codr

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About codr

Contact Methods

 • Website URL
  http://cdrvr.mijnalbums.nl

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi Dees, Dank je wel voor je reactie! Ben er zo blij mee, ik had het echt veel eerder moeten doen, maar ja die twijfels voorafgaand deden mij maar al die jaren laten wachten. Vind het zelf zo raar om voor en na te zien. Het went echt snel vind je niet? Haha ja die eerste dagen vielen niet mee he?! Toevallig zei ik vandaag ook tegen een collega, als ik het morgen weer zou moeten doen doe ik het meteen! Ik heb jouw topic ook net gelezen. Jij had ook drains die had ik gelukkig niet na de operatie. Is niet prettig he? Hoe gaat het nu met je, zijn jouw borten ook nog zo gevoelig? Heb je ook foto's? lfs Cootje
 2. @ steffie, ik ga van de week ook maar even bij de hema langs. Thanks voor de tip! Goed te horen dat je na vier weken weer veel kan en fijn dat je hulp hebt voor zware dingen. Gelukkig heb ik dat ook. Bij mij gaat het elke dag weer een stukje beter. Eigenlijk gaat dat dan best wel snel. Moet nog steeds wennen aan mijn boobies, dat ze er zitten en zo whahaha even voelen even kijken het is echt zo! Maar omdat alles nog zo strak en af toe toch nog pijnlijk aanvoelt is het nog niet natuurlijk. Hoop dat dat na een aantal weken vanzelf komt. Ja, rustig aan doen is nog niet zo makkelijk hoor. Je wilt toch al snel te veel omdat je je goed doet. Maar ik doe mij best Dat rugslapen is maar niks hé ! fijn dat je daar ook bijna vanaf bent! @ Morgan, jeetje dat je al op je zij slaapt!! ben wel jaloers daarop hoor. Je foto's zien er hartstikke mooi uit! Grappig dat het per chirurg verschilt met bepaalde standaard handelingen en dat jouw hechtingen er maandag pas uitgaan een week later dan bij mij terwijl we tegelijkertijd zijn geholpen. Stelt idd niets voor die hechtingen er uithalen. Hoop dat alles goed gaat met je. Is het gelukt met je ww? Mag ik hem ook van je? lfs Cootje
 3. Hoi An, Ik heb wat foto's geplaatst, dus je kunt even spieken. Succes hoor! grtjs Cootje
 4. haha ja van dat niezen had ik ook! haha siliconen uit je tepels! zekers een rot gevoel. Ik heb ook het meeste last van de linkerborst. Deze borrelt! klinkt misschien gek maar bij bepaalde bewegingen voel je het gewoon borrelen. Is vast en zeker lucht, ik hoop dat dit ook snel verdwijnt. Voor de rest van de brandende tepels en strakke spieren herken ik ook allemaal! Toch vind ik je een kanjer dat je aan het werk bent hoor ook al doe je kantoor werk (doe ik trouwens ook ) Net even een boodschapje gedaan, maar toch blij dat ik weer thuis ben hoor pfff. Succes met je hechtingen er uit halen. Vond ik echt zo meevallen! lfs Cootje
 5. Hi Steffie, Dank je wel voor je berichtje. Fijn te horen dat niet iedereen een band krijgt, dacht echt dat dat hoorde. Ik heb nu idd ook een sport bh gekregen en moet hem ook zes weken dragen Voelt toch ook nog wel als een harnasje hoor! Maar wel lekker veilig. Ik heb alleen na een dag een sport bh die ik zelf had gekocht aangetrokken vond die van de kliniek niet lekker zitten. Ga er denk ik nog maar 1 halen, maar vind het ook weer lastig weet natuurlijk nog niet of de maat van mijn borsten zo blijft. Hoop het eigenlijk wel Jij natuurlijk ook gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten! Hoop dat je herstel ook goed gaat. Kun je nu alles al weer na vier weken? lfs Cootje ------------------- 27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?
