Petipetu

Silver Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Petipetu

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

859 profile views
 1. Misschien wat late ractie maar heb je nu ondertussen kleinere prothesen? En ben je terug bij Plovier geweest? Ik ga ook terug kleiner, ook bij hem....Van 1050 naar 625 ongeveer...hoe is alles gelopen?
 2. Ooh dat is super gezegd! En heel lief! Je hebt volledig gelijk, teveel stressen is nooit goed. Dat komt de genezing niet ten goede. We kunnen er maar van genieten en focussen op de goede dingen: ze zien er al vrij mooi uit na 3 weken en het litteken is al goed aan het genezen
 3. oh pff, das ni zo lang, ik hoop maar dat ik de inkapseling ondertussen nog niet heb verstoord! man man, ik krijg er toch stress van, ook omdat je vanalles voelt dat niet juist lijkt. Mja, rustig blijven is de boodschap . thanks!
 4. Ja die band, een rotding maar ik houd hem netjes aan! bedankt voor de info!
 5. @bestboobie: ok, dus ook niet voorover bukken anders alles vasthouden, ga ik doen! en wanneer wordt dit kapsel gevormd, ik heb met mijn domme bewegingen toch nog geen schade toegebracht aan dit kapsel? Ik ben nu 3 weken ver? In menorca moet dat idd lukken, lekker chillen. Bedankt!!
 6. Ooh echt? Hadden ze dat bij mij ook maar gezegd! In de brief die ik mee kreeg ztond dat ik na 4 weken alles terug mocht doen, maar omdat het stofzuigen zelf niet echt pijn deed, dacht ik dat het wel niet zo erg zou zijn. Niet dus Ik ga jou raad nu opvolgen en mijn armen niet (veel) meer bewegen en hopen dat het zo goed komt! Oh dankjewel, we vertrekken 5 juni naar Menorca Spanje, normaal kijk ik er naar uit, maar nu heb ik een beetje schrik. Maar ik ga de hoop niet opgeven en de moed niet laten zakken en mijn lichaam de rust geven die het nodig heeft!! Bedankt voor de info!
 7. @mamalisa: ooh bedankt voor je reactie! Dat lucht al een beetje op! Ik ga jullie raad zeker opvolgen, armen niet boven schouders heffen, niets tillen boven 2 kg, veel rusten, .zijn er nog dingen waar ik zeker op moet letten? Had ergens gelezen niet voorover bukken? En dan in spanje hopelijk lekker genieten Na de vakantie moet ik sowieso terug op controle bij Plovier (20/6) en hopen dat hij zegt dat alles goed is
 8. Ooh echt? Hadden ze dat bij mij ook maar gezegd! In de brief die ik mee kreeg ztond dat ik na 4 weken alles terug mocht doen, maar omdat het stofzuigen zelf niet echt pijn deed, dacht ik dat het wel niet zo erg zou zijn. Niet dus Ik ga jou raad nu opvolgen en mijn armen niet (veel) meer bewegen en hopen dat het zo goed komt! Oh dankjewel, we vertrekken 5 juni naar Menorca Spanje, normaal kijk ik er naar uit, maar nu heb ik een beetje schrik. Maar ik ga de hoop niet opgeven en de moed niet laten zakken en mijn lichaam de rust geven die het nodig heeft!! Bedankt voor de info!
 9. Ooh echt? Hadden ze dat bij mij ook maar gezegd! In de brief die ik mee kreeg ztond dat ik na 4 weken alles terug mocht doen, maar omdat het stofzuigen zelf niet echt pijn deed, dacht ik dat het wel niet zo erg zou zijn. Niet dus Ik ga jou raad nu opvolgen en mijn armen niet (veel) meer bewegen en hopen dat het zo goed komt! Oh dankjewel, we vertrekken 5 juni naar Menorca Spanje, normaal kijk ik er naar uit, maar nu heb ik een beetje schrik. Maar ik ga de hoop niet opgeven en de moed niet laten zakken en mijn lichaam de rust geven die het nodig heeft!! Bedankt voor de info!
 10. Oh je hebt volledig gelijk, pff hoe dom kan je zijn nu ben ik volledig terug naar af. Maar ik ga geen tweede keer dezelfde fout maken, ik doe de komende weken niets meer en hoop dat het zo allemaal terug goedkomt! Bedankt!!
 11. Bedankt voor jullie reacties! Ik denk dat ik inderdaad soms te snel teveel wil doen. Ik ga nu twee weken goed rusten, want dan vertrekken we al op reis, ik hoop dat ze tegen dan al terug wat gedaald zijn. Maar als jullie zeggen dat de echte vorm lang kan duren, kan ik daar beter niet teveel over stressen. @bruisend: ik denk dat ik teveel in het huishouden heb gedaan (beetje gestofzuigd, gedweild). Niet slim ik weet het en ik heb nog een dochtertje van 3 jaar die constant aandacht vraagt en haar heb ik ook even uit bed moeten helpen 'klimmen' (ze slaapt nog in een klein kinderbedje) en heffen want mijn man was op dat moment niet thuis. Daarna natuurlijk pijnlijke steken Pff hoop maar dat het goed komt, want ik had ervoor 325 cc dual plane en altijd wel wat problemen gehad met de linkerborst (er kwam een soort knik (putje) aan de decolleté en dat was niet mooi. Ook was er steeds een grote opening tussen de twee borsten, ook niet echt mooi, dat wil ik nu allemaal vermijden (ik heb nu motiva 1050 cc).
 12. Hoi iedereen, ik volg hier al een tijdje op het forum, maar nu heb ik zelf een vraagje. Ik ben 3/5/2016 geopereerd in de beclinic door dokter Plovier en alles is goed gegaan. De prothesen begonnen eind vorige week goed in te dalen, maar nu is het net alsof ze terug naar omhoog schuiven, heeft iemand hier ervaring mee? ze zitten precies terug even hoog als de dag van de operatie ik ben dit weekend misschien niet altijd even voorzichtig geweest met mijn bewegingen, zou dat ermee te maken kunnen hebben? Zouden ze terug indalen en is er binnenin niets fouts gelopen, want heb ook terug meer pijn alvast bedankt voor jullie reacties!