• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

flupke

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  308
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

flupke last won the day on March 31 2016

flupke had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

143 Excellent

Recente profielbezoeken

2626 profielweergaven
 1. je kunt in de zoekbalk haar naam intypen. misschien maar eens lezen wat er allemaal over haar staat geschreven....
 2. Bv en cystes

  hoi eef! ik heb ook een paar cystes in mijn linkerborst. er verandert eigenlijk niets door de borstvergroting. het blijft hetzelfde voelen. ik ben nu meer dan 1,5 jaar po en momenteel zijn ze helemaal verdwenen. dat kan ook nog. je kunt ze, als je altijd erg veel last van blijft houden, zelfs laten wegprikken. dan moet je alleen wel een kundige arts zoeken die je prothese niet raakt. zo vertelde mijn pc het. het kan, zover ik weet, geen kwaad een bv te doen. ik heb wel voor de operatie een mammografie laten maken om uit te sluiten dat het niets anders is. gr. flupke
 3. zwarte borstband

  @Anouk12 nee hoor, ik heb hem nog.
 4. gezocht: niet voorgevormde bh's

  @pienelien en @Ank superbedankt voor jullie tips, daar heb ik wat aan. en @pienelien, ik ben er zeker wel blij mee. alleen in tegenstelling tot de meeste dames na een borstvergroting, had ik ze liever net iets kleiner gehad. met een voorgevormde bh en een strak shirt is het echt te groot. past niet zo bij mij. maar liever zo dan wat het voor de tijd was. voel me nu wel echt vrouwelijk. en gelukkig kan ik ze met de juiste bh iets minder groot laten lijken. ik begrijp dat jij er dus nog niet helemaal uit bent? ik kan je alleen zeggen dat een vriendin van mij een borstverkleining heeft laten doen en spijt had dat ze het niet jaaaaaaaren eerder had laten doen. (net als ik trouwens, maar goed....je moet er wel klaar voor zijn) succes met je keuze! dit een geweldig forum voor informatie! gr. flupke.
 5. hallo dames! ik ben nu bijna 1,5 jaar po en vind mijn borsten toch wat aan de grote kant. een goede oplossing voor mij is het dragen van niet voorgevormde bh's. alleen.......bij eigenlijk al deze bh's zie je de tepels erdoor steken. en dat vind ik erg lelijk. ook zijn ze meestal niet in plunge model verkrijgbaar. ik heb al van die tepelplakkers geprobeerd van hunkemoller maar ook dat is niet mooi. dan zie je weer zo'n grote cirkel op je boob. dus ik ben op zoek naar een NIET VOORGEVORMDE BH, WAARBIJ JE GEEN TEPELS ZIET EN OOK NOG GRAAG EEN PLUNGEMODEL. wie heeft tips???????? waar zijn ze te koop???? welke merken hebben dit in de collectie???? alvast bedankt, flupke.
 6. zwarte borstband

  @Evah, ja hoor ik heb hem nog, moet alleen even kijken waar als je interesse hebt.
 7. flupke

  330 cc mentor mp frans straten blij!!! dag 1 -dag 7 -dag 14 -dag 30- 9 wkn- 10 wkn
 8. zwarte borstband

  mijn borstband is nog steeds te koop! mag weg voor 10 euro. gr. flup
 9. volgens mij helemaal normaal! wanneer ze zakken verdwijnt dit echt. kijk maar eens bij foto's van zo kort po. dat zal je gerust stellen. ziet er vaak nog "erger" uit dan bij jou. ik werd zelf ook helemaal flauw van het woord, maar het is echt waar: geduld! jij gaat zoooooo blij worden! gr. flupke
 10. zwarte borstband

  heeft er nog iemand belang bij een borstband? hij is 6 weken gebruikt natuurlijk......
 11. 2 bh's zgan 75D

  2 prachtige bh's, maat 75 D. ik heb ze gekocht na de 6 weken en slechts kort kunnen dragen. had al snel een grotere maat nodig. handig dus voor als je nog niet zeker weet op welke maat je uitkomt en toch alvast een mooie en goede bh wilt dragen. ze zijn echt als nieuw. gr. flupke
 12. ik kan er met mijn heeeeele hoofd niet bij dat iemand zich nog laat behandelen door deze idioot slechte man!
 13. ja hoor nonky, dankjewel! ik ben nu bijna 8 maanden po. dacht even dat ik een gedraaide prothese had maar valt volgens mij wel mee....ze zijn gewoon niet gelijk denk ik. net als de voorsituatie maar dan uitvergroot. nou ja, in bh en kleding vind ik het super! ik ben blij voor jou, heb altijd meegelezen en nu vieren we het einde!!! enjoy the weekend nonky!
 14. hey lieve nonky! eiiiiiindelijk klaar! relax en laat je maar verwennen. straks is alles goed en mooi en dan moet je alles weer zelf doen . liefs flupke.