Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Daantje73

Full Member
 • Aantal bijdragen

  396
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Daantje73 last won the day on April 13 2016

Daantje73 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

139 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

4639 profielweergaven
 1. Triumph tractie 70E en hunkemoller 75D

  Hoi, ik heb nu ook 75 D. Sorry voor de late reactie. Ik kom hier niet zo vaak meer.
 2. Gezocht Triumph sport bh D en E

  70E Triaction en 75 D Hunkemoller. Laat maar weten of je interesse hebt.
 3. Alleen de periode na de ingreep gedragen. Vraagprijs 25 Euro voor beide. Verzendkosten zullen rond de 3 Euro zijn.
 4. Tepels leiden eigen leven. En onder strak truitje is dat niet altijd handig. Had ze ook aangeschaft om geen bh aan te hoeven.
 5. Geweldig! ik heb aanstaande dinsdag mijn 6 weken controle. Ben benieuwd! Ik hou ze vast als ik moet niezen haha. Ben erg druk met werk en sporten. Bv lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Ben er al helemaal aan gewend. Morgen naar flying dutch, heb er zo zin in. Vandaag nog 2 strapless topjes gescoord, helemaal happy. Had ook van die tepelplakkers gekocht, maar aangezien tepels soms gevoelloos zijn voelt dat heel eng als ik ze er vanaf trek. Siliconen op Siliconen hahaha.
 6. Dat jullie maar lang gelukkig met elkaar mogen zijn! Ze zijn prachtig meid!
 7. Ik ben morgen 6 weken po maar herken het gevoel niet. Misschien even je pc bellen.
 8. Geweldig! ik heb aanstaande dinsdag mijn 6 weken controle. Ben benieuwd!
 9. Hoe zwaar zijn implantaten?

  Volgens mij kwam ik met 375cc uit op 800 gram aan gewicht. Moet je even googelen, kan je het vinden @boob1996-a
 10. Eens met BrownieG, mijn pc zei ook, je krijgt niet ineens hele andere borsten maar een uitvergroting van je huidige situatie.
 11. Voorlopig ben jij nog steeds de inspirerende factor geweest, dus zie ik jou toch wel een beetje als expert haha. ik ga het linkje even lezen. Thanks. En die cola...tja ik weet het. Maar ik vind het zo ooooooo lekker. Overdag trouwens gewoon thee en water maar zodra ik thuiskom... klok klok klok (en dan een grote boer ) sumosquat met stang durfde ik ook niet. Dit was een dumbells van 16 kg. Met twee handen vast en laag houden.
 12. Ja dat heb ik ook iedere keer. Nou doe tegenwoordig net of ik gek ben en ga gewoon typen hahaha. Berichten worden nog steeds gelezen!
 13. Hoi hoi, Als ik plat op mijn buik lig dan lig ik er boven op haha. Dat voelt heel raar. Dus maar lekker hoog kussen onder mijn hoofd. Was trouwens alleen met zonnen. Slapen doe ik op mijn zij. Chips en chocolade eet ik niet, maar zet geen zak snoep neer want die gaat er aan hahaha. Zal ook moeten proberen te stoppen met cola drinken want daar leef ik op. Eerst maar eens kijken wat het trainen doet, en over 6 weken nieuwe weging en nieuw schema. Als het dan niet naar mijn zin is dan maak ik een afspraak met de voedingsconsulente van de sportschool. Het is echt de bezorgbeer, van de beren keten. Zo'n gast op zo'n brommertje die dan over zijn helm een beren vacht draagt met oren, je lacht je rot hahaha. Nou jij nog even geduld en dan ook weer lekker trainen. ik heb nu ook voornamelijk benen en billen gedaan. Wel ook sumosqat met 16 kilo aan mijn armen, maar als het niet goed voelt stop ik er gelijk mee. Vandeweek sprong ik, gewoon thuis, en toen ik neerkwam voelde dat ff niet lekker. Dus even geen springintveld! Als jij weer ga trainen zal ik je misschien soms wel even om advies vragen, jij bent tenslotte de expert! Have a nice weekend!
 14. Ja ik weet niet hoe ik het doe maar als ik op bericht plaatsen klik staat er altijd weer wat in het vak. ik heb het opgegeven en ook geen zin om het weg te halen hahaha.
 15. Dat het citeren niet goed gaat kan ik niet ontkennen, maar een stel zeventigers ... die deed zeer Hoi meiden, vandaag voor het eerst sportschool geweest. Van de week al een keer voor intake en toen lichtjes getraind, vandaag pittige training. Met uitzondering van de armen dan hahaha. Voelde zo lekker. Kan morgen denk ik niet lopen haha. Loop ik daar van de week binnen, mooi topje aan, boobies niet te missen, kom ik een goeie vriend van ons tegen. Hij zei niks...maar ondertussen.... Wil wel goed op mijn voeding gaan letten, net de bezorgbeer laten komen en dat voelde toch niet goed na zo'n workout... Boobie tranen heb ik nog niet gehad, zou dat nog komen? Trouwens zonnen op je buik is ook ff anders dan normaal. Voor de rest alles zijn gangetje hier. Geniet van het mooie weer meiden! X
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×