• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Kelszjje

Full Member
 • Aantal bijdragen

  57
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

5 Volgers

Over Kelszjje

 • Verjaardag 13-09-1992

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  flevoland

Recente profielbezoeken

1484 profielweergaven
 1. Super spannend deb4890!! Zelf ben ik ook geholpen door dr verdock in het belgian breast clinic 2,5 week geleden.. Hij heeft het echt heel mooi gedaan !! ik heb dan ook 375 cc van mentor ( vind ze eigenlijk nog te klein haha) . Voor welk merk had jij gekozen? Groetjes kelly
 2. eindelijk nieuwe borsten 21 jan bij dr verdonck

  Bedankt Margot !!!
 3. Super spannend nog 3 dagen!! Iemand tips over handig is om in huis te hebben voor je herstel ?
 4. ohw wat leuk Nannet ook bij dr verdonck ?
 5. Ja zeker spannend haha ja ben zeker aan het aftellen!!! Dankje
 6. Ja inderdaad tijgertje !!! Ohw missy86 dat zijn nog is wat maten die je omhoog bent gegaan met de hoeveelheid cc. Ja klopt je hoort het heel veel dat bij de 1 de bh maat groter woord dan bij de andere met dezelfde hoeveelheid cc. Nou ik kan niet wachten om te zien wat het gaat woorden haha
 7. Heej meiden nog bedankt voor jullie reacties. Ja ik had gister avond nog d'r Verdonck gesproken en het woord 400 of 455 cc dual plane waarschijnlijk ultra high profile. Spannend !!!
 8. Ohw dat zijn wel hele mooie maten TessaCLCDP !!! Hoop ook op zoiets uit te komen !!
 9. best_boobie Bedankt voor de maten. Ja denk dan wel dat Ultra High Profile wel bij me past Op dit moment heb ik een 75-b als cupmaat ? Iemand enig idee op welke maat ik zou kunnen eindigen ongeveer met of 400 cc UHP of 455 cc UHP?
 10. Ja die zijn ook erg mooi !! Nou dan twijfel ik niet meer denk ik en ga ik gewoon voor de Ultra high Profile. Zit er ook nog eigenlijk een verschil in kwa projectie tussen Monobloc en Mentor? Of is het enkel het merk ?
 11. oke bedankt Best_Boobie dan ga ik even kijken of ik kan spieken hihi. En over de cc ik heb echt geen idee hij had het nu zeg maar over ultra high profile terwijl ik eerst nog voor high profile had gekozen. Dus ben wel nieuwschierig wat voor verschil dat geeft kwa uiterlijk.
 12. Ja daarom ben ik ook een beetje in de war nu haha !! Ik krijg ze nu dual plane en kom van een b-cup. Ik hoop op een e-cup uit te komen. Spannend !!!
 13. Hey meiden, Ik word 21 januari geopereerd door dr Verdonck in het Belgian Breast Clinic. Nou had ik gister dr Verdonck nog even gesproken over de hoeveelheid cc en we zijn tot een conclusie gekomen dat het 400 tot 450 cc gaat worden van mentor. Nou heb ik gezegd dat ik echt wel een mooie decollete wou hebben. Nu had dr Verdonck het over Ultra High Profile van mentor. Heeft iemand misschien een voorbeeld van de Ultra High Profile waar ik even bij kan spieken? En wat adviseren jullie mij High Profile of Ultra High Profile met 400 tot 450 cc? Ik ben trouwens 168 en weeg 63 kilo.
 14. 21 januari mijn bv bij dr Verdonck in het belgian breast clinic.. heel spannend!! Heb nu een b-cup en ben nog steeds erg aan het twijfelen over de maat. Ben 1.68 en weeg 63 kilo. Had eerst 350 cc afgesproken omdat dat de grootste pasvorm was die die had meegenomen op consult. Nu zie ik heel veel mooie borsten en vind ik 350 cc eigenlijk toch nog wel te klein. Wil der graag 450 cc in van mentor, maar dr Verdonck denkt niet dat dat kan. Dus de dag van de operatie gaat die nog even kijken... Heel erg spannend! En hoop dat het past!! Iemand ervaring die van een b-cup komt en wel ongeveer 450 cc heeft geplaatst? En misschien nog foto's?
 15. Welk merk van prothesen hebben jullie?

  Ik word 21 januari geopereerd door dr Verdonck. Ik heb zelf ook mentor gekozen. Was een aantal maanden geleden op consult geweest, en toen had die alleen nog maar de keuze uit sebbin en mentor. Dus toen had ik eigenlijk voor mentor gekozen omdat daar ook veel goede reacties over waren.