Spring naar bijdragen
Borsten Forum

annie1977

Full Member
 • Aantal bijdragen

  109
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over annie1977

 • Verjaardag 03-07-1977

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

1714 profielweergaven
 1. annie1977

  Te koop 1 x Anna carefix maat M

  Beha is verkocht, topic kan gesloten worden!
 2. annie1977

  Te koop 1 x Anna carefix maat M

  Ja ik heb em nog! Dus als je interesse hebt mag je een pb sturen!
 3. annie1977

  Te koop 2 x Anna Carefix maat L

  Allebei verkocht!!
 4. annie1977

  Te koop 2 x Anna Carefix maat L

  Klopt eentje is verkocht! PB Is verstuurd naar clea!
 5. annie1977

  Te koop 1 x Anna carefix maat M

  Hoi, zo goed als nieuw; heb em maar kort aangehad omdat ie al snel te klein werd. Daarna heb ik maat L moeten aanschaffen.
 6. annie1977

  Te koop 1 x Anna carefix maat M

  Te koop voor €15. Kleur zwart.
 7. annie1977

  Te koop 2 x Anna Carefix maat L

  2 Anna Carefix voor €30. In goede staat en zitten superlekker! Kleur zwart.
 8. Gisteren wel gebeld door de kliniek! Hoe het gaat enzo..
 9. Ja vreemd hè. Hier op forum iemand die ook na 6 weken terug moest gesproken maar tegen mij zei Hupkens over 3 maanden weer controle. Snap het ook niet echt! Jouw borsten zijn mooi naar elkaar toe! Bij mij staan ze verder uit elkaar, maar dat had ik ook al voor de BV.
 10. Jihoe!!!! Zin om beha's te shoppen haha. Geen push up geloof ik. Maar die gevulde beha's hebben we ook niet meer nodig! Hier ook alles goed. Doe ook bijna alles weer. Echt fijn he? En links is flink aan het dalen dus das een pak van m'n hart. Het was even behelpen allemaal maar ben zoooo blij met m'n boobies!
 11. Wat een afschuwelijk verhaal! Brrr rillingen over mijn lijf.. Wat moet jij je ellendig voelen.. Vind het juist goed dat je je verhaal hier deelt. Dapper van je! Het is en blijft een operatie met allerlei risico's. Goede voorlichting is heel belangrijk! Hoop dat je goed hersteld en dat alles over 4 maanden wel goed mag gaan!! Sterkte meid!
 12. Vind ze heel mooi van vorm, maar ik snap heel goed wat je bedoelt. Zou hier zeker contact opnemen met je pc. Of het valt onder garantie oid weet ik niet, maar hoop dat een eventuele correctie jou niets kost! Heel benieuwd naar bevindingen van de pc.. Succes meid!!
 13. Hoi, 1 week om te herstellen lijkt me erg weinig. Weet niet of je dual plane krijgt? Ikzelf was 3 weken vrij en nog ben ik snel moe. Ook als ik teveel doen dan voel ik dat direct aan m'n borsten. Ik ben door Pieter Hupkens geopereerd, ook een prima chirurg. Sociaal is ie wat onhandig, maar hij gaat voor perfectie! Ben je bij beide chirurgen op consult geweest? Want dan kan je een goede keuze maken. Doe waar jij je goed bij voelt! Als dat straten is dan moet je dat zeker doen! Succes hoor!
 14. Tja het gewone leven begint weer.. Beviel me wel eigenlijk, lekker rusten en weinig mogen doen haha! Ik moet morgen weer werken, zo geen zin in. Gelukkig maar 1 dagje en dan weer het weekend. Aurorijden viel mij erg tegen! Vooral het schakelen en de deur openen pfff. Ik zie bij mezelf geen inwendige hechtingen. Bij mij voelt links zeker nog niet eigen, ik voel de prothese vaak op mijn lijf zitten, heel vreemd gevoel. Vooral als ik buiten in de kou loop. Verder ook blij met m'n maat. Kan niet wachten om mooie beha's te shoppen èn te showen!
 15. annie1977

  uit balans / scheef

  Wat ontzettend rot dat je weer onder het mes moet! Gelukkig kan het gecorrigeerd worden maar daar ga je van te voren niet vanuit natuurlijk en zit je niet op te wachten. Wat gaat hij precies doen? Alleen de borst die nog hoog zit? Ik ben zelf namelijk ook een beetje huiverig omdat bij mij mijn linkerborst hoog blijft. Ik heb vandaag gemaild met dr Hupkens en hij zegt dat het tijd nodig heeft. Ben 3 weken po dus nog volop in het genezingsproces. Maar heb het idee dat de prothese nog geen halve cm is gezakt sinds de operatie. Afijn.. Geduld.. Zou ik een foto van jouw borsten mogen zien? Ben erg benieuwd of het gelijk is aan mij..
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×