Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum

Anderseldes

Full Member
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

203 profielweergaven
 1. Anderseldes

  PRP Acné behandelingen

  Belgische artsen die gecertificeerd zijn vind je hier terug http://www.bveg.vlaanderen/leden-overzicht/ . Persoonlijke ervaring bij clinic3d was zeer professioneel en heel informatief, geen idee of Belgische clinics nu goedkoper zijn dan Nederlandse, denk niet dat het zo veel verschilt
 2. Anderseldes

  Striae behandeld

  Jaren gebaald over striae, altijd zoeken, naar juiste broek, zien dat ze er niet boven kwamen (of onder) en badpak och diepe zucht. Ik ben uiteindelijk naar hasselt gegaan dr alexander ....en het verschil was al zeer zichtbaar na de eerste behandeling (in totaal 3 keer). De behandeling gaat eerst met carboxy gas en dan radiofrequentie het staat op de website beter uitgelegd www.clinic3d.be/striemen-striae-verwijderen-radiofreqentie-carboxytherapie-venus-viva. Ik dacht deel het even hier want zou ook werken voor striae na borstingreep.
 3. Anderseldes

  Rimpeltje,rimpeltje aan de macht

  Hoi hoi. Ik ga ook naar België, botox prijzen per zone liggen er toch iets lager dan in Nederland. Zelfs ga ik bij Clinic3D te Hasselt (op zaterdag ochtend). Zeer bekwame arts. Voorheen ging in Maastricht voor "pijnloze botox" maar het resultaat was niet zo fraai als bij Clinic3d. Heb nu ook eerste filler gehad (heel tevreden ) en overweeg ook prp behandeling.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×