Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Vriesje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  190
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Vriesje last won the day on Oktober 2 2017

Vriesje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

47 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Den Haag

Recente profielbezoeken

3339 profielweergaven
 1. Vriesje

  Bh/topje ' s nachts?

  Dragen jullie snachts een bh of een topje? Ik ben nu 3 maanden po en vind het fijn om snachts een lichte sport bh of soort soft topje te dragen. Doen jullie dat ook? Ook vind ik het een soort veilig gevoel en idee tegen hangborsten haha. Ik ben gewoon benieuwd wat andere meiden snachts dragen :-) Liefs vriesje
 2. Wauw!!! Wat een boobs! Volgens mij zie je al goed verschil met de vorige implantaten? ik zie bij je album alleen nog het oude album staan van 400 cc naar 1050.. zou je mij ook aan je nieuwe album willen toevoegen? Ik wens je een super goed herstel en da je nu echt helemaal tevreden kan zijn! Xx
 3. Update 8 weken p.o ik zal weer even een kleine update neerzetten van de afgelopen weken. Wat is het me allemaal meegevallen! Ik heb een herstel volgens het boekje gehad en ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe borsten! Na ongeveer 3.5 week ging ik toch even bh's passen en ja ook gelijk een paar gekocht ik dacht ik laat de kaartjes er gewoon nog aan dan kunnen ze altijd nog terug haha. Ik kwam uit op een 70F en nu na 8 weken po zitten deze bh's nog steeds als gegoten. ( ik ben benieuwd of de maat toch nog gaat veranderen de komende tijd) 2 dagen geleden eind controle gehad bij dokter Stevens en hij was helemaal tevreden met het resultaat! Alles zag er goed uit. Mn borsten zijn al mooi soepel en zacht. En ik mag vanaf nu alles weer doen! Al met al zou ik ondanks al mijn angsten die ik had het zo weer over doen! Ik heb ook heel veel gehad aan dit forum! Thanks meiden! Af en toe wip ik nog wel even langs hier
 4. @KK-love jeej boobies mag ik ook in je album spieken?
 5. @NOGGEENAACUP ik heb 450 cc high profile. Ik heb nu een 70F maar het ziet er uit als een volle D. Maar ik kom van een B af dus had wel al wat volume van mezelf.
 6. Voor je het weet ben je 6 weken po! (Ik morgen jeejj) Komt allemaal goed! Ik ben wel benieuwd naar je foto's, wil je mij toevoegen?
 7. Wat fijn dat alles goed is verlopen (op de wat onrustige start na dan) Pak lekker je rust. Ff paar dagen doorbijten maar het komt allemaal goed! ik wens je een fijn herstel!
 8. @Blinq_84 heel veel succes morgen! Komt allemaal goed! Morgen heb je je mooie boobies
 9. Hey ik dacht dat @happynewme en @Sarahw door dr Koopmann zijn geopereerd. Ik ben zelf 6 weken geleden door dokter Stevens geopereerd bii Bergman in Rijswijk. Mijn ervaring daar is in ieder geval echt super fijn! Als je wilt kan je mijn operatie verslag lezen in mijn topic. Veel succes!
 10. Mag ik mee spieken in je album ? Ik ben een stille volger van je topic en ben heel nieuwsgierig naar je resultaat straks! Thanks alvast xx en natuurlijk weer heel veel sterkte en succes met je aankomende operatie! Is niet niks zo snel 2x achter elkaar onder het mes maar het is voor een goed doel!
 11. Vriesje

  Beginnen met sporten

  Goed topic! Wanneer mag je weer hardlopen? En zijn er extra fijne bhs tegen het "bounchen " van de boobs?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×