Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Vriesje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  190
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Vriesje last won the day on October 2 2017

Vriesje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

47 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Den Haag

Recente profielbezoeken

3046 profielweergaven
 1. Bh/topje ' s nachts?

  Dragen jullie snachts een bh of een topje? Ik ben nu 3 maanden po en vind het fijn om snachts een lichte sport bh of soort soft topje te dragen. Doen jullie dat ook? Ook vind ik het een soort veilig gevoel en idee tegen hangborsten haha. Ik ben gewoon benieuwd wat andere meiden snachts dragen :-) Liefs vriesje
 2. Wauw!!! Wat een boobs! Volgens mij zie je al goed verschil met de vorige implantaten? ik zie bij je album alleen nog het oude album staan van 400 cc naar 1050.. zou je mij ook aan je nieuwe album willen toevoegen? Ik wens je een super goed herstel en da je nu echt helemaal tevreden kan zijn! Xx
 3. Update 8 weken p.o ik zal weer even een kleine update neerzetten van de afgelopen weken. Wat is het me allemaal meegevallen! Ik heb een herstel volgens het boekje gehad en ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe borsten! Na ongeveer 3.5 week ging ik toch even bh's passen en ja ook gelijk een paar gekocht ik dacht ik laat de kaartjes er gewoon nog aan dan kunnen ze altijd nog terug haha. Ik kwam uit op een 70F en nu na 8 weken po zitten deze bh's nog steeds als gegoten. ( ik ben benieuwd of de maat toch nog gaat veranderen de komende tijd) 2 dagen geleden eind controle gehad bij dokter Stevens en hij was helemaal tevreden met het resultaat! Alles zag er goed uit. Mn borsten zijn al mooi soepel en zacht. En ik mag vanaf nu alles weer doen! Al met al zou ik ondanks al mijn angsten die ik had het zo weer over doen! Ik heb ook heel veel gehad aan dit forum! Thanks meiden! Af en toe wip ik nog wel even langs hier
 4. @KK-love jeej boobies mag ik ook in je album spieken?
 5. @NOGGEENAACUP ik heb 450 cc high profile. Ik heb nu een 70F maar het ziet er uit als een volle D. Maar ik kom van een B af dus had wel al wat volume van mezelf.
 6. Voor je het weet ben je 6 weken po! (Ik morgen jeejj) Komt allemaal goed! Ik ben wel benieuwd naar je foto's, wil je mij toevoegen?
 7. Wat fijn dat alles goed is verlopen (op de wat onrustige start na dan) Pak lekker je rust. Ff paar dagen doorbijten maar het komt allemaal goed! ik wens je een fijn herstel!
 8. @Blinq_84 heel veel succes morgen! Komt allemaal goed! Morgen heb je je mooie boobies
 9. Hey ik dacht dat @happynewme en @Sarahw door dr Koopmann zijn geopereerd. Ik ben zelf 6 weken geleden door dokter Stevens geopereerd bii Bergman in Rijswijk. Mijn ervaring daar is in ieder geval echt super fijn! Als je wilt kan je mijn operatie verslag lezen in mijn topic. Veel succes!
 10. Mag ik mee spieken in je album ? Ik ben een stille volger van je topic en ben heel nieuwsgierig naar je resultaat straks! Thanks alvast xx en natuurlijk weer heel veel sterkte en succes met je aankomende operatie! Is niet niks zo snel 2x achter elkaar onder het mes maar het is voor een goed doel!
 11. Beginnen met sporten

  Goed topic! Wanneer mag je weer hardlopen? En zijn er extra fijne bhs tegen het "bounchen " van de boobs?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×