me erg goed en ben rustig wat gaan "rommelen" beetje afstoffen, kleding opvouwen enz. eigenlijk had ik al vanaf het begin een klein stukje litteken dat niet goed genas. Aan de zijkant bij h knoopje van de hechting zeg maar. Het leek een beetje ontstoken en elke keer na het douchen werd het korstje weer een beetje week en moest het weer opnieuw opdrogen. Maar verder ging alles goed. Wel afentoe steken in mijn rechter zijkant onder je oksel zeg maar, maar verder niets. Morgen zijn de 6 weken voorbij en mag ik dus weer starten met mijn dagelijkse werk ( lees 3 werkhuisjes, 1 dagje kinderopvang en 3 dagen sporten) dus vandaag ben ik om te zien of dat al kon mijn eigen ding thuis weer gaan doen. ( stofzuigen, badkamer, boodschappen, zwemles enz. Enz.) het voelde goed maar savonds deed mijn litteken pijn. Toen ik keek was hij aan het bloeden. Weer dat ene stukje. Ik baal zo erg nu. Ik wild echt graag weer aan het werk, maar weet niet of dit verstandig is. wat denken jullie?
 7. Welterusten allemaal. Tot half 11 uitslapen of om 9 uur naar bed, dan gaat het met mij nog wel. ik werd om 8 uur wakker vanmorgen omdat iedereen vrij was. en ga niet voor half 11 naar bed. Ik slaap dan wel twee uur smiddags en ben de hele dag door moe maar ik maak wel lange dagen. Gelukkig hebben de kids nu vakantie, dan pak ik ook mijn rust wat betreft uitslapen. ik maak andermans huisjes schoon. Dus als ik zou gaan werken dan zou ik elke week 4 badkamers, keukens, ramen enz moeten doen.mplus 3x per week krachttraing en ik ben ook lang geen stil zitter. Daarom heb ik er echt voor gekozen om niet te gaan werken voor de zes weken om zijn. maar mijn biurvrouw heeft een borstverkleining gedaan. Is wel geen vergroting, maar toch. die dacht na een paar weken dat het wel weer goed ging en begon dus te snel. nu heeft ze voor altijd littekens overal ( kapselvorming) dat zie ik dus als een waaschuwing.
 8. Jeetje, een jaar!! Dat is wel erg lang. Ik wil eigenlijk na zes weken weer gaan werken en sporten. Misschien dat je dan van meer bewegen ook weer meer energie krijgt. Ik hoop het maar. maar ambertje, je vertelde dat je 2 keer narcose had gehad. Dan zal het bij jou hrlrmaal een grote impact hebben gehad. Ik ben wel blij te lezen dat jullie ook zo moe zijn. Niet dat ik jullie dat gun hoor, maar dan weet ik dat dit erbij hoort.
 9. Je lichaam vraagt daar ook naar, ik heb een hele dag dorst en ik had idd 7 kussns in bed haha je moet er wel wat voor over hebben, maar man man wat ben ik er blij mee. mijn zelfvertrouwen is met 100 procent gestegen nu alle kleding veel mooier staat. en dan heb ik alleen nog maar een sport bh om. vanmorgen trouwens mijn eerste echte mooie marie jo bh gekocht op de lingerie kraam van de koningsdag markt. een setje van 175 euro!!! Nu voor 25 euro
 10. Ik vind het ook zo vreemd dat ik zo enorm veel napijn heb gehad en een week lang alleen rechtop in een stoel kon slapen. Terwijl een ander die dezelfde operatie heeft gehad ( ook dual plane) gelijk plat kon liggen en alleen spierpijn had.
 11. Wat lief dat je reageert. ik had gelezen dat als je elke dag wat wandeld, de narcose sneller uit je lijf is. Vandaar. ik ben begonnen met een half uurtje en heb het daarna opgebouwd. maar voor ik geopereerd werd, was ik superfit en kerngezond daarom kon ik al snel meer. maar vooral de eerste keer toen ik thuis kwam ben ik met mijn schoenen en jas nog aan in slaap gevallen. Gewoon echt uitgeput.
 12. Hoi, vandaag 3 weken terug heb ik een bv gehad. ik heb de eerste week een hel week gehad, kon niet liggen, niets tillen zelfs geen glas water en heb enorm veel geslapen. de tweede week knapte ik erg op. ik heb elke dag 2 uur gewandeld. week 3 werd ik opnieuw heel moe. ik voel me goed, kan ook afentoe iets doen maar kan daarna weer heel diep slapen. ik heb erg veel supplementen genomen en eet heel gezond maar blijf moe. is dit normaal?
 13. 6 april heb ik een borstvergroting gedaan bij de jan van goyen kliniek ik ben hier nu voor het eerst en hoor graag ervaringen