Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Lindsey

Full Member
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Lindsey

 • Verjaardag 11-01-1994

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

944 profielweergaven
 1. Lindsey

  Knoopjes

  Ik heb nog 4 van die draadjes zoals op de foto. Trok er zelf ook voorzichtig aan maar leek nog niet los te laten helaas...
 2. Lindsey

  Knoopjes

  Hallo dames, Vandaag ben ik 15 dagen PO. Gisteren heb ik de pleisters eraf gehaald en gekeken waar de knoopjes van de oplosbare hechtingen zich bevinden. Ik zag alleen vrij lange draadjes uitsteken maar geen knoopjes te bekennen. De plekjes waar de knoopjes gezeten moeten hebben zijn wel ietsje roder(zie foto). Moet ik nu alsnog naar de huisarts langs, omdat de knoopjes nu toch niet afgeknipt kunnen worden?
 3. Ik heb zelf ook 375cc achter de spier gekregen (Motiva round full). Morgen ga ik het verband eraf halen. Hoop echt dat het meevalt want het lijkt zo weinig voor te stellen. Ik kom van 80a/b en zou op een ruime D uitkomen. Heb er tot nu toe helaas weinig vertrouwen in...
 4. Lindsey

  dames met 80 omtrek?

  @Annemarte Dankjewel, hoop dat het herstel nu een beetje opschiet want wil eigenlijk wel weer wat doen en knap kunnen lopen. @Doe ik het of niet? Haha, dankje!
 5. Lindsey

  dames met 80 omtrek?

  Ik had een 80b. Verdonck zei dat ik met Motiva round 375cc dual plane op een ruime D cup uit zou komen. Ben 4 dagen terug geopereerd, dus kan er verder nog weinig over zeggen aangezien ik nog 1,5 week in het verband moet blijven.
 6. Wat vreselijk dat je deze reacties krijgt. Daar schrik ik echt van. Verschillende familieleden van mij weten het en reageerden gelukkig heel positief. Ik heb dezelfde voorsituatie als jou, dus snap hoe je je voelt. Weet verder niet goed hoe ik je moet helpen, ik kan je alleen heel veel sterkte wensen!
 7. @Boobelientje zou ik ook toegang mogen tot je album? Heb 9 februari mijn operatie bij Verdonck en ben erg benieuwd naar je foto's
 8. @Auks Ja, ik mag 9 februari. Vind het echt ontzettend spannend!
 9. @Boobelientje Zou ik ook in je album mogen spieken? Ik wordt 9 februari door Verdonck geopereerd en heb vrijwel dezelfde voorsituatie als jou dus ben wel benieuwd!
 10. Ik was sowieso niet van plan om bij DG te gaan, heb daar vreselijke verhalen over gehoord. Ik zal kijken of ik nog op een andere manier contact kan krijgen met Faceland. Bedankt voor de info girls!:)
 11. Bedankt voor de snelle reacties. Weet de consultant dan wel goed genoeg hoe of wat mogelijk is als je met bijv. voorbeelden of foto's komt? Ik heb namelijk een klein verschil qua grootte in beide borsten en mastopathie(een verharde klier in de borst). Wacht al dagen op een reactie via de mail van Faceland, maar duurt zo lang dat ik hier maar even voor info kom vragen.
 12. Hallo dames. Sorry dat ik zo binnen kom vallen, maar ik ben ook van plan om bij Fresow een borstvergroting te laten doen. Is het de gewoonte om eerst bij een consultant op gesprek te gaan i.p.v. direct bij Fresow op gesprek? Wil Fresow er namelijk wel bij hebben als het even kan, maar zie dat je dan perse een consult op vrijdag moet plannen en dat komt me nooit zou lekker uit. Weten jullie hier misschien meer over?:)
 13. Lindsey

  Even nerveus voorstellen

  @B00bies Bedankt voor je uitleg. Had zomaar verwacht dat de consult kosten zouden komen te vervallen als er na het consult ook een operatie bij de arts gepland zou worden. Best een duur grapje als het dan ook nog onder je eigen risico valt... Liefs
 14. Lindsey

  Even nerveus voorstellen

  @B00bies Ik ben ook van plan om bij Nio te gaan in het OLVG, het liefst hydrogel. Wat ik mij afvroeg is; gaan de kosten voor het "intake gesprek" alleen van je eigen risico af of ook een deel van de kosten van de operatie? En weet je toevallig of je bij complicaties de tweede operatie zelf moet betalen?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×