-Angelina-

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About -Angelina-

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey Elcke, Nog een nachtje slapen en dan ben je eindelijk een trotste eigenares van heel mooie . Heel veel suc6 morgen en natuurlijk beterschap en snel herstel na de operatie. Komt helemaal goed! Veel liefs.
 2. Jeetje, wat vervelend! Ik hoop dat je snel een andere ( veel betere) baan vindt. Heel veel suc6 met het solliciteren, komt helemaal goed meid. Zelfvertrouwen heb je iig meer dan zat ( dankzij nieuwe mooie ) Veel liefs.
 3. Hoi hoi , Ik wens je ook heel veel suc6 morgen en sterkte en beterschap na de operatie! Veel liefs
 4. Hoi Kelsy, Vraag bij Bergman na, mss kan je van hen nog eentje krijgen. Ik denk nog aan een optie - mss de meiden van wie 6 weken zijn al voorbij, en die hun band niet in de fik hebben gestoken ( ), kunnen je helpen.
 5. Heeeey Mii18, Meid je hebt ze!!! Van harte gefeliciteerd!!! Jammer van het lang wachten in de kliniek, ik zou helemaal gek van worden. Maar goed, het is nu achter de rug, tenslotte is het ook het wachten hartstikke waard. Ik wens je heel veel sterkte komende paar dagen en suc6 met herstel, komt helemaal goed meisje!!!
 6. Heeey Mii18 Het is bijna zover! Ik wens je heel veel suc6 morgen en sterkte voor de komende dagen!!! Het komt helemaal goed en voor dat je het weet heb je heel mooie . Veel liefs.
 7. Hey Timber! Wow, wat zijn je borsten toch mooi zeg! Past perfect bij je strakke lichaam. Heel netjes en natuurlijk geworden. Kzou helemaal niet zeggen dat je slechts 6 dagen po, zo ziet het al goed uit. Ze zijn al mooi op hun plek gekomen, wss doordat je ze op de spier hebt. Want die van mij moeten natuurlijk nog iets zakken, ik heb ze dual-plane gekregen.
 8. Same hier, helemaal herkenbaar. Ik het begin had ik zo'n hekel aan strakke beha en de band. Maar nu zijn ze mijn beste vrienden geworden, ze voelen lekker veilig en comfortabel. Gisteren heb de band in de was gegooid, en kon niet wachten tot de wasmachine klaar was zo graag wilde ik hem terug. Gek is dat.
 9. Hey Klein B-tje! Van harte gefeliciteerd! Je hebt ze ! Hierbij de link naar een online-drogist die producten ook naar Belgie levert. http://www.drogisterij.net/Biodermal_litteken_creme/P/3044545 Ik heb zelf nog nooit bij hen besteld, maar wel over gehoord. Het is een van de grootste online-drogisterijen. Daar kan je mss je cremetje bestellen, tijd heb je nog voordat je mag smeren. Veel liefs
 10. Lieve meisjes Marisjuh en Eefje, Thanks voor de tips, ik ben gelijk begonnen met insmeren. Vandaag gaat het iets soepeler dan gisteren, ik heb nog zo'n brandende gevoel ergens achter de implantaten als ik behoorlijke inspanning doe bijv. uit bed stap, dan voel ik het heel sterk. Maar als ik rustig aan doe, dan is niets aan de hand, kan mee leven. Wel probeer ik niet te lang in een houding blijven want dan wordt ik helemaal stijf. Dus lekker bewegen. Mijn borsten zijn nog steeds hard en gespannen. Daar maak ik in principe geen zorgen over, want iedereen heeft dit gehad. Ik heb helemaal geen blauwe plekken gehad terwijl normaliter krijg ik ze heel snel omdat ik een heel lichte en dunne huid heb. Blijkbaar hebben die Arnica-druppeltjes toch geholpen. Gisteren voor het eerst gaan douchen, lekker was dat, wel een beetje eng, ik was nl. bang dat mijn hechtingen nat zouden worden. Ook heb gisteren beha van de kliniek door mijn eigen triumphje ( die van de foto eerder) vervangen. Hij zit behoorlijk strak, dit voelt op zich heel prettig, maar de beha van de kliniek zat toch comfortabeler door de gewatteerde brede (4 cm breed) bandjes en volledig gesloten rug. Triumphje is meer voor naar het herstel, als er geen pijn meer is en geen gezwel. Over paar dagen zal ik foto'tjes proberen te maken.
 11. O ja, je vraag of het zonnen kwaad kan. Ik heb voor de operatie aan mijn verpleegkundige van de Bergman kliniek deze vraag gesteld : wanneer zonnen, sauna of zonnebank weer mag. Ze zei dat ik toch 6 weken moest wachten in verband met de genezing van de littekens. Het blijkt dat de warmte en uv-licht maken littekenweefsel dikker en kunnen deze zelfs verkleuren, en dit wil je niet, echt zonde.
 12. Valt wel mee moet zeggen, heb me voor de ergere voorbereid. Op dit moment wat branderige gevoel na het afhalen van de tape, maar voor de rest mag ik niet klagen. Jij zei dat je ook zo'n gevoel had, gelukkig ben niet de enige, het is dus normaal Wat fijn dat je dit soort dingen hier op het forum met de anderen kan bespreken, dit stelt enorm gerust en geeft veel steun. Wat betreft de maat weet ik nog niet wat het gaat worden, ik heb nu 70C sportbeha aan, maar denk dat als de zwelling weg is dan hou ik een volle B over. Daarmee ben ik supertevreden, want voorheen had ik bijna niets.
 13. Hey Timber, Van harte proficiat met je borsten! Fijn dat je ze nu al mooi vindt, maar ze worden alleen maar mooier Snel herstel en beterschap toegewenst!
 14. Hoi Marisjuh, Thanks voor het geruststellen meisje, ik ben zo blij met je , En idd zo'n vermoeden had ik ook - extra steun is nu weg. Eventjes doorbijten dus, voor de goede doel, hihi. Het resultaat is natuurlijk helemaal wat ik had verwacht, ik ben super super tevreden!!!