ano1

Silver Member
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ano1

Recent Profile Visitors

2,227 profile views
 1. Ik ben ook op zoek naar de voor en na , ik ben 1,82 en 60 kg .. ik heb 375 cc full momenteel en heb ze altijd te groot gevonden . heb net een topic geopend dat ik kleinere terug wil . Ik ben helaas genoodzaakt een wissel te doen omdat mijne momenteel te ver zijn door gezakt .
 2. Hoi allemaal ! Ik ben mij aan het oriënteren voor een wissel . momenteel heb ik natrelle high profiel 375 cc ik wil toch graag kleiner protheses want ben erg slank en vind ze te groot. ik krijg nu de mentor protheses en ga 6 november opnieuw op consult om te kijken welke maten beste bij mij passen . ik zit te denken om terug te gaan naar medium profiel ipv high .. ik ben heel erg op zoek naar voorbeelden van meiden met mentor protheses en dan ongeveer 300 tot 350 cc .. en het verschil tussen medium en high profiel . liefs !
 3. Goedemiddag , Ik heb even een vraagje. ik zit te denken aan een prothese wissel omdat mijn huidige zijn verzakt. vandaag consult gehad en het word dan een wissel met borstlift . Ik kan mijn huidige behouden maar kwa geld kosten nieuwe niet veel meer . de natrelle mogen in nl niet meer geplaatst worden dus dacht naja dan misschien toch maar nieuwe ? als ik voor nieuwe ga dan krijg ik de mentor . mensen met ervaring in mentor ? mijn huidige van natrelle vond ik altijd best hard aanvoelen , lang niet zo natuurlijk als het was .. is de mentor ook natuurlijker kwa gevoel ? Als ik nu in mijn borsten zou knijpen is het vrij hard en onnatuurlijk .. ben benieuwd !
 4. Jaa heb ik ook al gedaan idd ! nee hij heeft een paar revieuws, wel hele goede maar ik zou graag echt verhalen willen horen
 5. bedankt voor je berichtje ! mmm zo idee had ik ook al wel een beetje , maar het is slecht te zien op de foto maar mijn rechter borst heeft aan de decolleté kant ook een rand , lastig uit te leggen maar je ziet volgens mij een stuk rand van prothese lopen en daarnaast mijn eigen borst .. dus nee ik ben met beide borsten niet meer tevreden ook omdat ze beiden ineens erg laag zitten. ik vind ze achteraf ook te groot voor mijn lichaam en is het ook mogelijk om kleinere terug te plaatsen ? Of heb je dan last van overtollig huid ? Ik snap dat hupkens breder zou plaatsen want ik zelf vind ze ook vrij ver uit elkaar staan . ik ben best wel nerveus voor mijn consult .. wat kan ik verwachten en wat kunnen ze er nog aan doen , ook kwa kosten .. ik zie het zo niet zitten om nogmaals bijna 5 duizend euro neer te moeten leggen baal met de dag meer ..
 6. Verder niemand met ervaring hierin ?
 7. Hoi dames ! ben benieuwd naar ervarings verhalen over bovenstaande chirurg , binnenkort consult gepland bij hem maar ik kan weinig info vinden over zijn resultaten. bedankt alvast !
 8. Ze staan op mijn profiel als je mij aan klikt , de bovenste foto is na de vergroting en de onderste na 5 jaar ..
 9. Als het goed is staan er twee foto’s in mijn album , kun je die zien ?
 10. Bedankt voor je berichtje ! ik ben met de foto’s heel erg aan het puzzelen , dit wil me nog niet lukken ... ik ben na de operatie na 3 jaar zwanger geworden. echter gaf me chirurg 5 jaar geleden aan dat zwanger worden prima kon zolang het maar niet binnen het 1e jaar na plaatsen van de protheses was. maar de afwijkingen zag ik ook al iets voor ik zwanger werd maar heb het genegeerd in de hoop dat het zelf nog bij zou trekken. Mijn voor situatie was een normale cup B , 75 B had ik . En ik heb 375 cc per borst laten plaatsen rond dual plane high profile . merk natrelle. en precies , dat ik misschien na 10 jaar nog opnieuw zou moeten .. ook balen maar oké , maar na 5 jaar .. mijn moed zakt behoorlijk in . De angst in een chirurg en in mijn eigen lichaam is wel een beetje verdwenen , en nu maar hopen op eerlijkheid en goed advies ..
 11. Lieve allemaal ! 5 jaar geleden heel veel actief geweest hier en ontzettend veel info gewonnen over een borstvergroting wat er toen toe heeft gemaakt dat mijn wens in vervulling ging en ik een mooie borst vergroting heb gehad. helaas slaan nu de twijfels enorm toe , ze zijn al enige tijd anders dan het was en ik kom er zelf niet meer uit wat er nu precies aan de hand is . ze kijken gezakt , zitten te laag en als ik mijn spier aan span zijn ze misvormd. ze zijn dual plane geplaats. deze hindernissen waren de eerste twee jaar nog niet zichtbaar , wel een kleine deuk in een borst maar dat heb ik genegeerd want het stoorde mij niet . Mijn eerste vergroting vond plaats bij Bergmankliniek , operatie door Eddy verschuur. omdat ik de Bergman kliniek weg prijzig vind ben ik gaan informeren bij Diane gabriels, ik kreeg dokter Hupkens toegewezen voor mijn consult en ik had ook zijn 06 nummer om alvast info in te winnen. Hij vroeg om foto’s van hoe het er nu uit zag en hij gaf aan dat de prothesen te laag en te smal zijn geplaats . echter waren ze de eerste 2 jaar prima , zaten hoog en beide gelijke hoogte . nu zijn ze gezakt en tepels hangen niet meer gelijk etc . Ik schrok hier erg van want ja wat moet je nu geloven en wat moet ik hier mee ? Omdat dr hupkens best wel bot was op de app en ik me er niet fijn bij voelde heb ik toch een consult gepland bij Bergman kliniek . ik baal enorm .. ik heb ze pas 5 jaar en zie een nieuwe operatie zo niet zitten maar met borsten leven zoals ze nu zijn kan ik ook niet . Ook vroeg ik mij af of ik misschien nog iets kan met de verzekering ? Ik zit er niet op te wachten om nogmaals bijna 5 duizend euro neer te leggen .. ik ben ook erg benieuwd wat het probleem nu precies is , zijn ze inderdaad te laag geplaatst en te smal ? Of Heb ik misschien wel kapsel vorming ? wie weet zijn er ervaren vrouwen die een idee hebben van wat er mis is . de eerste foto is na mijn operatie , en de tweede foto is hoe het nu is . mijn consult staat gepland bij dr : T.G Guitton , ik kan niet veel over hem vinden op internet .. mensen met ervaring bij deze arts ? Bedankt alvast voor het mee denken !
 12. ik snap werkelijk niks van je verhaal en de rest wat je hier nog schrijft , gaat alles wel goed ?