A1972

Members
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About A1972

 • Rank
  Donateur

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Overijssel
 • Interests
  Mijn kinderen, mijn hondjes,lezen,pc en internet.....

Recent Profile Visitors

4,732 profile views
 1. Hallo allemaal, Het is al weer enige tijd geleden dat ik op dit forum actief bezig was. Ik heb alweer een hele tijd veel plezier van mijn borstvergroting en heb in die periode heel erg veel gehad aan dit forum. Maar nu ben ik zover, dat ik een buikwandcorrectie wil laten doen. Alleen wil ik deze niet te ver van huis laten doen, maar in een straal van hooguit 50 kilometer van huis. Mijn borstvergroting heb ik toen in Belgie laten doen, maar ik vind een buikwandcorrectie een grote ingreep en vind het idee prettiger dat ik dan 'dichtbij' zit. Verder is deze ingreep een lang gekoesterde wens van me en ik ben dolblij dat ik het me nu kan veroorloven. Ik moet het namelijk zelf bekostigen. Ik kom niet in aanmerking voor vergoeding. Nu heb ik eind van deze maand een consult,met de bedoeling om ook daadwerkelijk voor die buikwandcorrectie te gaan! Ik ben al eens eerder op consult geweest in Schiedam, maar ook in Belgie, bij de toenmalige chirurg,die toen ook mijn borstvergroting gedaan heeft. Maar dat was meer orienterend en informatief. Ik heb mij de afgelopen tijd ook goed ingelezen op het internet over de ingreep,eventuele complicaties en gevolgen,maar ook herstel etc. Filmpjes durf ik niet echt te bekijken,ik denk dat ik dan niet meer durf Ik heb op het buikwandcorrectieforum ook een oproepje geplaatst met de vraag naar ervaringen met CCS en de daar werkende chirurgen. Want daar heb ik dus mijn consult en wel bij Dr Pien Schwencke. Maar helaas nog geen reacties. Heeft iemand ervaring met haar? Met zowel buikwandcorrecties,als andere operaties? Ik zie graag jullie reactie(s) tegemoet! Groetjes, A.
 2. Hai, Dat is te doen hoor, leuk is anders! Herstel verliep niet erg vlot, ik had een stafylokokkeninfectie die er al een tijd zat. Was daar erg ziek van. Uiteindelijk heel erg veel antibiotica gehad, wat natuurlijk ook geen goed doet voor je weerstand. Al met al heb ik me maandenlang niet fit gevoeld. Pas toen ik me goed voelde ben ik voor nieuwe plaatsing gegaan. De wonden waren niet gehecht, alle rotzooi moest er vanzelf uitlopen. Dus spoelen en verbandwisselingen. Toen eenmaal alles er uit was, trokken de wonden ook wel dicht. Reacties uit de omgeving was vooral meelevend en bezorgd. Groetjes, A.
 3. Hai, Bij mij zou er, in de eerste instantie, eerst 1 prothese uit gaan, de avond voor de verwijdering knapte de andere kant ook open en zijn ze allebei de dag er na verwijderd. Dat was eind mei. Ik heb tot half december zonder protheses gelopen. Ruim een half jaar zonder dus. Ik wilde gewoon goed herstellen en geen enkel risico nemen. Ben ook lang ziek geweest na die ontsteking. Maar wat een verschrikkelijk verhaal zeg! Ik wens je veel sterkte en hoop dat er gauw meer duidelijkheid voor je komt! Groetjes, A
 4. Hai, Ik ben door Dr Visser geholpen bij de Wellness Kliniek. Kreeg toen na de ingreep een infectie. Daarover heb ik een topic geopend bij complicaties. Is allemaal nu keurig in orde en ik heb nergens last van. Ondanks die nare complicaties,die een enorme impact op mij hadden, ben ik supertevreden over Dr Visser,maar ook over de Wellness Kliniek. (maak geen reclame hoor! Ze kan soms wat stug over komen, maar daar moet je even door heen prikken. Ze is echt kundig en weet echt waar ze over praat. Ze is gewoon kort en duidelijk. Ik hou