• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lori2

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  47
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

16 Good

5 Volgers

Recente profielbezoeken

982 profielweergaven
 1. Ik heb ronde voor de spier. Ben nu 4w po en ze zijn wel beetje verandert maar zeker niet veel. De eerste week gespannen van vocht. En 2 de week een klein beetje gezakt. Maar ik zie hier soms foto's passeren waar de prothese heel hoof getrokken word door de spier (achter de spier) dat is bij voor de spier helemaal het geval niet. ;-) groetjes
 2. Hey dames, ik ben morgen 4 w po. En mijn pc had me gezegt dat ik de sportbh 2w overdag en s'nachts moest aanhouden en 4w overdag. Nu draag ik hem nog steeds s'nachts. Heb al eens geprobeerd zonder is ook wel gelukt maar ik miste de steun toch wel. Kan toch geen kwaad dat ik die nog steeds draag s'nachts?
 3. Hallo en dankuwel :-) ondertussen zijn ze alweer al veel verandert. (Tepels staan al wat meer naar boven gericht, niet helemaal in midden maar dat heb ik ook nooit gehad) ben erg tevreden. mijn voorsituatie was een lege kleine b-cup ze zijn echt opgevuld door de 250cc zou niet groter moeten want dan zou je echt de randen goed zien. Veel succes en heb je vragen ...shoot ;-)
 4. Ik ben 26 april geopereerd bij demeyere ook voor de spier. Ze zien er nog steeds hetzelfde uit dan mijn eerste week po. Denk niet dat ze veel gaan zakken hoor. en ik ben ook tevreden zo mogen ze blijven
 5. Hey, ook ik ben bij dokter demeyere geweest. Ben nu 3w po. Heel tevreden. De draadjes heeft hij zelf eruit gehaald na 10dagen daar voel je namelijk niets van! Oef! Proficiat met je datum en veel succes!
 6. Hey elise, mijn borsten zijn dus niet gevoelloos integendeel overgevoelig. Daarom voel ik elke beweging die ik maak.. Omdat borsten bewegen in de bh .. Zelf gordel in de auto kan ik niet verdragen. Tegenover mijn tepels is het een groot verschil want deze voel ik namelijk niet. (Gevoelloos) en geen reactie op aanraking of koude :-( de zenuwpijn kan ik nietvan meespreken. Heel af en toe een steekje maar helemaal niet veel.
 7. Ja ik heb hier op het forum gelezen insmeren met bodylotion (niet masseren) en het schuurt veel minder over je bh. Echt eens proberen. Ik doe het nu 3 maal daags.
 8. Hallo, ik ben sinds gisteren beginnen smeren en het is stukken beter de bh schuurt zo niet... En zo kan het stillaan beter worden he :-) oef
 9. Hey elise. Ik ook geopereerd bij bruno demeyere. (26april)Heb al 3 dagen een schurende pijn aan mijn borsten en niks gevoel in de tepels ... Blij dat ik niet alleen ben!
 10. Bij mij is het echt omgekeerd. Tepels gevoelloos (hoop dat dit ook goed komt) reageren niet op koude of aanraking ... Maar borsten ai ai. Als ik erover wrijf is het precies met schuurpapier dat ik wrijf ... Herstel zeker? Ik heb ze voor de spier waardoor ik al alles terug doe maar hef mijn armen niet boven de schouders. Ben wel al blij dat ik alles terug kan... Nu alleen hopen dat die gevoeligheid snel weg trekt. Groetjes
 11. Heey, ik typ in de zoekbalk 'overgevoelig' en kom op dit topic uit! Ik heb er dus ook last van 2,5w po! Het is al een dag of 3. Ik was al bang dat het voor altijd zal zijn.. Nee toch? Zelf de gordel in auto kan ik niet verdragen. Elke beweging schuren ze precies tegen mijn sportbh geen aangenaam gevoel... Beide tepels helemaal geen gevoel in maar de borst zelf dus wel. Hopelijk gaat het wat afzwakken binnenkort...
 12. Hey kris, de dokter zei dat ik 300cc ging krijgen tot ik op operatietafel lag zag hij dat er geen plaats genoeg was voor 300cc dus heb dan 250 gekregen. Moet zeggen toen ikhet hoorde was ik wel teleurgesteld hoor maar nu ben ik wel tevreden ! Ze zijn mooi en passen helemaal bij mijn eigen lichaam! Dktr demeyere weet echt wat hijdoet. Wat is je voorsituatie?
 13. Ik had idd 3 fotos om te tonen aan hem wat ik mooi vond. Een borstvoedingskussen zou ik niet meedoen want het bed waarin je wakker word ligt al zo goed !!! En lang blijf je er niet liggen hoor. Je word al snel wakker en erna kleren aan en hup terug naar huis. Wanneer is je datum?
 14. Ik heb 250cc mentor plus profile rond. En mijn voorsituatie was een lege kleine B cup. Ben enorm tevreden van het resultaat