Krisje

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Krisje

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Foto van dag 4 po. Ik vind ze perfect, maar manlief vindt ze wat te groot. Hoeveel mindert dit nog?
 2. Dankjewel voor de bezorgdheid! Tot en met gisteren had ik hulp, vandaag eerste dag alleen. Jongste zoontje is bijna een jaar en weegt maar 7kg, dus dat valt mee. Kan hem wel niet tegen me aandrukken, ik hou hem een halve meter van mij, ziet niet uit, maar goed, niemand ziet dat he. De kine van vanmiddag heb ik afgezegd, zag het niet zitten om in de auto te stappen en dan de maxi cosi nog eens te sleuren, maar verder valt alles heel goed mee hoor! Wanneer moet jij terug aan het werk? Ja, ik heb een bureaujob, maar collega's (allemaal mannen) zijn niet op de hoogte, dus zal me sterk moeten houden. Nog drie dagen, tegen dan ben ik weer superfit!
 3. Haha, had ik ook! Eerst jaren twijfelen en eens de knoop is doorgehakt moet het liever vandaag dan morgen. Hoe reageerde je familie?
 4. Dankjewel! Jij ook een prettig herstel. Pijn valt mee, maar is er wel. Ik moet maandag terug aan het werk en heb er nog nooit zo tegenop gekeken als nu. Want momenteel ben ik echt nog niet in staat om veel te doen. Stil zitten en stil liggen is ok, maar bij elke beweging voel ik het toch wel. Vanmiddag met de 2 kindjes naar de winkel geweest en was doodmoe na 1 uurtje. Oudste zoontje heb ik ook kunnen uitleggen dat mama pijn heeft, maar de jongste heeft een fysieke (en mentale) beperking, dus ja, moet ik wel vaak tillen. Nu de dokter zei dat dit geen probleem was zolang ik niet met mijn ellebogen boven schouderniveau ging tillen. Ik had hier ook al voorbij zien komen dat 5kg het maximum is. Is daar bij jou bij dual plane iets over gezegd? Met een groter bedje ben je hopelijk wel geholpen. Groetjes!
 5. Ik ben vrij snel geholpen, maar het is nu wel al bijna zomer he... Dus zal supersnel moeten gaan. Hoop dat het je lukt! Is altijd leuker om in bikini te lopen met borsten dan zonder he...
 6. Ik heb ronde protheses gekregen en voor de spier. Maatje HUGE! Nee, heb echt geen idee van de maat, momenteel is alles nog heel erg gezwollen dus weet het echt niet. Ik heb al gelezen dat een cupmaat overeenkomt met +/- 150 cc. Ik kom van een B, dus dat zou een grote D zijn als die logica klopt.
 7. Dag meiden, Hierbij mijn operatieverslag. Dinsdag 24 mei was het eindelijk zover; na lang aftellen was mijn dag eindelijk aangebroken. O jee, niets geslapen die nacht (en de nacht daarvoor en ook die daarvoor...), ik ben echt zo een vreselijke stresskip. Ik moest om 14u, maar heb het geluk dat ik bijna om de hoek woon van Dr. Demeyere, dus ben nog in de voormiddag kunnen gaan werken, tot 12u30, dan had ik oudercontact van mijn oudste zoontje van 13u tot 13u25 en dan richting Artemedis. Strak schema en toch nog een kwartier te vroeg aangekomen. Ik was inwendig aan het sterven van de zenuwen. Echt, als ik nog niet betaald had, was ik wellicht gaan lopen... Heb dan een gesprekje gehad met de anestesist en met de dokter zelf. Was dan al iets meer op mijn gemak. Ik had mijn fotootjes mee maar had eigenlijk geen foto gevonden waarbij ik echt dacht "dit moet het zijn". Dus ja, bij elke foto had ik wel opmerkingen. Toch is dokter Demeyere er in geslaagd om uit mijn onduidelijke uitleg af te leiden wat ik wou. Daarvoor alleen al heeft hij er een fan bij met mij. Over de cc was afgesproken het grootste wat er zou in kunnen. Tijdens het eerste consult had hij geschat op 250-300 uit te komen. Dinsdag ging hij dus beginnen met 300cc en dan de tafel rechtzetten en zien of het meer kon of minder moest zijn om een natuurlijk effect te behouden. Terwijl de dokter mijn borsten aftekende werd de operatiekamer klaargemaakt. Het viel me op dat het daar zo n gezellige sfeer is, moet leuk werken zijn daar. Goed, ik mocht gaan liggen, iedereen was superlief en toen ik wakker werd, was ik meteen helder en voelde ik me goed. Boobies zagen er goed uit, mijn lieve schat zat al te wachten op mij en schrok een beetje van de grootte. Pas wanneer de dokter kwam en de planning gaf voor de pijnstiller heb ik gevraagd hoeveel er nu in zat. En ik was aan het denken: Zeg niet 250, zeg niet 250,... En hij zei: 375!!! Ik mega happy!!! Ik ben nu dag 2 po, heb mijn boobies gisteren dus voor de eerste keer gezien en ze zijn echt huge!!! Nog wel wat pijn en last bij alle bewegingen, maar komt wel goed! Groetjes
 8. Kijk ik ook naar uit, nu ben ik nog alleen thuis en durf ik niet te douchen. Vanavond als manlief thuis is, kan ik ook kijken en douche nemen. hoe was jouw nacht?
 9. Nee, nog niet gezien, zal voor morgen zijn. Jij wel? Ik heb mijn lievelings gerecht klaargezet voor vanavond, maar heb dan van McDo al veel zien voorbij komen hier...
 10. Ja blijkbaar, net je verslag gelezen, grappig, op zelfde dag en ook 375cc...
 11. Het valt mij ook op dat iedereen na de operatie zin heeft in McDo!
 12. Beetje suf, maar verder goed. Als ik meer energie heb, zal ik het volledige verslag typen.