 6. Hi Vera! Jij ook gefeliciteerd met je aanwinsten ! Pff achter de spier idd, meid wat was dat afzien hé de eerste dagen! Gelukkig gaat het nu een stuk beter, alleen 's nachts slaap ik nog steeds slecht. Kan mijn draai niet vinden hoor met dat op mijn rug slapen. Ik ga er ook van snurken ! Jeetje ben je al aan het werk ik moet er eerlijk gezegd nog niet aan denken. Ik denk dat als alles goed gaat ik 18 mei weer ga beginnen dus ik mag nog twee weekjes thuisblijven. Hoe gaat het met jou? Lukt dat dan wel al werken? Ik vind je echt een die hard hoor, dat je na een week al weer aan de slag bent! Gisteren zijn bij mij de hechtingen er uitgehaald. Viel echt zo mee. Bij jou ook. Nu wennen aan die vreselijk strakke sportbh haha. Kan niet wachten tot we mooie lingerie kunnen dragen! Zal binnenkort wat voor en na foto's plaatsen. Lv grtjs Cootje ------------------- 27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?
 7. Hier even een update van mij, Eerste dagen waren toch echt zwaarder dan ik had gedacht. Vooral na de operatie kon ik bijna niet praten. Kwam adem te kort en deed zeer zeg. Ook het opstaan uit bed was een hel zeg jeetje. Het was fijn dat ik bij mijn ouders kon logeren de eerste nachten. Ze hebben me 's ochtends echt uit bed moeten takelen, ook al sliep ik in een electrisch bed, haha! Ik sliep met mijn mobieltje in mijn hand, zodat ik kon bellen als ik hulp nodig had. Niet dat ik het mobieltje tegen mijn oren kon houden maar door de telefoon te laten rinkelen wisten ze dat ik het was pfff. Kreeg het echt benauwd van dat ik zo afhankelijk was als ik in bed lag. Maar goed, per dag gaat het beter en na nacht drie lukte het mij met kunst en vliegwerk om zelf het bed uit te komen! Was helemaal trots. Naar het toilet gaan was ook zoiets. Kon zelf mijn broek niet naar beneden en omhoog doen. Gelukkig na drie dagen ook weer wel. Wat en opluchting! Ik had geen medicijnen meegekregen tegen de pijn. Paracetamol was voldoende. Ik moet zeggen dat als je idd een "spiegeltje" hebt opgebouwd van paracetamol slikken (2x 500 mg om de vier uur) dat dat ook echt wel voldoende werkte bij mij. Vandaag is mijn vijfde dag p.o. en ik voel steeds minder pijn en ik ben helemaal gelukkig met mijn boobies! Heb er absoluut geen spijt van! Het is het allemaal waard voor degene die nog worden geholpen. Mijn borsten voelen alleen nog zo hard aan, en van mij mogen ze ook wel gaan zakken ze zitten nog zo hoog. Nu zit ik hier op het forum te lezen hoe andere meiden het vergaat na de operatie en dan lees ik dat zij een band hebben gekregen om de borsten. Ik word helemaal nerveus van, want ik heb geen band gekregen? Bij mij is het aan de onderkant van mijn borsten (tot aan mijn tepels) strak verpakt met een soort dik plastick foam. Dooronder zitten nog de verbandjes over mijn litteken heen. Verder zei dr Stevens dat ik een loszittende bh daarover heen moest dragen. Ik had geen loszittende bh maar wel een mooi elastisch sporthempje die ik er overheen draag. Zit heel confortabel. Aanstaande dinsdag worden mijn hechtingen er uitgehaald. Ben benieuwd of ik dan een band krijg? Ik hoop dat er iemand weet hoe dat zit met die band, maak mij er een beetje ongerust over. Bedankt alvast, en succes meiden die nog moeten! lfs Cootje ------------------ 27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?
 8. Hoi Hoi, Bedankt voor de lieve berichtjes allemaal. Hierbij mijn verslagje van gisteren. Na een vrij onrustige nacht ging ik samen met mijn mannetje op pad. We werden om 07.30 uur verwacht, maar waren er natuurlijk al om 07.00 uur. We dachten dat niemand nog aanwezig was, dus hebben we nog maar een paar rondjes gereden hahaha. Totdat mijn moeder mij smste dat ze al binnen op ons zat te wachten! Nou goed wij ook naar binnen. Vanaf dat moment ging alles eigenlijk heel snel. Omkleden, leuk schort aan. Mee met de lieve anesthesist. Ik was zo zenuwachtig! Infuus kregen ze bijna niet ingebracht maar toen dat lukte was ik zo weg. Ik kwam heel rustig bij, gelukkig niet misselijk of zo. Had wel pijn maar daar kreeg dan wat voor. Het eerste wat mijn mannetje en mijn moeder deden was even gluren naar het resultaat! hihi ze vinden het mooi en ik ook gelukkig! Na een broodje kaas en twee kopjes thee mocht ik om 13.00 uur al weer naar huis. Het voelt allemaal nog zo pijnlijk jeetje had het wel verwacht maar toch niet gedacht. Vannacht redelijk goed geslapen, maar uit bed komen.... wat een ramp zeg! Ik hoop dat dat snel beter gaat. Kan echt bepaalde dingen niet zonder hulp hoor. Nou goed het hoort er allemaal bij. Volgende week worden de hechtingen er uitgehaald. Voor de rest heb ik een soort plastick tape als ondersteuning onder mijn boobies deze moet ook een week blijven zitten en ik moet een los zittende bh eroverheen dragen. En de pijn is goed weg te slikken met paracetamol, maar ik ben gewoon ook een beetje bang om te bewegen, hihi moet echt wennen aan mijn nieuwe borsten. Maar ben super blij er mee! lfs Cootje ------------------ 27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?
