• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lindsey

Full Member
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Lindsey

 • Verjaardag 11-01-1994

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

744 profielweergaven
 1. Wat vreselijk dat je deze reacties krijgt. Daar schrik ik echt van. Verschillende familieleden van mij weten het en reageerden gelukkig heel positief. Ik heb dezelfde voorsituatie als jou, dus snap hoe je je voelt. Weet verder niet goed hoe ik je moet helpen, ik kan je alleen heel veel sterkte wensen!
 2. @Boobelientje zou ik ook toegang mogen tot je album? Heb 9 februari mijn operatie bij Verdonck en ben erg benieuwd naar je foto's
 3. @Auks Ja, ik mag 9 februari. Vind het echt ontzettend spannend!
 4. @Boobelientje Zou ik ook in je album mogen spieken? Ik wordt 9 februari door Verdonck geopereerd en heb vrijwel dezelfde voorsituatie als jou dus ben wel benieuwd!
 5. Ik was sowieso niet van plan om bij DG te gaan, heb daar vreselijke verhalen over gehoord. Ik zal kijken of ik nog op een andere manier contact kan krijgen met Faceland. Bedankt voor de info girls!:)
 6. Bedankt voor de snelle reacties. Weet de consultant dan wel goed genoeg hoe of wat mogelijk is als je met bijv. voorbeelden of foto's komt? Ik heb namelijk een klein verschil qua grootte in beide borsten en mastopathie(een verharde klier in de borst). Wacht al dagen op een reactie via de mail van Faceland, maar duurt zo lang dat ik hier maar even voor info kom vragen.
 7. Hallo dames. Sorry dat ik zo binnen kom vallen, maar ik ben ook van plan om bij Fresow een borstvergroting te laten doen. Is het de gewoonte om eerst bij een consultant op gesprek te gaan i.p.v. direct bij Fresow op gesprek? Wil Fresow er namelijk wel bij hebben als het even kan, maar zie dat je dan perse een consult op vrijdag moet plannen en dat komt me nooit zou lekker uit. Weten jullie hier misschien meer over?:)
 8. Even nerveus voorstellen

  @B00bies Bedankt voor je uitleg. Had zomaar verwacht dat de consult kosten zouden komen te vervallen als er na het consult ook een operatie bij de arts gepland zou worden. Best een duur grapje als het dan ook nog onder je eigen risico valt... Liefs
 9. Even nerveus voorstellen

  @B00bies Ik ben ook van plan om bij Nio te gaan in het OLVG, het liefst hydrogel. Wat ik mij afvroeg is; gaan de kosten voor het "intake gesprek" alleen van je eigen risico af of ook een deel van de kosten van de operatie? En weet je toevallig of je bij complicaties de tweede operatie zelf moet betalen?
 10. Verdonck of Straten?

  Oki, dankje!:)
 11. Verdonck of Straten?

  Klinkt allemaal erg positief gelukkig! Nog een klein vraagje; weet iemand het verschil tussen Motiva en Monobloc Softone? Heb er net al wat over opgezocht, maar kon niet echt duidelijk een verschil vinden...
 12. Verdonck of Straten?

  @popie Bedankt voor de tip! Heb nooit echt stil gestaan bij het merk prothese, meer bij het aantal cc. Ik denk dat ik er niet meer dan 300cc in wil hebben.
 13. Verdonck of Straten?

  @TessaDLCDP Goed om te horen! Heb net even je foto's bekeken, maar je borsten zijn echt prachtig geworden! Mooi werk van Verdonck.
 14. Verdonck of Straten?

  Hallo meiden, Al een tijdje ben ik op dit forum aan het rondneuzen en probeer ik erachter te komen wat ik nu graag zou willen. Ik ben 1.74m en weeg 67 kg, mijn cup is nu 80B. Ik koop altijd een 80B(push up) van de H&M, maar als ik een 80B bij de HEMA probeer is deze veel te groot, dus mijn werkelijk cupmaat ligt tussen de 80A en 80B denk ik. Ik wil graag een D/E cup. Ik had mijn zinnen gezet op Frans Straten, maar las ook vrij goede berichten over Verdonck. Ik zie alleen erg op tegen de littekens en de narcose. Op de site van Wellness Kliniek Genk las ik dat ze daar de zogenoemde MIBIS (Minimally Invasive Breast Implant Surgery) techniek toepassen(een snede niet groter dan 3cm.), dat je daar niet perse onder narcose hoeft én dat Verdonck daar werkt. Dit stond mij wel aan. Mijn vraag is echter of Verdonck deze techniek ook echt toepast(het kan wel op de site staan, maar iedere arts werkt waarschijnlijk op zijn eigen manier). En wordt deze techniek tegenwoordig bij iedere kliniek toegepast of alleen bij Wellness Kliniek? Anders kan ik beter een afspraak bij Kliniek Heyendael maken, scheelt toch weer 3 uurtjes rijden:) Hopelijk kunnen jullie mij verder op weg helpen