• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

annie1977

Full Member
 • Aantal bijdragen

  109
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over annie1977

 • Verjaardag 03-07-1977

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

1616 profielweergaven
 1. Te koop 1 x Anna carefix maat M

  Beha is verkocht, topic kan gesloten worden!
 2. Te koop 1 x Anna carefix maat M

  Ja ik heb em nog! Dus als je interesse hebt mag je een pb sturen!
 3. Te koop 2 x Anna Carefix maat L

  Allebei verkocht!!
 4. Te koop 2 x Anna Carefix maat L

  Klopt eentje is verkocht! PB Is verstuurd naar clea!
 5. Te koop 1 x Anna carefix maat M

  Hoi, zo goed als nieuw; heb em maar kort aangehad omdat ie al snel te klein werd. Daarna heb ik maat L moeten aanschaffen.
 6. Te koop 1 x Anna carefix maat M

  Te koop voor €15. Kleur zwart.
 7. Te koop 2 x Anna Carefix maat L

  2 Anna Carefix voor €30. In goede staat en zitten superlekker! Kleur zwart.
 8. Na BV

 9. Gisteren wel gebeld door de kliniek! Hoe het gaat enzo..
 10. Ja vreemd hè. Hier op forum iemand die ook na 6 weken terug moest gesproken maar tegen mij zei Hupkens over 3 maanden weer controle. Snap het ook niet echt! Jouw borsten zijn mooi naar elkaar toe! Bij mij staan ze verder uit elkaar, maar dat had ik ook al voor de BV.
 11. Jihoe!!!! Zin om beha's te shoppen haha. Geen push up geloof ik. Maar die gevulde beha's hebben we ook niet meer nodig! Hier ook alles goed. Doe ook bijna alles weer. Echt fijn he? En links is flink aan het dalen dus das een pak van m'n hart. Het was even behelpen allemaal maar ben zoooo blij met m'n boobies!
 12. Wat een afschuwelijk verhaal! Brrr rillingen over mijn lijf.. Wat moet jij je ellendig voelen.. Vind het juist goed dat je je verhaal hier deelt. Dapper van je! Het is en blijft een operatie met allerlei risico's. Goede voorlichting is heel belangrijk! Hoop dat je goed hersteld en dat alles over 4 maanden wel goed mag gaan!! Sterkte meid!
 13. Vind ze heel mooi van vorm, maar ik snap heel goed wat je bedoelt. Zou hier zeker contact opnemen met je pc. Of het valt onder garantie oid weet ik niet, maar hoop dat een eventuele correctie jou niets kost! Heel benieuwd naar bevindingen van de pc.. Succes meid!!
 14. Hoi, 1 week om te herstellen lijkt me erg weinig. Weet niet of je dual plane krijgt? Ikzelf was 3 weken vrij en nog ben ik snel moe. Ook als ik teveel doen dan voel ik dat direct aan m'n borsten. Ik ben door Pieter Hupkens geopereerd, ook een prima chirurg. Sociaal is ie wat onhandig, maar hij gaat voor perfectie! Ben je bij beide chirurgen op consult geweest? Want dan kan je een goede keuze maken. Doe waar jij je goed bij voelt! Als dat straten is dan moet je dat zeker doen! Succes hoor!
 15. Tja het gewone leven begint weer.. Beviel me wel eigenlijk, lekker rusten en weinig mogen doen haha! Ik moet morgen weer werken, zo geen zin in. Gelukkig maar 1 dagje en dan weer het weekend. Aurorijden viel mij erg tegen! Vooral het schakelen en de deur openen pfff. Ik zie bij mezelf geen inwendige hechtingen. Bij mij voelt links zeker nog niet eigen, ik voel de prothese vaak op mijn lijf zitten, heel vreemd gevoel. Vooral als ik buiten in de kou loop. Verder ook blij met m'n maat. Kan niet wachten om mooie beha's te shoppen èn te showen!