mii18

Members
 • Content Count

  5,036
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

3 Followers

About mii18

 • Birthday 02/18/1989

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Brabant

Recent Profile Visitors

22,977 profile views

About Me

Hoi Hoi...

Ik ben een meid van 22 jaar, en zoals vele van jullie al lang ontevreden over men borsten.
Lang lang over nagedacht en besloten om een bv te laten doen!
Ik wilde mezelf ook wel eens vrouw voelen, leuke kleren aan kunnen en een goed gevulde bh hebben!
Was gewoon erg onzeker over mezelf!! Dit kwam mijn relatie ook niet ten goede!
Dus eindelijk was het dan zover: maandag 5 juli consult bij beaucare!
en dinsdag 24 augustus was mijn grote dag!!
Ik ben geopereerd door dr.Plovier, en hij heeft mij echt prachtige boobies gegeven ! :123:
Ik heb ronde prothesen van het merk Cereform gevuld met cohesieve siliconengel,
geplaatst achter de spier via de borstplooi, medium profile
450 cc is er ingegaan..
Had voorheen een kleine cup b, hoop nu op een D te eindigen!
Ben nu 10 dagen PO, en mag over 4 dagen de hechtingen verwijderen.
Tot nu toe ben ik erg tevreden over mijn boobies, vind ze nu al mooi! biggrin.gif

Foto's kun je bekijken in de gallerij!

Heel veel liefs ! :116:
06-09-2010
Vandaag 13 dagen PO! De hechtingen zijn eruit! Viel reuze mee en deed geen zeer. Mijn litteken ziet er erg mooi uit, mag straks beginnen met smeren met littekencreme..
Pijn is ook bijna weg, heb nog wel af en toe steken in mijn borsten, maar dat schijnt erbij te horen! Al met al gaat het super goed! Ben super blij met mijn boobies! Ben alleen wel reuze benieuwt op welke maat ik nu zit!!

13-09-2010
Alweer 20 dagen PO! bijna 3 weken dus! Tijd gaat super snel! Nog een weekje vrij en daarna moet ik toch echt weer aan het werk helaas! Ben benieuwt hoe dit zal gaan! Vandaag ff naar de Hunkemoller geweest, kon het niet laten om toch ff alvast 1 bh te kopen! 75 D was te klein, dus gewoon een 75 E!! :123: Ik ben echt zo blij !! Kan nu helemaal niet wachten om het harnas uit te doen en gewone bh's te gaan dragen! Wat zal dat mooi staan onder kleding biggrin.gif Yeahhh helemaal happy :43: Foto komt nog...

24-09-2010
Vandaag precies een maandje PO! Gaat super goed ! Ben weer begonnen met werken en heb weinig tot geen last! Heb laatst nog 4 bh's gekocht, kan ik er even tegenaan biggrin.gif !! Heb mijn bovenwijdte nog is opgemeten en is nu 97 cm, 2 weken geleden was dit 95 cm! Dus ze zijn aan het groeien hihi.. Littekens zien er ook mooi uit, merk alleen wel dat mijn boobies nog veel moeten indalen!!!

08-10-2010
Alweer 1 maand en 2 weken PO.. Ik mocht het harnas uit doen en mijn normale bh's aan doen biggrin.gif jeetje wat geniet ik daarvan zeg... Heerlijk!! en wat staat alles ineens mooi! Kan niet wachten om nog meer bh's te gaan kopen! Borsten zien er mooi uit.. bijna geen pijn meer :43: Nog super tevreden dus !

20-11-2010
Over 4 dagen ben ik 3 maanden PO! Wat is de tijd toch gevlogen! Ben nog steeds helemaal happy met mijn boobs, al denk ik soms: had wel iets groter gemogen.. maar goed zit nog steeds op een 75E !! Helemaal geen pijntjes meer, kan gewoon alles weer doen! Ze zijn super zacht en voelen helemaal als van mezelf.. biggrin.gif nooit gedacht dat ik hier zo gelukkig van zou worden!!!! :43:

02-07-2011
Zo even maar weer een update!! Ben inmiddels al 10 maanden PO en hard op weg naar het jaar!! Heb nog steeds een 75E en 2 75F bh's! Ben helemaal happy biggrin.gif ! Ze zijn mooi, alleen soms die rimpels he als ik buk! Maar helaas kan niet alles hebben! Soms vind ik ze echt nog te klein, gewoon bizar!! Met een wissel ga ik zeker te weten voor meer CC & waarschijnlijk voor de spier, want vind het wel jammer dat ze wat stugger zijn en minder goed meebewegen !! Eind augustus ga ik weer 2 weken op vakantie MET boobies :43: Ga ik het echt van nemen, heb veel leuke bikini's gekocht, al ben ik wel van plan om lekker topless te gaan!! :109: Dus ben zeer benieuwd hoe ik het ga ervaren! Tot nu toe is het de beste keuze ooit geweest!!! Voelt net alsof ze van mezelf zijn, ze zijn ook heerlijk zacht!!


Vind het ook wel leuk om mijn maten bij te houden..

1 week PO:
Onder: 76 cm
Boven: 91 cm

2.5 week PO:
Onder: 76 cm
Boven: 95 cm

4 weken PO:
Onder: 76 cm
Boven: 97 cm

8 weken PO:
Onder: 76 cm
Boven: 97 cm

10 maanden PO:
Onder: 76 cm
Boven: 97 cm


Ze zijn dus nog aan het groeien! I Love My Boobies !! :33: