Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


cvdl

Leden
 • Aantal items

  98
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

4 Volgers

Over cvdl

 • Verjaardag 01-07-1994

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

5433 profielweergaven
 1. cvdl

  Alle Nio boobs verzamelen :D

  Bedankt voor het toevoegen! Wat zien ze er al goed uit na een paar dagen zeg! Ik dacht dat je eerste foto's al na foto's waren maar toen keek ik naar de datum en zag ik dat het je voor foto's waren, wat waren ze toen ook al mooi groot zeg! Ben jaloers haha... Qua bh omvang heb ik meestal 85 maar eigenlijk zou ik 95 nodig hebben. Ik moet eerst in juni nog even terug bij de chirurg waar ik mijn borstvergroting heb gedaan, hij weet dat ik niet tevreden ben en zegt dat er nog vocht zit etc. maar na 7 maanden lijkt me dat sterk (ik ben met 5 maanden bij hem op controle geweest) en dr Nio zei ook dat het vanzelf niet meer dunner gaat worden dat de protheses dan echt anders geplaatst moeten worden, dichter bij elkaar etc. Ik denk niet dat die kliniek nog iets gaat ondernemen qua vergoeding of prothesewissel. i.v.m. met mijn werk zou de operatie helaas pas eind december begin januari kunnen..;( dat duurt nog zoo lang...
 2. cvdl

  Alle Nio boobs verzamelen :D

  Hoi Bigbooblover, Wat fijn dat jij je borsten nu al hebt! Hoe bevalt het? Heb je veel last? Wat ik op moment weeg weet ik niet echt veel te veel ben na mn borstvergroting in September minimaal 10kg aangekomen. Ik ben 1,72m en wil rond de 85kg wegen met de operatie. Ik ben ook heel breed gebouwd dus heel veel minder vindt ik ook niet bij mij passen. Daardoor zal 1050cc ook minder opvallen maar ik twijfel alsnog of het niet te groot zal zijn, daardoor lijk je in het geheel ook al weer voller natuurlijk. Ik ben heel benieuwd hoe het er bij jou nu uitziet. Succes met herstellen!
 3. cvdl

  Alle Nio boobs verzamelen :D

  Hoi Dames, Zijn er ook mensen met 1050cc? Ik ben gisteren bij dr. Nio op gesprek geweest om dat ik niet tevreden ben over mijn borstvergroting in september (440cc) ergens anders, dit zou een dd worden maar is een c'tje (ik pas sommige oude bh's nog terwijl ik helemaal niks had) Dr. Nio adviseerde mij 1050cc evt. zou 925 ook kunnen als ik kleiner zou willen maar omdat ik fors,breed en dik ben vond hij 1050cc 100% gevuld het beste. Ik ben bang dat het groot wordt als ik de foto's op het forum zie maar jullie zijn ook allemaal zo dun! Ik heb maat 42/44 dus dan valt het al veel minder op. Hoe bevallen de cc's bij jullie? En wat voor type gel/siliconen zijn het? Ik heb nu bij mijn mentor implantaten speciaal voor och 3 gekozen dat ze niet kunnen gaan lekken. Ik ben het helemaal vergeten te vragen want hij was al 45minuten uitgelopen dus het ging allemaal redelijk snel. Alvast bedankt!
 4. In Amstelveen mag er niemand mee naar boven omdat er 6 bedden op 1 kamer staan. Ze hebben geen aparte kamers dus je moet alleen naar boven en na de operatie mag er ook niemand naar boven komen. Dit vond ik erg tegenvallen. Mijn vriend ook die zat beneden maar te wachten. Toen ik wakker genoeg was vroeg ik om mijn telefoon en heb met hem geappt en foto's naar hem gestuurd. Dit vond ik wel een minpuntje.
 5. cvdl

