Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Apsara

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral
 1. @Teddybeer Het gaat prima! Geen seconde spijt, doe alles weer qua sport, dus in mijn geval hardlopen, fietsen en krachttraining. Draag weer gewone bh's en niet eens perse push-up bh's. Vind gewone bh's denk ik nog mooier :-) Ben je er al uit voor jezelf ?
 2. @Teddybeer het kapsel is bij mij niet verwijderd omdat dit heel dun is. De pc vond het niet nodig, en aangezien ik geen lekkende protheses had, vond ik het zelf ook niet nodig. Daarnaast is het voor zover ik heb begrepen qua herstel ook langer als het kapsel verwijderd wordt en zijn drains dan ook nodig. Doordat het kapsel niet verwiderd is, kan het wel zo zijn dat er wat vocht in mjjn borst zit, maar dat geeft dan wellicht iets meer volume...aldus de pc. Op internet kon ik niet echt iets vinden over het wel/niet verwijderen van het kapsel bij explantatie van niet lekkende protheses. Dus ben ik afgegaan op mijn gevoel en het advies van de pc.
 3. @Anni-Lore ik voel mij er enorm goed bij, dit past goed bij mijn postuur. Zou nooit meer iets laten plaatsen, mits het een medische reden heeft. ik heb voor de 1e periode 2 medium push up bh's gekocht en 1 gewone.....guess what? Ik draag het liefst de gewone, die lift het precies voldoende. De push-up vind ik ook mooi maar is eigenlijk niet nodig. Half juli ga ik naar Milaan, dan is de boel hopelijk redelijk gesetteld en dan mag ik los op nieuwe lingerie van mijzelf :-)
 4. @Miranda1974 ik ben geopereerd door dr. Winters. Staat bekend als een erg goede chirurg. Hij heeft zowel de borstvergroting als de explantatie gedaan. Persoonlijk vind ik het een erg aardige man, lekker no-nonsens en geeft m.i. een eerlijke mening. Kostte mij 1500,-. Geen kapsel verwijderd omdat dit erg dun was en geen drains nodig. @Anni-Lore op realself kan je mij vinden als diaan1970, je moet je inderdaad wel even registreren. Op dit forum heb ik ook wat foto's geplaatst.
 5. @Miranda1974Succes met je beslissing, als je vragen hebt, let me know!
 6. @Miranda1974 Ik heb zelf mijn implantaten 2,5 weken geleden laten verwijderen. Ik heb ook een kort verslag en foto's geplaatst hier op het forum. Ben erg tevreden over het resultaat en totaal geen spijt. Ook ik heb een paar jaar getwijfeld om deze stap te zetten en het was ook best eng om uiteindelijk te doen. Je kan in ieder geval mijn foto's bekijken en wellicht ook een een kijkje nemen op realself.com, breast implant removal. Zelf heb ik daar veel aan gehad, misschien kan je hier wat foto's vinden van iemand met een vergelijkbare situatie ? Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het bij jou ook zo wordt....maar dan heb je wel een idee. Iedereen is natuurlijk anders en het resultaat is denk ik oa. afhankelijk van hoe groot jouw protheses zijn en hoeveel eigen borstweefsel je hebt. Jouw pc kan je daar vast goed over informeren.
 7. Klopt, herstel gaat veel sneller. Ik deed de 1e week al best wel weer veel. Omdat ik zo weinig last heb, moet ik wel uitkijken dat ik het niet te gek maak. Het blijft toch een operatie en 2 "wonden" die moeten helen....stofzuigen etc. doe ik allang weer :-( Herstel zal denk ik wel voor iedereen anders zijn, ik ben zelf erg fit. Op realself.com zie ik overwegend dat iedereen veel sneller herstelt dan na een borstvergroting. Wel draag ik in mijn vrije tijd nog sportbeha's, naar mijn werk alweer gewone bh's. Ben afgelopen maandag gestopt met het dragen van een sport bh / compressie bh 's nachts, maar vannacht toch weer aan gedaan, voelt nog een beetje "vreemd". Het beetje wat ik heb voelt nog erg... hoe zal ik het zeggen...los ? zacht? Als ik op mijn zij lig zonder bh valt mijn borst van de kant waar ik niet op lig naar binnen en dat ben ik (nog) niet gewend. (hoop dat je begrijpt wat ik bedoel ?)
