Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Daantje73

Full Member
 • Aantal bijdragen

  397
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Daantje73 last won the day on April 13 2016

Daantje73 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

139 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

4855 profielweergaven
 1. Daantje73

  Triumph tractie 70E en hunkemoller 75D

  Hoi, ik heb nu ook 75 D. Sorry voor de late reactie. Ik kom hier niet zo vaak meer.
 2. Daantje73

  Gezocht Triumph sport bh D en E

  70E Triaction en 75 D Hunkemoller. Laat maar weten of je interesse hebt.
 3. Alleen de periode na de ingreep gedragen. Vraagprijs 25 Euro voor beide. Verzendkosten zullen rond de 3 Euro zijn.
 4. Tepels leiden eigen leven. En onder strak truitje is dat niet altijd handig. Had ze ook aangeschaft om geen bh aan te hoeven.
 5. Geweldig! ik heb aanstaande dinsdag mijn 6 weken controle. Ben benieuwd! Ik hou ze vast als ik moet niezen haha. Ben erg druk met werk en sporten. Bv lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Ben er al helemaal aan gewend. Morgen naar flying dutch, heb er zo zin in. Vandaag nog 2 strapless topjes gescoord, helemaal happy. Had ook van die tepelplakkers gekocht, maar aangezien tepels soms gevoelloos zijn voelt dat heel eng als ik ze er vanaf trek. Siliconen op Siliconen hahaha.
 6. Dat jullie maar lang gelukkig met elkaar mogen zijn! Ze zijn prachtig meid!
 7. Ik ben morgen 6 weken po maar herken het gevoel niet. Misschien even je pc bellen.
 8. Geweldig! ik heb aanstaande dinsdag mijn 6 weken controle. Ben benieuwd!
 9. Daantje73

  Hoe zwaar zijn implantaten?

  Volgens mij kwam ik met 375cc uit op 800 gram aan gewicht. Moet je even googelen, kan je het vinden @boob1996-a
 10. Eens met BrownieG, mijn pc zei ook, je krijgt niet ineens hele andere borsten maar een uitvergroting van je huidige situatie.
 11. Voorlopig ben jij nog steeds de inspirerende factor geweest, dus zie ik jou toch wel een beetje als expert haha. ik ga het linkje even lezen. Thanks. En die cola...tja ik weet het. Maar ik vind het zo ooooooo lekker. Overdag trouwens gewoon thee en water maar zodra ik thuiskom... klok klok klok (en dan een grote boer ) sumosquat met stang durfde ik ook niet. Dit was een dumbells van 16 kg. Met twee handen vast en laag houden.
 12. Ja dat heb ik ook iedere keer. Nou doe tegenwoordig net of ik gek ben en ga gewoon typen hahaha. Berichten worden nog steeds gelezen!
 13. Hoi hoi, Als ik plat op mijn buik lig dan lig ik er boven op haha. Dat voelt heel raar. Dus maar lekker hoog kussen onder mijn hoofd. Was trouwens alleen met zonnen. Slapen doe ik op mijn zij. Chips en chocolade eet ik niet, maar zet geen zak snoep neer want die gaat er aan hahaha. Zal ook moeten proberen te stoppen met cola drinken want daar leef ik op. Eerst maar eens kijken wat het trainen doet, en over 6 weken nieuwe weging en nieuw schema. Als het dan niet naar mijn zin is dan maak ik een afspraak met de voedingsconsulente van de sportschool. Het is echt de bezorgbeer, van de beren keten. Zo'n gast op zo'n brommertje die dan over zijn helm een beren vacht draagt met oren, je lacht je rot hahaha. Nou jij nog even geduld en dan ook weer lekker trainen. ik heb nu ook voornamelijk benen en billen gedaan. Wel ook sumosqat met 16 kilo aan mijn armen, maar als het niet goed voelt stop ik er gelijk mee. Vandeweek sprong ik, gewoon thuis, en toen ik neerkwam voelde dat ff niet lekker. Dus even geen springintveld! Als jij weer ga trainen zal ik je misschien soms wel even om advies vragen, jij bent tenslotte de expert! Have a nice weekend!
 14. Ja ik weet niet hoe ik het doe maar als ik op bericht plaatsen klik staat er altijd weer wat in het vak. ik heb het opgegeven en ook geen zin om het weg te halen hahaha.
 15. Dat het citeren niet goed gaat kan ik niet ontkennen, maar een stel zeventigers ... die deed zeer Hoi meiden, vandaag voor het eerst sportschool geweest. Van de week al een keer voor intake en toen lichtjes getraind, vandaag pittige training. Met uitzondering van de armen dan hahaha. Voelde zo lekker. Kan morgen denk ik niet lopen haha. Loop ik daar van de week binnen, mooi topje aan, boobies niet te missen, kom ik een goeie vriend van ons tegen. Hij zei niks...maar ondertussen.... Wil wel goed op mijn voeding gaan letten, net de bezorgbeer laten komen en dat voelde toch niet goed na zo'n workout... Boobie tranen heb ik nog niet gehad, zou dat nog komen? Trouwens zonnen op je buik is ook ff anders dan normaal. Voor de rest alles zijn gangetje hier. Geniet van het mooie weer meiden! X
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×