Marike

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

3 Followers

About Marike

 • Birthday 01/16/1990

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,167 profile views
 1. Hallo dames! Bedankt voor jullie berichten! Het is goed gegaan gisteren. Ik voel me nu best alweer goed. Met pijnstillers is het te doen. Gisteren voelde ik me de hele dag wat slap door de narcose. Ik vind het er nu al mooi uitzien. En het kan alleen nog maar mooier worden. Ik heb alleen nu bijna geen gevoel in mijn tepels en onderkant van de borst. Herkennen jullie dat?
 2. @Wens oh oke! Ik dus door dr Eltahir. Jij bent wel tevreden begrijp ik? Ik vind iedereen die ik gesproken heb ook erg vriendelijk. Hoe gaat het nu met je? Veel pijn (gehad)?
 3. @Wens, die wie ben jij geopereerd? Zullen we eens wat ervaringen uitwisselen? @Tinka, dankjewel!! Komt goed! Nog 6,5 week:D
 4. Marike

  Borstvergroting!

  Nieuwe borsten, door dr. Eltahir Bermanclinics Heerenveen
 5. Hoi @Desert-Rose, bedankt! Ik ben nog niet helemaal op de hoogte van hoe alles hier werkt, maar dat komt wel! Groetjes Marike
 6. Hoi allemaal, Ik kijk hier al een tijdje rond en heb besloten om mij ook even netjes voor te stellen! Ik ben Marike, 26 jaar oud en ik heb eindelijk de knoop doorgehakt. Op 28 juli laat ik een borstvergroting doen bij de Bergman kliniek in Heerenveen. De operatie wordt gedaan door dokter Eltahir. Ik krijg anatomische protheses, 325 cc, dual plane. Ik heb er enorm veel zin in, maar ik merk dat ik nu ook wel wat nerveus begin te worden. Ik heb van mezelf cupmaat 75a/b. Ik heb een periode borstvoeding gegeven. Toen had ik 75d. Ik hoop dat ik nu weer op een c/d-cup uitkom. De arts kon me daarover geen garanties geven, dus we zullen zien! Vragen en reacties zie ik graag tegemoet! Groetjes Marike!