daar wel van, maar begrijp ook best dat er dames zijn, die daar anders over denken. Ik vond de kliniek schoon en netjes en de verpleegkundigen waren erg vriendelijk en behulpzaam. Wel vond ik het moeilijk om terug te gaan met mijn complicaties. Ik weet dat dat altijd kan, maar op dat moment voelde dat helemaal niet fijn. Ik kan ook niet anders zeggen,dan dat ze dat heel goed opgepakt heeft. Uiteindelijk zijn ze toen beide verwijderd. Kortom: hier een heel tevreden klant! Uiteindelijk heb ik prachtborsten gekregen en ben er nog steeds erg blij mee! Ik kwam overigens bij Dr Visser toen ik over haar gelezen had op het internet. Ik las eigenlijk ook alleen maar goede dingen. Dat maakte ook uiteindelijk dat ik haar graag de bv wilde laten doen. Ik kwam toen uit bij haar eigen kliniek, de Arensborghoeve in Venlo. Later kwam ik er pas achter dat ze ook in het Wellness opereerde. Dat schilde aanzienlijk in prijs. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Groetjes, A1972
 5. Hai, Jeee.....wat rot voor je zeg! Kan me enigzins voorstellen hoe je je moet voelen. De eerste keer ging bij mij ook helemaal mis... Ik hoop dat de kweekjes je meer duidelijkheid geven over waar het misgegaan is. Wens je heel veel sterkte! Groetjes, A.
 6. Hey! Fijn dat er niks ernstigs was! Wat zul je opgelucht zijn! Nu goed uitrusten en je lijf de tijd geven om goed te herstellen! Groetjes, A.
 7. Goedemorgen, Ik ben een stevige roker en heb,ondanks alle waarschuwingen,doorgerookt. Bij mij ging het de eerste x mis, maar dat had een geheel andere oorzaak. De tweede x verliep alles prima en inmiddels ben ik al ruim een jaar po. Het is altijd beter als je stopt met roken, liefst een paar weken voor de ingreep. Ik kon dat ook niet opbrengen. TE verslaafd en TE zenuwachtig. Dus voel je niet schuldig. Maak je er niet al te druk om. Er zijn heel veel dames die doorgerookt hebben. Groetjes! Vergeten: Laat je nog even weten hoe het gegaan is bij je pc? Sterkte!
 8. Hai, Nee, dan had het op zijn vroegst dicht kunnen zijn. Wil natuurlijk niet zeggen dat het bij iedereen zo is. Bij mij was het in elk geval niet zo. Niet bij mijn complicaties,maar ook niet daarna, toen het wel goed ging. Toen duurde het wel 10 dagen voordat het mooi droog was. Ik wil daarmee alleen maar zeggen, dat het heel goed kan, dat je nu wondvocht verliest. Teveel is natuurlijk niet goed voor de wond, want dan kan de wond niet helen, maar is dan week. ( wat Piepke al zei...) Dus morgen ff bellen, desnoods kun je overdag al komen, even naar laten kijken, schoonmaken en een droge pleister erop! Sterkte!
 9. Hai, Het kan zijn dat je een beweging gemaakt hebt,waardoor je iets wondvocht kunt verliezen. Een operatiewond duurt minimaal 6 dagen voordat het enigszins dicht zit. ( ik heb dat toen ivm mijn complicaties aan mijn pc gevraagd). Gelukkig heb je geen koorts,maar ik zou dat zeker in de gaten houden. Morgenochtend je pc bellen, dat haalt vaak al een heel stuk ongerustheid weg. Mogelijk kun je langskomen ( ik zou er op staan) en kan er even naar gekeken worden. Sterkte!
 10. Hai, Het kan wat wondvocht zijn,maar ik zou zeker morgen je pc bellen hierover. Geen koorts of zo? Groetjes.
 11. Je hebt ze! Gefeliciteerd! Hoe gaat het nu? Een goed herstel en neem je tijd!
 12. Hai, Heftig zeg! Kan me voorstellen hoe je je moet voelen. Ik heb 6 weken lopen martelen voordat mijn protheses er uit gingen. Nu is gelukkig alles goed. Hoe moeilijk en verdrietig ook, vooruit kijken naar april! Je gaat in ieder geval heel mooi de zomer in! Heel veel sterkte met je herstel! En neem je tijd!