Jump to content

Sunshine1

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Sunshine1

 • Birthday 04/16/1982

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

7,075 profile views
 1. Hier ook een Nio fan! Ik ben 17 maart geopereerd door hem en ben vandaag bij hem geweest voor de laatste controle. Een super fijne, sympathieke man met absoluut gouden handen. Ik ben van n 70A naar een 70D/E gegaan met 330 cc, anatomisch, dual plane, super blij mee! Ik hoop dat deze man jou net zo happy gaat maken! Alvast veel succes met je eerste afspraak strakjes, op naar een spannend maar super gaaf avontuur!
 2. Wat een super fijn nieuws meid! Die Koeijers levert mooi werk af! Ik ben nu 6,5 wk p.o en t gaat er steeds mooier uit zien! Ik hoop ook op zo'n positieve eind controle.. Heel veel plezier met je nieuwe vriendinnetjes!
 3. Meid meid, wat een heftig verhaal.. Voor m'n operatie las ik hier en daar wel eens wat horror verhalen, maar dan denk je toch onbewust, dat overkomt mij vást niet. Dat zal bij jou hetzelfde zijn geweest. Helaas ben jij dus toch zwaar de pineut.. Wel heel fijn dat je zo'n lieve kerel naast je hebt staan die er voor je is! Heel veel sterkte in deze zware periode!
 4. Pff.. Wat een heftig verhaal zeg! Ik ben zelf nu ook 4 wkn, en dan hoop je toch wel dat je door de riskantste weken heen bent.. Kijk iedere dag in de spiegel of ze al mooier zijn geworden! Dat moet jij ook gedaan hebben, tot t moment dat t mis ging.. Wat een schrik! Gelukkig zie ik dat de ab aan lijkt te slaan. Ik hoop voor je dat t nu in 1 grote stijgende lijn de goede kant op gaat! Sterkte en ik duim voor je dat je volgende week in Portugal lekker onder je parasolletje kunt liggen!
 5. Wat cool! Heel veel succes, voor je t weet zit de operatie er op en heb je heuse boobies!
 6. tIs geweldig als mensen hun werk met plezier doen en dit ook overbrengen op hun cliënten.. kHeb hen bij het weg gaan een groot compliment gegeven hier voor. tIs echt niet vanzelfsprekend, dus wij hebben geluk gehad! Meid, geloof me, ik kan ook pas 2 dagen met een voorzichtige glimlach in de spiegel kijken. De eerste week voelde het echt of ik onder een trein had gelegen. Alles bont blauw opgezet en pijnlijk. Ook was de rechter boob een stuk groter door het vocht. Nu word de pijn minder en slik ik alleen voor de nacht nog een pijnstiller. Ze worden ook steeds meer gelijk van grootte. Nog
 7. Wat een super leuk verslag! Zo leuk om te lezen dat er dus meer zijn die de dag van de operatie als een feestje hebben gezien.. Ik vond t ook geweldig, leuke lieve mensen met humor om je heen die je op je gemak stellen! Ik had ook 2 van die leuke broeders. Vond het te grappig dat ze uiteindelijk na m'n operatie even samen de maat kwamen schatten. Zit je daar voor t eerst in je nieuwe blote boobs, staan er 2 leuke mannen voor je neus te overleggen, 'wat denk jij, C'tje of toch n klein D'tje'? Geniet van je nieuwe vrindinnetjes! Week 1 vond ik zwaar, ben nu dag 8 na de operatie en ga mij st
 8. Hier nog een Koeijers fan! Vorige week door hem geholpen, wat een fijne, opgewekte en vrolijke man! Het eindresultaat is bij mij na een kleine week nog niet goed te zien maar tot nu toe erg tevreden! Lees lekker op dit forum, ik ben daardoor uiteindelijk bij mijn keuze voor deze arts gekomen..
 9. Wat een geruststelling dit te lezen! Ben gisteren geopereerd en nu is m'n ene borst n stuk groter en opgezet, staat helemaal strak van t vocht! Geduld is niet onze sterkste kant he? Toch maar gewoon rustig afwachten en hopen op n pracht resultaat!
 10. Maymay wat een mooie foto na een week al zeg! En wat fijn dat je relatief weinig ongemak hebt gehad! Ik hoop dat ik ook zo blij ga zijn over n week! Nu t gevoel of er n trein over mij heen is gereden.. Helemaal beurs! De ene borst gaat goed, de andere staat strak gespannen en is groter door het vocht. Vandaag dus mooi rust houden en heel veel water en theetjes drinken om t vocht weer netjes af te voeren. Lang leve de paracetamolletjes! kHeb al eerder op t forum gelezen dat de band van de bh pijn gaat doen omdat ie zo strak zit. Dat is bij mij ook t geval. Hopen dat dit wat beter
 11. kHeb al even gereageerd in de topic waar je foto staat! Waar ik nog even benieuwd naar ben is, heb jij voor die tijd nog oefeningen gedaan om de borstspier op te rekken?
 12. Wat een fijn verslag om te lezen! Op die manier weet ik een klein beetje wat mij a.s donderdag staat te wachten.. Goed om te lezen dat het zo is meegevallen, dat geeft de burger moed, haha! Doe maar mooi rustig aan meid, neem je rust en je tijd voor herstel! Ben je tevreden met het aantal cc's en de grootte?
 13. Jaaaaa!! Je hebt ze hoop ik inmiddels! Ben zo ontzettend benieuwd hoe het is gegaan!
 14. Pff.. Die spanning kan ik mij heel goed voorstellen! Ik gooi het wel op gezonde spanning maar t blijft toch een heuse operatie.. Kheb volgende wk woensdag ook uit gepland staan om m'n huisje aan kant te maken en boodschappen te doen, gewoon n lekker idee! Nile, we horen t idd denk ik maandag of dinsdag. Wanneer heb jij je tijd door gekregen Maymay? Wel heerlijk dat je zo vroeg mag zeg! Hoeft je niet nog een halve dag langer in spanning te zitten.. Ben benieuwd wie er van ons die gelukkige gaat zijn Nile! Wat knap trouwens dat je gestopt bent met roken.. Absoluut een mooie red
 15. Wat fijn om een lotgenoot te hebben die dag! Weet jij al een tijd, Nile? Ik begin toch wel last te krijgen van gezonde spanning, maar ik kan niet wachten.. Zit al netjes aan de vitamine C en aan de Arnicadruppels. Alleen nog van de week even n sport bh kopen. kHeb ook zo'n Voedingskussen gekocht, omdat ik daar wel goede ervaringen over las wat betreft het slapen. Mensen die hier langs komen en dat kussen zien, gaan heel andere dingen denken.. Uhm, nee, ik ben niet zwanger! Intussen nog steeds veel op het forum aan t lezen. Wat een leerzame tips hier zeg, zo fijn! Gelukkig
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.