Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Kelszjje

Full Member
 • Aantal bijdragen

  57
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

5 Volgers

Over Kelszjje

 • Verjaardag 13-09-1992

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  flevoland

Recente profielbezoeken

1616 profielweergaven
 1. Super spannend deb4890!! Zelf ben ik ook geholpen door dr verdock in het belgian breast clinic 2,5 week geleden.. Hij heeft het echt heel mooi gedaan !! ik heb dan ook 375 cc van mentor ( vind ze eigenlijk nog te klein haha) . Voor welk merk had jij gekozen? Groetjes kelly
 2. Kelszjje

  eindelijk nieuwe borsten 21 jan bij dr verdonck

  Bedankt Margot !!!
 3. Super spannend nog 3 dagen!! Iemand tips over handig is om in huis te hebben voor je herstel ?
 4. ohw wat leuk Nannet ook bij dr verdonck ?
 5. Ja zeker spannend haha ja ben zeker aan het aftellen!!! Dankje
 6. Ja inderdaad tijgertje !!! Ohw missy86 dat zijn nog is wat maten die je omhoog bent gegaan met de hoeveelheid cc. Ja klopt je hoort het heel veel dat bij de 1 de bh maat groter woord dan bij de andere met dezelfde hoeveelheid cc. Nou ik kan niet wachten om te zien wat het gaat woorden haha
 7. Heej meiden nog bedankt voor jullie reacties. Ja ik had gister avond nog d'r Verdonck gesproken en het woord 400 of 455 cc dual plane waarschijnlijk ultra high profile. Spannend !!!
 8. Ohw dat zijn wel hele mooie maten TessaCLCDP !!! Hoop ook op zoiets uit te komen !!
 9. best_boobie Bedankt voor de maten. Ja denk dan wel dat Ultra High Profile wel bij me past Op dit moment heb ik een 75-b als cupmaat ? Iemand enig idee op welke maat ik zou kunnen eindigen ongeveer met of 400 cc UHP of 455 cc UHP?
 10. Ja die zijn ook erg mooi !! Nou dan twijfel ik niet meer denk ik en ga ik gewoon voor de Ultra high Profile. Zit er ook nog eigenlijk een verschil in kwa projectie tussen Monobloc en Mentor? Of is het enkel het merk ?
 11. oke bedankt Best_Boobie dan ga ik even kijken of ik kan spieken hihi. En over de cc ik heb echt geen idee hij had het nu zeg maar over ultra high profile terwijl ik eerst nog voor high profile had gekozen. Dus ben wel nieuwschierig wat voor verschil dat geeft kwa uiterlijk.
 12. Ja daarom ben ik ook een beetje in de war nu haha !! Ik krijg ze nu dual plane en kom van een b-cup. Ik hoop op een e-cup uit te komen. Spannend !!!
 13. Hey meiden, Ik word 21 januari geopereerd door dr Verdonck in het Belgian Breast Clinic. Nou had ik gister dr Verdonck nog even gesproken over de hoeveelheid cc en we zijn tot een conclusie gekomen dat het 400 tot 450 cc gaat worden van mentor. Nou heb ik gezegd dat ik echt wel een mooie decollete wou hebben. Nu had dr Verdonck het over Ultra High Profile van mentor. Heeft iemand misschien een voorbeeld van de Ultra High Profile waar ik even bij kan spieken? En wat adviseren jullie mij High Profile of Ultra High Profile met 400 tot 450 cc? Ik ben trouwens 168 en weeg 63 kilo.
 14. 21 januari mijn bv bij dr Verdonck in het belgian breast clinic.. heel spannend!! Heb nu een b-cup en ben nog steeds erg aan het twijfelen over de maat. Ben 1.68 en weeg 63 kilo. Had eerst 350 cc afgesproken omdat dat de grootste pasvorm was die die had meegenomen op consult. Nu zie ik heel veel mooie borsten en vind ik 350 cc eigenlijk toch nog wel te klein. Wil der graag 450 cc in van mentor, maar dr Verdonck denkt niet dat dat kan. Dus de dag van de operatie gaat die nog even kijken... Heel erg spannend! En hoop dat het past!! Iemand ervaring die van een b-cup komt en wel ongeveer 450 cc heeft geplaatst? En misschien nog foto's?
 15. Kelszjje

  Welk merk van prothesen hebben jullie?

  Ik word 21 januari geopereerd door dr Verdonck. Ik heb zelf ook mentor gekozen. Was een aantal maanden geleden op consult geweest, en toen had die alleen nog maar de keuze uit sebbin en mentor. Dus toen had ik eigenlijk voor mentor gekozen omdat daar ook veel goede reacties over waren.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×