Jump to content

Hester

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hester

 • Birthday 04/07/1986

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb ze ook laten zitten! Daarbij werd ik er zelf helemaal naar van toen ik eraan begon te pulken!
 2. Hoi Ilse, Voordat ik geopereerd ben is er bij mij ook gekeken of dat de borstkanker in de fam. genetisch bepaald is. Gelukkig bleek dit niet zo te zijn! Wel heb ik nog een mammografie voor de operatie gehad om er zeker van te zijn of er geen verkeerd weefsel zit! Ik heb zelf maar 195 cc in iedere borst! Ook omdat ik hele gevoelige borsten heb. Altijd gespannen enzo. Succes maandag! Gr.
 3. Ik hoefde maar 3 weken te wachten, maar dat was bij Velthuis Velp....
 4. Ik heb het ook bij de Velthuis kliniek laten doen! En ben geen seconde misselijk geweest! Kwam helemaal vrolijk uit narcose! Ze hebben indd een speciale manier van pijn cq misselijkheid bestrijding! GELUKKIG!
 5. Bij mij gaan morgen de hechtingen eruit! 1 week en 1 dag na po. Kan er dan nog iets gebeuren met de wond, ik lees vaak dat het gebeurd dat er dan toch nog een scheur in komt! Eng idee! En moet ik dan gelijk beginnen met bio oil insmeren of wachten?
 6. Hallo allemaal, Afgelopen woensdag was het bij mij zo ver! Eindelijk werd ik geopereerd. Ik ben van een a cup naar een b cup gegaan, ik wilde zelf alleen vollere borsten dus vandaar gekozen voor Mentor 195 cc. Inmiddels ben ik 3 dagen verder, en zijn vanmorgen de drains verwijderd! (pfieeuw). Pijn is onder controle met paracetamol, maar voel me wel vreemd, waarschijnlijk van de Narcose. Nu wil ik eigenlijk naar buiten voor een wandeling! Is dit verstandig? Ben ook wel steeds bezorgd of alles goed gaat! Gr . Hester
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.