kaatje1985

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About kaatje1985

Recent Profile Visitors

630 profile views
 1. Hi Borry92, Wat leuk dat jij 2 september mag! Ga je voor Dual Plane? Het gaat helemaal goed! Ik heb weinig pijn/gehad en kan eigenlijk alles weer. Mag natuurlijk niet en dat is nog het moeilijkste De eerste 2 a 3 dagen zijn het vervelendst. Slapen is lastig en alles voelt strak aan. Ik heb alleen de eerste 2 dagen hulp nodig gehad met het douchen en het uitkrijgen van de BH, welke overigens echt fantastisch zit (via de kliniek besteld). Maar ik moet zeggen dat het me echt allemaal meevalt! Ik ben tot nu toe erg tevreden
 2. Ja daar doen we het idd echt voor. Een vriendin van mij kwam vanmorgen even langs met een jurkje die ik kon passen waarin je m'n decolleté mooi zag! Echt lief van der. Vraagje; m'n tepels en het gebied eromheen is nog compleet gevoelloos, is dat normaal?
 3. Ja ik heb de jurk al wel gekocht maar hij moet nog doorgepast worden en op maat gemaakt. Ik heb een afspraak in juli gepland zodat m'n boobs wat rustiger zijn en al wat meer op z'n plek zitten(hopelijk) De pijn is te doen, zolang ik zit of rustig loop voel ik er eigenlijk niks van. Liggen en omhoog komen is wel heel vervelend waardoor slapen wel een uitdaging is geworden. Wel extra kussens geen extra kussen... Pff. Maar goed, tot nu toe ben ik er helemaal blij mee! Net even een shirtje gepast en die zit nu zoals ik wil dat ie zit
 4. Dankjewel! Wat onwijs fijn dat je je zo goed voelt. Ik heb je foto's bekeken en ze lijken best op die van mij Doe rustig aan, echt iedereen zegt het maar het is o zo moeilijk...
 5. Ik wist dat je na het plassen naar huis mocht dus ik moest al voordat ik geopereerd werd Een uur nadat ik uit de OK kwam mocht ik naar huis, daar was ik wel blij om. Het ergste vond ik de misselijkheid. De pijn zelf is wel te doen. Binnenkort zal ik een foto plaatsen. Als ik erachter ben hoe ;).
 6. Ah ik heb het antwoord al! Jij hebt ze ook van Koeijers en Dual Plane. Hoe gaat je herstel?
 7. Jeetje dat klinkt idd behoorlijk veel zeg. Het is ook gewoon net wat bij je lichaam past. Ik ben echt heel benieuwd naar het eind resultaat. Jij hebt ze ook van Koeijers toch?
 8. Haha ja ze zijn ook nog redelijk gevoelloos. Het is uiteindelijk 440cc geworden, Dual Plane en anatomisch. Hij had 3 maten besteld en dit was de grootste. Ik ben zelf redelijk breed gebouwd en wilde op een mooie C cup uitkomen. Ben benieuwd over een paar weken welke maat ik mag shoppen
 9. Dankjewel DeeDee84! Jeetje, en dan sta je een uur later weer buiten nog versuft van de narcose en heb je gewoon boobs Nu lekker thuis aan het bijkomen.
 10. Hoi Vrouwtjelief, Ik krijg 390 cc anatomisch van Mentor. Hij had 3 maten besteld en dit was de middelste maat. Als ik zo dit forum lees is dat best veel cc, maar dat is natuurlijk per bouw verschillend. Spannend!!
 11. Hoi meiden, Volgende week is het zover Zelfs het tijdstip is bekend. Ik vind het nu wel erg spannend worden. Ben ook zo benieuwd naar het herstel omdat je daar veel verschillende verhalen over hoord. Zijn er nog tips? Extra kussens regelen of extra vitamine oid? Ik hoor het graag!
 12. Hoi Livje, Wat vervelend dat er een verschil is in je borsten. Zie je het ook met kleding aan of valt dat mee? Ik heb even je berichtjes gelezen en je operatie verslag. Erg leuk om te lezen! ikzelf krijg in juni ook boobs van Dr Koeiers, vind het allemaal erg spannend! Hoop dat ze je kunnen helpen bij de kliniek!