lelie

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lelie

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Noorden van het land
 • Interests
  borsten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eind 2010 heb ik een BV gehad, waar ik tot op heden nog zeer tevreden over ben. In die tijd had ik (nog) geen kinderwens, maar dat is nu wel anders. Ben eind vorig jaar gestopt met de pil en hoop binnenkort zwanger te zijn. Ben bijna 32 jaar, de biologische klok gaat nu toch tikken bij mij. Borstvoeding was volgens de PC nog steeds mogelijk na een BV. Hoop dat het krijgen van kinderen ook voor mij is weggelegd, want dat is natuurlijk nog maar afwachten. Mocht het raak zijn, dan ben ik ook benieuwd wat het met mijn borsten gaat doen, maar ik laat mijn kinderwens hier niet om varen!
 2. Hoi Shiningstar. Ik las je verhaal. Ben vorig jaar september geholpen door v/d Leij (borstVERGROTING). Er aardige, eerlijke en kundige man. Het consult voor de borstvergroting duurde ongeveer ook 20 minuten. Ik heb het gesprek als prettig ervaren. Hij luistert goed naar je wensen en kijkt daarbij goed wat bij je lichaam past. Ik denk dat je er erg goed aan doet om je daar te laten helpen. Het is een echte vakman. Succes met je eerste gesprek. Tip: schrijf de vragen op die je absoluut niet moet vergeten, ik had wel een heel lijstje gemaakt en hij wist mij op alle vragen antwoord te geven.
 3. Hoi Des, welkom hier op het forum. Ik ben ook bij dr. van der Leij geholpen (20 september 2010) en zeer tevreden over het resultaat. Je bent in goede handen! PS: ik vond het ook lastig om te vertellen op mijn werk, maar viell uiteindelijk reuze mee. Mocht je nog vragen hebben, dan kan / mag je me altijd een PB'tje sturen. Liefs: Lelie
 4. Hoi blondje. Hier een 385cc'er, rond, high profile, duale plane. Voor foto's verwijs ik je naar de galerij. Wel wil ik je even zeggen dat bij de ene persoon het aantal cc's heel anders valt dan bij de ander. Dit heeft te maken met uiteraard je omvang, lichaamsbouw, dikte v/d huid, etc. Mijn advies is dan ook om te kijken wat past bij jouw lichaam en je niet blind te staren op foto's met meiden die het soortgelijke aantal cc's geplaatst hebben gekregen. Sterkte met de laatste loodjes!
 5. jammer dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad bij de Bergman Kliniek. Ik herken hier niets van bij mijn eigen consult en heb ook niet de ervaring dat ze niet kijken naar je lichaam. Heb zelf 385cc gekregen en ben zeer tevreden. Succes met je zoektocht!
 6. Proberen om rustig je narcose in te gaan, dan kom je er ook weer rustig uit.
 7. Dat 'kneden' herken ik wel. Vind dit zelf nog niet zo prettig. Voornamelijk bij de linker borst (en laat dat nou juist de favoriete borst zijn van mijn partner). volgens hem moet het allemaal nog 'wennen', maar het voelt niet goed als hij ze stevig kneed. Vraag me af of meer vrouwen dit herkennen. Het doet geen pijn ofzo, maar het is net of ik het litteken dan wat voel trekken (vooral als hij ze naar beneden kneed) en je voel de prothese zitten. Ben benieuwd naar andere reacties hierover. Gisteravond heeft het dan ook wel 'de pret' gedrukt. We zijn uiteindelijk maar gestopt, omdat ik het zo vreemd vond voelen. Ben daarna van ellende maar om 21.30 uur gaan slapen. Voel me nu vrij kut. Mijn vriend niet meer gesproken, hij is daarna nog naar beneden gegaan om tv te kijken.
 8. Hoe heb je de plaatsing? Voor/ achter de spier of dual plane? Maakt nl. wel uit qua herstel, al is dat per persoon ook weer verschillend. Fijne avond meid!
