Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Koptelefoon

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

191 profielweergaven
 1. Vergelijking materiaal.. roze zoals ik ben zonder bh. Huidkleurig met 400cc passen. Door het gewicht bij het passen is het wél iets gezakt dus in het echt word het nog beter haha! Wat vinden jullie?
 2. Hoi hoi, Mijn consult was erg fijn. Vrouw nam haar tijd om alles goed uit te leggen en mijn borsten uitgebreid op te meten. 13 augustus word ik geopereerd en we zijn uitgekomen op een grote borstlift met 400cc full implantaten. Voor die tijd heb ik nog een afspraak met dr.fresow die mij gaat opereren. Ik vind het nu echt rete spannend en heb echt zoiets van omg ga ik dit echt doen?! Maar wat zal het straks heerlijk zijn om bh's gewoon goed te passen, in bikini kunnen lopen zonder dat ik op hoef te letten of alles nog goed in de verpakking zit en niet geheel onbelangrijk: dat ik mij op mijn gemak voel bij mijn partner als hij mijn borsten ziet/ voelt. Bij mij bepaalde ze dus aan de hand van meten of ik een borstlift nodig had of niet.
 3. Koptelefoon

  BV moeilijk/lastig kiezen

  Ik heb zelf een slappe d, in mijn album staat wel een foto van mijn situatie nu. Ik krijg een borstlift met 400cc dual plane.
 4. @best_boobie mag ik zo brutaal zijn om te vragen of jij mijn topic wil verplaatsen mocht je daar de tijd voor hebben?
 5. 13 augustus ben ik aan de beurt. Grote borstlift met motiva full 400cc! Door dr.Fresow. Spannend!!!!!
 6. In mijn album heb ik een foto geplaatst van mijn voor situatie!
 7. haha dat lag toevallig voor mijn neus ;-)
 8. Ik twijfel ook nog haha! Ik ga het bespreken bij mijn 1e consult. Ik wil ze wel gewoon echt weer mooi strak en rond.
 9. Hallo allemaal, Ik ben koptelefoon. Na mijn 1e kindje zijn mijn meiden al behoorlijk gaan zakken, zo erg (Vind ik) dat ik mezelf al erg onprettig voelde. Na de 2e is het gelukkig niet erger geworden. Nu ruim 5 jaar wil ik al een bv maar eindelijk heb ik nu de financiële middelen. 9 juni heb ik mijn consult bij Faceland. Ineens begint de spanning toe te slaan haha! Een paar collega's zijn op de hoogte van mijn plannen en staan achter me, evenals een paar vriendinnen. Maar wat moet ik zeggen als iemand anders wat opvalt aan de verandering? En is het normaal dat de twijfel hierdoor wat toeslaat? Ik denk dat ik gewoon wat onzeker ben.
 10. Wauw snoeppie wat zijn ze mooi! En thnx Jaydee!
 11. Hoi hoi, ik ben 'Koptelefoon', ik ben 28 en moeder van 2 kinderen. Een dochtertje van 4 jaar en een zoontje van 5 maand. Zij zijn ook direct de reden dat ik wat aan mijn borsten wil doen. ;-) Voor mijn dochter aan had ik een strakke, stevige cup D. In de zwangerschap werd dit een F en na de borstvoeding etc eindigde ik uiteindelijk met een slappe, hangende c. Bij mijn zoontje ging ik van c naar F en nu zit ik nog op een e. Ik verwacht dat dit nog wel kleiner gaat worden. Ik voel me erg onzeker en wil ik niet dat mijn vriend ze ziet. Ook bh's of bikini's kopen is 1 groot drama, heb vrij veel los vel, volume zit pas onderaan en bovenop de borst is het gewoon leeg. Ik ben momenteel nog aan het sparen maar het leek me fijn om hier wat ervaringen te lezen en eventueel later nog tips oid te kunnen vragen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust! Groetjes
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×