 8. @Teddybeer Herstel gaat prima! Ik mocht 1 week niet autorijden en 2 weken niet sporten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel al eerder weer auto ben gaan rijden, en ook het sporten heb ik iets eerder opgepakt ( 2 dagen voordat het officieel mocht). Wel rustig aan gedaan natuurlijk! Krachttraining bovenlichaam uiteraard nog niet....
 9. @Teddybeer Ik heb een fotoalbum gemaakt mocht je geïnteresseerd zijn....
 10. @BrownieG Hoi, eerlijk gezegd heb ik min of meer dezelfde borsten als hiervoor. Het enige is dat ze nu iets natuurlijker hangen, omdat zei (iets !) slapper zijn. Maar het is pas 2 weken geleden, dus dat kan nog veranderen. Eigenlijk vind ik ze nu mooier dan voor de borstvergroting. Wel denk ik dat ik iets meer borstweefsel heb dan vroeger, wellicht heeft dat te maken met de overgang die ik al vrij vroeg heb. Het litteken zit keurig in de plooi en mijn tepels zitten gewoon weer waar ze horen, zonder dat er aan gesleuteld is :-)
 11. Hi @Teddybeer, ik heb zojuist mijn ervaring geplaatst bij explantatie. Ik heb geen lift gehad en ben heel erg happy :-) O ja, en ze hangen niet :-)
 12. Hallo allemaal, 2 weken geleden heb ik mijn implantaten laten verwijderen. Aangezien ik maar heel weinig ervaringen (in Nederland) hierover kan vinden, heb ik besloten mijn ervaring met jullie te delen. De meete info is van dames die helaas problemen hebben met de implantaten. Dit is mijn geval niet zo! Veel informatie is sowieso te vinden op realself.com. Na jarenlang twijfelen heb ik in 2006 225cc mcGhan anatomisch cohesive laten plaatsen tussen de spier. Naar alle tevredenheid mag ik wel zeggen. Esthetisch gezien was het erg mooi, ik ging van een a-cup naar een c-cup. Ik was toen 36 jaar. Echter na een jaar of 5 a 6 begon ik te twijfelen, vond het niet meer bij mij passen. Daarnaast had ik weinig gevoel in mijn borsten, waren ze vaak koud en het blijven toch stugge dingen....Toch kon ik mij er nog niet toezetten om ze eruit te laten halen, voornamelijk omdat ik bang was voor het resultaat, maar het zaadje was 'geplant' in mijn hoofd. Nu na 10,5 jaar zijn ze er dan toch uit en wat ben ik blij! Mijn borsten zijn weer van mijzelf, klein, zacht en warm. Eigenlijk vanaf dag 1 was ik al blij! En het wordt alleen maar beter. ik hoop dat juliie hier iets aan hebben.
 13. @Teddybeer sorry voor mijn late reactie. Was al een paar dagen niet op het forum geweest. ik heb mijn implantaten laten verwideren in de Jan van Goyenkliniek, door dezelfde arts als die ze geplaatst heeft, kosten 1500,--. Het is nu precies 2 weken gelden en geen seconde spijt ! Het oude litteken is gebruikt en valt keurig in de borstplooi.
 14. Hoi Anni-Lore, Ik ben onlangs 47 geworden, weeg 52/53 kilo, ook bij mij was een lift niet nodig. De ingreep zelf valt heel erg mee, vandaag alweer gewerkt en dat had zelfs woensdag al gekund denk ik achteraf. Ik ben van een c naar een a cup gegaan, maar dat kan natuurlijk nog veranderen, want het is nog zo kort geleden....Wat ook heel fijn is, het voelt weer warm, zacht en eigen ipv koud en stug. Op realself.com kan je heel veel ervaringen en foto's vinden, ik heb daar zelf ook gepost. Succes met je beslissing en mocht je nog vragen hebben, let me know !
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×