IrisG

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About IrisG

Recent Profile Visitors

424 profile views
 1. Hallo! Ik ben nog heel erg opzoek naar wat voor vormen,maat, plek prothese ik het mooist zou vinden. Ik ben zelf 1.76m en ong 65kg en heb op dit moment ongeveer 75AA. Zijn er misschien dames met deze voor situatie waarvan ik na foto's zou mogen zien?
 2. Oh dat is een goede ja! Dan kan ik het misschien al plannen. Ja ik was al bang dat dat een drukke maand zou zijn. Maar voor mij wel de beste optie met de studie. Dus als ik er nu al bij ben dan heb ik misschien wel kans op een mooie datum . Ja dat is inderdaad wel zo ja. Zal het maar eens met haar overleggen. Echt super zijn jullie allemaal! Anders had ik nooit al deze informatie gehad.
 3. Bedankt voor je reactie! Ik heb ook geen enkele goed passende bh, maar dat komt denk ik omdat ik niet kleiner dan een A wil kopen. Wat super dat je nu al blij met met je nieuwe boobies! En wat ik gelezen heb worden ze alleen nog maar mooier . Ik denk dat als ik de stap eindelijk durf te zetten ik ook alleen maar blij kan zijn. Okee, dus toch de eerste tijd maar bij mijn moeder slapen misschien. Heb het er met haar al over gehad dus dat scheelt. Wel ideaal dat je zo'n lieve vriend hebt, moet misschien toch maar eens opzoek . Ik denk dat ik gewoon een consult ga plannen en vanaf nu flink ga sparen.
 4. Bedankt voor je reactie! Okee, ja dat snap ik wel, heb je zo hard gewerkt, dan wil je ook helemaal tevreden kunnen zijn. Heb zelf ook wel dat ik met de rest van mijn lichaam wel tevreden ben, maar me vanwege het gebrek aan borsten niet echt bloot durf te geven. Ja was toch aan het twijfelen of ik niet meteen voor complicaties moest sparen, maar dat is bij jou dus niet nodig geweest. Ga dan denk ik toch maar binnenkort een consult plannen zodat ik alle vragen kan stellen en het over eventuele complicaties en de kosten kan hebben. Dan kan ik meteen bepalen of ik het nodig vind.
 5. Haha, het hele forum is volgens mij van van Nio borsten. Leuk! Ja las dat hij inderdaad groot kan, maar luistert naar wat jij wil. En dat hele grootte hoeft van mij niet, maar zou naar hem toe gaan om zijn gouden handjes. Wel super fijn dat hij er dan nog een plaatje bij zoekt, dan kan je het je toch beter voorstellen. Dan ga ik toch nog maar weer het internet afzoeken naar borsten . Vind het alleen zo lastig om me dat bij mezelf voor te stellen.
 6. Heel erg bedankt voor je antwoord! Ja ik twijfel altijd over alles en vind het nogal een onderneming. Ik ben vooral heel erg bang dat er iets fout gaat. Ik heb al heel veel op het forum gelezen, vandaar dat ik nu ook naar Nio als pc neig. Wat ik wil vind ik echt heel erg lastig, ik draag nu zelf 75A bh's maar die is niet gevuld. Dus het is niet wat. Ik zou sowieso iets willen wat natuurlijk oogt en gewoon meebeweegt. Ik denk een volle C. Hoe heb jij gekozen wat je wou? Vooral door foto's van andere of echt de pas sessie en advies van jouw pc? En vond je de maat meteen al te klein of is dat met de tijd gekomen?
 7. Hallo dames, Ik heb me een aantal dagen geleden voorgesteld en heb nog een aantal vraagjes. Wat trok jullie over de streep om een borstvergroting te nemen? Ik vind het erg spannend en denk de ene dag ik ga het doen want hier ben ik niet tevreden mee, en de andere dag ben ik te bang voor wat er allemaal mis kan gaan. Toen jullie het eenmaal zeker wisten, hebben jullie toen gespaard voor alleen de borstvergroting of ook extra voor eventuele complicaties ? Ik lees van vele dat ze hele lieve partners hebben die de eerste dagen kunnen helpen met dingen pakken enz. ik heb deze luxe helaas niet en ben alleen, wanneer zou ik dan weer gewoon alleen thuis kunnen zijn zonder hulp? En als laatste, zou het raar zijn om nu al een consult aan te vragen als je pas in december geopereerd zou willen worden? Ik hoop dat iemand deze vragen kan/wil beantwoorden Groetjes!
 8. Ja dat had ik inderdaad ook gelezen. Toch grappig dat dat zo werkt met dezelfde PC. Ook het verschil in kosten enz. Daarom ben ik wel blij dat ik dit forum heb gevonden, staat zoveel informatie op.
 9. Oh die had ik nog niet gelezen. Vind ik toch best een positief antwoord. Ja ik ben nogal een twijfelaar en wil altijd alles weten. Moet zeggen dat daarvoor dit forum echt een uitkomst is, begint alleen nu al wel op een verslaving te lijken Wel super fijn dat je helemaal happy bent, hoop ook dat ik ooit helemaal happy met mijn boobies kan zijn
 10. Okee dankjewel! Oh daar had ik nog helemaal niet aan gedacht, om garantievoorwaardes te vergelijken. Na wat ik zo allemaal heb gelezen ging mijn voorkeur uit naar dr Nio. Omdat er zoveel positieve verhalen over hem zijn en een vriendin van mij daar ook is geweest. Maar zal dus nog flink gaan vergelijken. Gelukkig heb ik nog de tijd, moet eerst nog een hoop sparen.
 11. Ja daar heb je inderdaad wel gelijk in. Moet ook maar zien of ik wel zo oud word. En daarbij kijk ik daar nu extra tegenop omdat ik het nog nooit meegemaakt heb en het me toch allemaal een beetje eng lijkt. Maar is het dan zo dat als je er geen last van hebt, en het er allemaal nog mooi uitziet je niet hoeft te wisselen? En als het er toch minder uitziet betaal je dan gewoon de volledige prijs of krijg je dan een soort korting omdat het een vervanging is?
 12. Ik begrijp wat je bedoeld. Vond het inderdaad verwarrend omdat je hier geregeld leest dat het na 10/15j moet, maar een vriendin van mij zei dat ze "levenslang" mee zouden moeten kunnen. Vind het toch wel een minpuntje, zie mezelf als ik een jaar of 60/70 ben niet nog weer een bv doen.
 13. Hallo allemaal! Wat een informatie zeg! Ik heb me een week geleden aangemeld en wou me eerst even inlezen voor ik een topic ging starten met dubbele vragen. Nou ben ik er achter dat dat nog wel even duurt dus ik stel me nu toch maar even voor. Mijn naam is Iris en ik ben een 21 jarige student. Op dit moment heb ik een kleine 75AA. Hier ben ik totaal ontevreden mee en zou daarom dus een borstvergroting willen. Nu vind ik dat alleen wel erg spannend omdat ik nooit eerder een operatie heb ondergaan en ik graag nog beter uit wil zoeken wat precies de risico's zijn en wat er allemaal bij komt kijken. Nu heb ik bij voorbaat al een vraagje waar ik niet helemaal uit kom Is het bij elk soort/merk prothese nodig om deze na een x aantal jaren te vervangen? En zo ja, zou je dan dus de rest van je leven moeten blijven doen? Er komen vast nog veel meer vragen maar ik ga eerst nog veel meer lezen.