  Verschil passen en werkelijkheid

  met de passessie was 440cc veel groter dan nu in het echt. Dat vindt ik echt hel jammer, heb het ook al tegen de assistente gezegd dat het totaal niet overeen komt.
 6. hey, Ik ben zelf 21 en heb 5 weken geleden een borstvergroting gehad. Ik wilde het zelf ook al jaren maar heb sinds vorig jaar echt besloten dat ik het graag wilde. Ik had door mijn pcos totaal geen borstgroei en ben zelf best wel fors. Ik heb 440cc anatomisch gekregen en het ziet er natuurlijk uit! Zelf had ik ze graag nog wat groter gehad want ik vindt de maat bij mijn figuur echt tegen vallen. Ik heb vandaag mijn eerste nieuwe bh gekocht en de verkoopster zag er met bh niks van. (daarna zag ze de littekens natuurlijk) Heel veel succes met alles!
 7. Heel herkenbaar dit. Ik heb 440cc anatomisch hp gekregen de pc zei dat dit op een d uit zou komen ik ben wel heel breed maar pas nu naar 4 weken pk een sportbh 90b ik heb 15 verschillende maten en modellen gepast maar ze waren allemaal te groot. Ik vindt ze veel te klein bij mijn lichaam het lijkt gewoon op een b. denk niet dat de px er wat aan gaat doen:(
 8. hoi Karin, Ik heb anatomische protheses, dat leek mij mooier bij mij dan ronde. foto's staan in mijn galerij.
 9. hey, Ik heb 440cc anatomisch high profiel. mijn borst zelf had nog niet echt een vorm, ze waren nog spits dus vandaar dat mijn voorkeur uitging naar anatomisch.
 10. ik heb vorige week een dualplane borstvergroting gehad. ik heb nog wel pijn maar het is goed te doen. vooral aan de zijkant en bovenkant van mijn borsten drukt het en soms ook met bepaalde bewegingen. Ik ben zelf vorig jaar aan mijn kaak geopereerd ( ze hebben hem ook gebroken aan de onderkant) en de pijn is een beetje vergelijkbaar. Toen heb ik wel 5 dagen in bed gelegen en was ik na 1 week weer rustig aan het werk en autorijden. nu ben ik gewoon veel op en zit op de bank of achter de pc maar autorijden etc gaat voorlopig nog niet. Maar qua pijn tot nu toe vindt ik het goed te doen, ik had gister 1 diclofinac op en 5 paracetamol. Ik moet wel zeggen dat de pijn de afgelopen 3 a 4 dagen niet minder is geworden het heeft gewoon wat tijd nodig. Heel veel succes!
 11. ik ben afgelopen donderdag geholpen door dr. Koeijers. Tot nu toe gaat alles goed, ik vindt ze helaas wel nog klein maar er paste volgens hem niet meer in bij mij.
 12. @chantallisanne, Bedankt voor je berichtje! Tijdens mij consult nam hij ook echt de tijd. Ik was tijdens mijn 1e consult best wel voorzichtig met het aantal cc's ik vond toen 390cc een mooie maat (dit was toen de grootste of middelste maat die besteld zou worden voor de operatie) en ben nog een keer gaan passen bij de assistente en aangezien ik hele brede schouders heb en fors ben vindt ik 450 of 495cc anatomisch dualplane beter bij mijn lichaam passen, de 390cc viel niet echt op. De assistente heeft toen dr. Koeiers gemaild en hij was akkoord. Nu hopen dat het ook gaat passen qua ruimte. Het liefst zou ik willen dat de operatie al achter de rug is, ben zo benieuwd! succes dames...
 13. Hoi Dames, Leuk om jullie verhalen allemaal te lezen! Ik wordt a.s. donderdag (24Sept.) geopereerd door dr Koeijers in kliniek Amstelveen. Ik ben heel benieuwd, hoor goede verhalen maar het resultaat is bij iedereen anders natuurlijk. Heel veel succes met jullie operatie allemaal!
 14. Hoi tassie250, Heel veel succes woensdag! Ik wordt donderdag in Amstelveen geopereerd door dr. Koeijers, ben reuze benieuwd! Toi toi toi!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×