 9. Leuk verslagje Latoya. Proficiat met je nieuwe aanwinsten! Sterkte met het herstel, het wordt met de dag beter!
 10. Beste Saartje, Persoonlijk heb ik goede ervaringen met de Bergman Kliniek. Ik ben daar eind september vorig jaar geholpen en erg tevreden met het resultaat. Ik had een AA/A cup en pas nu BH's met de maat 85C en zelf 75E! (Deze bh's met de laatste maat zitten het mooist naar mijn mening). Er is bij mij 385cc in gegaan. Ze kijken puur naar je lichaam, ben je tenger of juist fors gebouwd. Uiteindelijk hebben ze mij een maat gegeven wat er eigenlijk minimaal in moest om enige vergroting waar te nemen en een maximale maat wat voor mij mogelijk was qua plaatsing. Ze hebben me zelfs aangeraden niet te laag te gaan zitten in cc's, omdat in de praktijk vaak blijkt dat men toch groter had gewild! Ik was echter nogal terughoudend, maar na lang dubben heb ik een tussenin maat gekozen (deze maat raadde de chirurg mij in eerste instantie ook aan voor het meest 'natuurlijke' resultaat). Voor zover je in dit geval van 'natuurlijk' kan spreken natuurlijk. Hoe dan ook, succes met je consult en je evt. uiteindelijke keuze.
 11. Beste Romana. Ik las je berichtje en herken dit helemaal. Ik heb er jaren over gedaan om tot deze stap te komen en vorig jaar september heb ik een borstvergroting gehad. Ik ben nu 30 jaar, maar achteraf gezien had ik het veel eerder moeten doen, maar dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk. Het is ook niet niks, je moet er goed over nadenken. Mocht je wat willen weten, je kunt veel info vanaf dit forum halen. Je mag me ook altijd een berichtje sturen als je vragen hebt o.i.d. Succes met je zoektocht / keuze!
 12. Nou, in onze tweepersoonsjacuzzi ga ik denk ik wel wat langer dan een half uur, aangezien het zonde is voor de hoeveelheid water die erin gaat. Ik wacht nog wel even, wat zijn een paar weken dan op een mensenleven? Voor de rest gaat het wel goed met me. Ben nu alweer twee weken (32 uur per week) aan het werk. Heb het aardig druk gehad en in die twee weken heerlijk geslapen. Gister en vandaag even helemaal niets en bijtanken. Vreemd genoeg heb ik afgelopen nacht niet zo goed geslapen (terwijl ik toch erg moe ben). Was al om 22.00 uur (!!! en dat voor een zaterdag) op bed gegaan en weer om 00.30 en 03.30 uur wakker. Lig al wel op m'n zij, maar nog niet zo lang. Op de één of andere voelt het nog niet helemaal goed als ik lang op mijn zij lig. Verder vraag ik me af wanneer je weer mag stofzuigen enzo. Dat doe ik nl. nog niet, maar zou het wel weer willen. Wanneer zijn jullie hier weer mee begonnen? Verder kan een paar kledingstukken strijken geen kwaad is mij verteld door de verpleegkundige, als het maar geen volle wasmand is. Ik ben van plan om de speciale BH 6 weken te dragen en dan pas naar de lingeriezaak te gaan voor andere BH's. Dan zal je maat toch niet meer veel veranderen? Zit nu nog steeds op een mooie 85C. Verder onderaan mijn linkerborst helaas (nog) geen gevoel. Hoop dat dit nog wel terug gaat komen. Ze zijn al wel wat 'lager' gaan staan en iets zachter geworden. Hoop dat ze nog wat zachter worden. Groet! Lelie
 13. Komende maandag ben ik vier weken PO. Iemand enig idee wanneer je weer in bad (lees: jacuzzi) mag? Wij hebben nl. zo'n mooi ding in onze badkamer staan en het begint al aardig te kriebelen bij mij, maar wil het niet doen als het kwaad kan...