Meloentje84

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Meloentje84

Recent Profile Visitors

1,924 profile views
 1. Inmiddels is het inderdaad weggetrokken, zoals ze zeiden. Blij!
 2. Hoi wat lief, dank je wel! Ik zou nu achteraf maatje groter hebben gedaan hoor. Vind ze nu toch wel wat aan de kleine kant hihi
 3. Ja de pijn in al sinds de eerste dag inderdaad. Nee opgerold washandje niet geprobeerd. Blijft dat wel zitten hihi
 4. Dank voor je reactie @Desert-Rose. Heb gelijk maar even gebeld en mag vrijdag ochtend langskomen. Het is niet vanaf dag 1 al, dit is pas sinds een week nu dat het zo duidelijk is. Daarvoor zagen ze bij de controle wel een minimaal verschil, maar die zag ik toen niet. Ik zie op de wekelijkse foto's ook echt dat de laatste week rechts helemaal is gedaald en z'n vorm heeft aangenomen en links is blijven 'hangen'. Het verhaal van het borstbeen hoort er allemaal bij zei ze, maar dat links nog niet gezakt is dat is niet zo goed. Ik ben benieuwd wat ze hieraan gaan doen.
 5. Ja daar was ik al bang voor idd omdat deze protesen zo snel 'vast' zitten. Rechts is mooi en snel gezakt alleen links niet zo goed als rechts. ik zal even foto bijvoegen. Op de foto lijkt het wel iets erger dan in het echt zie ik nu. Ik draag geen bh meer s nachts. En die pijn heb ik eigenlijk al sinds de operatie ook toen ik op m'n rug sliep en ook toen ik rechtop sliep. ik zal morgen toch eens contact opnemen met de kliniek.
 6. Dank voor je antwoord @Marietje ik hoefde m'n band maar 3 weken om. Daarna hebben ze gekeken en zeiden ze hem nog een paar dagen om te houden. Ik slaap op m'n zij. Al tijdje niet meer op m'n rug
 7. Dag dames, ik ben nu 5 weken po, 350 cc dual plane polypurethaan protesen en ik heb 2 vraagjes: 1) mijn linkerborst staat nog iets hoger en voel de rand aan de bovenkant. Rechts is wel goed gezakt. Heeft het zin om de band nog om te doen? denk het niet he, omdat ik al na de drie weken ben. het is een minimaal verschil, maar je ziet hierdoor toch een beetje een scheve kant van de tepels. (had ik voorheen niet) 2) 's nachts heb ik echt enorm pijn aan mijn borstbeen. Overdag heb ik hier geen last van, maar 's nachts wordt ik er wakker van en lijkt het wel of het zwaar gekneusd is. dank alvast voor de antwoorden! Liefs!
 8. Ik ben nu 3 weken Po. Had voorheen een kleine a cup (A80) en zit nu op bh maat D80 en dat kan nog veranderen. Er is bij mij 350 CC ingegaan. Maar... Nu achteraf denk ik wel had ik maar iets meer gedaan haha zoals volgens mij iedereen hier. Je kan in m'n album kijken voor foto's. Succes!
 9. Hoi, kijk maar in mijn album. Ze zijn goed gezakt en ik heb ook deze protheses. Ik heb 350 cc gekregen. Ik was heel bang dat het te weinig of juist teveel zou zijn. Nu na drie weken denk ik ze hadden best iets groter gemogen. Ik heb wel een omvang van 80 dus bij iemand met minder omvang vallen ze groter uit. Ik zit nu op maat 80D
 10. Wat goed! Ziet er mooi uit hoor! Ik ben ook vandaag geweest en zag er bij mij ook goed uit. Band moet ik snachts nog even omhouden want links is nog niet helemaal gezakt. Heb vanavond zonder band gelopen, maar ik 'mis' hem wel. Wie had dat verwacht haha. Fijne vakantie! Geniet ervan!
 11. Oh net zoveel als ik. Ik heb dezelfde en ook 350 cc. Heb je al in m'n album gekeken? dat twijfelen had ik tot de laatste dag! Het komt vast goed!
 12. Nu kan het lekker luchten :-) bij mij jeukt het nu ook iets minder, heerlijk! Ziet er bij jou ook netjes uit hoor! Hoe gaat het verder? Ook zo veel moeite om rustig aan te doen? Hihi
 13. Het voelt niet verkeerd. Ik heb alleen een band en geen bh dus bij mij kan het helemaal goed luchten haha. Ik heb het litteken even goed bekeken en het zit wel echt dicht al volgens mij.
 14. Ja ziet er precies hetzelfde uit! Waren bij jou ook zo snel de pleisters losgelaten?