Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Koptelefoon

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  61
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

425 profielweergaven
 1. Verstelbaar lattenbodem is geregeld!! Heb net ook de band die over de bh zat mogen afhalen en dat voelt zo fijn.. Straks nog de doekjes eraf want die pleisters irriteren onder de bh.
 2. Ik ben gisteren geopereerd maar dan via faceland bij baulandkliniek door dr.fresow. Foto staat wel in mijn album en verslag in mijn topic. Alvast heel veel succes!!
 3. Koptelefoon

  Advies maat??

  Ohh en ik kwam van een slappe D.
 4. Koptelefoon

  Advies maat??

  Ik ben gisteren geopereerd bij Faceland. Ben erg tevreden over ze, ook qua luisteren naar je wens etc. Ik heb een borstlift gekregen + motiva 400cc full. In het kopje borstlift met prothese staat mijn verslag en in mijn album wat foto's. Ik ben overigens 1.85 en 87 kg
 5. Hierbij mijn verslag aangezien ik mij eigenlijk behoorlijk goed voel. Wij hebben geslapen in het hotel naast de kliniek omdat wij vanuit Groningen moesten komen en ik de angst voor files etc. Om 9 uur moest ik mij melden en half 10 werd ik geroepen vanuit de wachtkamer. dat half uur leek uren te duren haha! Eenmaal op zaal had ik een hele aardige verpleger en anesthesist. Fresow kwam mij af tekenen en zei toen hij klaar was: ' Zo dit is perfect!'. Dus ik grapte nog dat ik dan wel weer naar huis kon. De anesthesist was verbaasd dat ik uit Groningen kwam omdat ik blijkbaar geen boers accent heb(Nog nooit gehoord!). Op de operatietafel deed het infuus nog wat lastig met druppelen waardoor ik steeds aan het lachen was, en ik zonder dat ik het doorhad, ineens weg was. Toen ik wakker werd had ik het heel koud en was extreem aan het trillen. Ik kreeg warme lucht onder m'n dekens geblazen wat erg fijn was. Ook had ik veel pijn (althans dat dacht ik want later was het meer gewend en viel het eigenlijk wel mee allemaal). Ik was vrij snel van de uitslaapkamer af omdat ik nodig moest plassen. Bij het aankleden mocht ik even spieken naar mijn borsten maar door mijn trillen lukte dat niet goed dus thuis nog even goed gekeken(Ik ben zo blij!!!!). Daarna thee en een beschuitje met jam Om 12:20 was ik wakker en 13:40 Mocht ik naar huis. Inmiddels weinig pijn alleen wat druk en vol gevoel op de borst maar het is me ontzettend meegevallen. In mijn album staan foto's, vers vd pers
 6. Fijne mensen daar en heb nu weinig pijn. Alleen wat druk nog op de borst. Ben nu lekker thuis en doe later even uitgebreid verslag. Doe zo nog even foto's in album
 7. zo we zijn in het hotel en zitten haast boven de kliniek
 8. Haha ja was anders bang voor stress van bijvoorbeeld files of een ongeluk op de weg oid.
 9. Ik laat het over mij heen komen haha. We gaan zondag al naar Mill zodat we op tijd zijn. Slapen een nachtje in het city hotel pal naast bauland.
 10. Ik werd vanochtend gebeld, moet mij maandag om 9 uur melden en om 10 uur word ik geholpen. Echt precies een week na jou @fitgirlkim haha!!
 11. Krijg ik nog te horen. Haha ik ben geen buik slaper Maar wel een echte zijslaper dus rug wordt sowieso vervelend haha!
 12. Ik ben aan het aftellen, maandag is het al zover!!!!! Ben echt onwijs zenuwachtig!
 13. Zou ik ook mogen kijken @fitgirlkim??
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×