 9. Heeel veel succes vandaag!!!! lfs Cootje ------------------- 27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?
 10. Hoi Tine, Sorry dat ik nu pas reageer, was nog even aan het genieten van een weekendje weg en lees nu je berichtje pas. Fijn dat het bij jou toch allemaal door kon gaan! En ik zie je bent vandaag al aan de beurt!!HEEEEL veel succes vandaag!! Ja, lijkt me leuk om elkaar van steun te zijn. Kunnen we onze ervaringen delen. Ik word morgen om 08.00 uur geholpen. Morgen hebben we allebei eindelijk onze boobies! lfs Cootje ------------------- 27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?
 11. Hoi Vera, Sorry dat ik nu pas reageer, was nog even aan het genieten van een weekendje weg. Maar wat ik wil zeggen is HEEEEL veel succes vandaag!! Hoop dat de uurtjes vandaag snel voor je voorbij vliegen en dat het snel 18.00 is voor je. Ik word morgen om 08.00 uur geholpen. Morgen hebben we allebei eindelijk onze boobies! lfs Cootje ------------------- 27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?
 12. Hoi Vera, Ik herken je verhaal . Bij mij ook twijfel over het aantal cc en ook over low profile en high profile. Ik ben 158 en weeg 52 kg. Wil ook niet naar een D cup toe want ik ben niet zo groot en hoop ook dat het wel bij mij lichaam gaat passen. Dr. Stevens zei dat ik met 350cc high profile ongeveer wel uit zou komen op een volle C cup ... . In eerste instantie had ik 325cc low profile afgesproken en dat werd een gewone C cup. Haha schiet mij maar lek, ik weet toch niet waar het over gaat met mijn nu nog AA cupje! Wil alleen, wanneer het kan, geen corrigerende/push up bh's meer nodig hebben na de operatie. Dus vandaar toch de high profile. Hihi en dan toch nog blijven twijfelen, twijfelen.. Ben nu ook weer best nerveus aan het worden. Ik zou eigenlijk 20 april jl worden geopereerd, maar werd de avond van tevoren gebeld dat de anestestist in het buitenland vast zat door de aswolk. Nu nieuwe datum 27 april, 1 dag na jou. Heel veel succes toegewenst! Het wordt vast prachtig! lfs Cootje ------------------- 27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?
 13. Gelukkig! Nieuwe datum herbevestigd! ------------------- 27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?
 14. Thanks allemaal! Ja, was zo'n teleurstelling zeg ........ Maar goed ben nu al weer aan het aftellen ! Een week is idd niet zo lang. Nu maar hopen dat het echt doorgaat, moet nog wel een definitieve bevestiging krijgen. Fingers crossed. @ blonde dollie, wauw met 310 cc naar een d cup ! Fijn dat je het achter de rug ook hebt meid! Ik ben echt benieuwd wat het bij mij wordt hoor. Ik vind 350cc zoveel klinken maar ik heb dan ook maar een 75aa cupje dus ik hoop op een volle C uit te komen. Hihi ja, ik kan nu nog heerlijk een paar nachtjes liggen op mijn buik. Dat is dan ook weer voordeel. lv grtjs cootje ------------------- 27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?
 15. Ow wat balen! Werd ik vanavond gebeld door dr. Stevens dat de operatie morgen niet door kan gaan. De anestesist zit in het buitenland en kan niet op tijd terug zijn door de aswolk Eerst volgende datum is nu volgende week dinsdag 27 april. Weet dat er ergere dingen zijn, maar goed ik ben er echt even down van. ------------------- 20 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc Van 75 AA naar 75 C ?