Lieke08

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Lieke08

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Dr. Nio, Dr van Straten

Recent Profile Visitors

5,172 profile views
 1. Vandaag heb ik me nieuwe boobs gekregen!
 2. Leuk verslagje Gefeliciteerd en heel veel succes verder met het herstel! xxx
 3. Lieke08

  My boob day

  24 Mrt krijg ik mijn Nio's
 4. Hoi Stephv! wat een leuk verslag! en wat zien je borsten er mooi uit, wat een mooi resultaat!! fijn meid dat je je zo goed voelt. lekker rustig aan doen en netflixen en btw leuk vest met die felle kleurtjes! groetjes!!
 5. Hey Angel! knap van je dat je zoveel bent afgevallen en wat goed al zo snel, Ik mag de dag voor jou bij nio onder het mes spannende tijd he? nog 5 weken!
 6. Hoi Syllys, ik krijg 24 maart 600cc DP HP van Nio! ik ben lang en slank met best wel billen, Nio heeft mij laten passen zonder te zeggen hoeveel cc ik paste en ik kwam uit op de 600. ik heb een crysalix foto in mijn album. Je zou eventueel ook zo'n foto kunnen laten maken, een crysalix foto is natuurlijk een richtlijn niet een defenitief resultaat. Succes met je keuze!
 7. Hoi Steph, Ja ik kon pas 24 maart vrij krijgen op mijn werk vandaar. Je zou vast al eerder terecht kunnen Groetjes
 8. Hoi Steph! Leuk dat je ook naar Dr. Nio gaat! Ik voelde me erg prettig bij hem, hij luisterde naar mijn wensen en kwam super vakbekwaam over! Verder vond ik zijn uitleg ook duidelijk en heeft hij al mijn vragen beantwoord (die had ik wel even opgeschreven voor de zekerheid). Hij gaat met jou passen en kijken wat goed staat.. Als je je consult bij hem heb gehad weet je vast heel goed wat je wil Ik kan niet wachten tot 24 Maart dan krijg ik mijn Nio's! Succes en veel pasplezier de 11e Groetjes Lieke
 9. Leuk verslag heb je neergezet ook al was je wazig! Gefeliciteerd met je boobs Ik moet ook nog langs bij de anesthesie! Handig dat je ook gewoon afspraak kan inplannen..
 10. Oja vergeten in me bericht te zetten: Joanna adviseerde ook nog Dr. Hupkens omdat hij alleen ronde protheses zet?
 11. Hoi Nicole83 Ik heb bijna dezelfde ervaring gehad. Ik dacht dat ik afspraak had met Diana maar dat bleek Joanna. Toen ik onderweg naar de afspraak in de file kwam te staan ben ik zo netjes geweest om dit even telefonisch door te geven bleek ik om half 5 ingepland te staan ipv half 6, de tijd die ik zelf heb voorgesteld omdat mijn vriend werkt tot half 5 en ik graag wou dat hij mee ging. (en dan niemand die even belde om half 5 van: goh waar bent u?) Afijn toen kreeg ik te horen aan de telefoon dat ik dus op consult kwam bij Joanna (Het irritatie niveau ging al wat omhoog). Ze nam met mij een vragen lijst snel door, adviseerde tijdens het passen direct 400cc DP en ronde hp protheses. Ze maakte snel foto's en zei dat ik het beste door Dr. Hupkens geholpen kon worden omdat hij de niet rokers alleen maar hielp. Er zijn verschillende argumenten om naar hem doorverwezen te worden oa ook dat hij alleen de anatomische protheses zet. (Dit werd bij iemand anders weer aangeraden, toch bijzonder?) Het voelde voor mij totaal niet goed. Ik heb toen ook gelijk vragen hierover geplaatst op het forum, je kan het vinden bij mijn Profiel. Ik ben bij Dr. Nio ( OLVG west) geweest en werd erg fijn geholpen! Ik ben bezig met een datum te prikken om door hem mijn boobs te laten doen Dit is een man die weet wat hij doet en de tijd voor je neemt. Succes met je keuze, ik zou sowieso nog een consult bij iemand anders doen bij iemand die jou aanspreekt!
 12. Beecee jij mag al in Januari spannend! ben ook benieuwd hoe het bij jou word..
 13. Bedankt BB en DreamLou voor jullie berichten Ik ben vandaag nog steeds zo blij als gisteren dus dat is een goed teken! ook kan ik niet stoppen met kijken naar mijn foto's met pas prothese's Nog 2 maandjes maar Dreamlou en dan mag jij, je kan vast niet wachten. ben benieuwd hoe het gaat worden bij jou.
 14. Ik ga er een paar nachtjes over slapen En als ik er dan nog zo over denk hak ik de knoop door. Bedankt voor je berichtjes!