Noortje

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Noortje

 • Birthday 07/04/1968

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Sporten. lezen

Recent Profile Visitors

1,832 profile views
 1. Leuk! Ik ga binnenkort foto's proberen te plaatsen want ben supertrots op mijn borsten. Als het zover is stuur ik je een pb'tje
 2. Hoi Jantina Wat leuk om iets van je te horen en te lezen dat het zo goed gaat. Bij mij gaat het ook goed, ik doe alles weer en ben superblij met mijn borsten. Afgelopen dinsdag voor de laatste controle bij de pc geweest. Ben benieuwd naar je foto's Liefs Noortje
 3. Meid praat het maar lekker van je af hier hoor, je tepel valt er echt niet af. Ik had 2 wondjes om mijn tepelhof en toen ik mijn eerste wondje had heb ik ook in paniek de huisarts gebeld omdat ik bang was dat hij los zou laten. Mijn tepel is helemaal bijgetrokken en heel mooi geworden, ook er omheen en hij zag er echt niet uit in het begin. Ben ook heel bang geweest om hem kwijt te raken, er zat allemaal dode huid over mijn tepel en dat zag er zwart uit. Daaronder zat mooie nieuwe roze huid en hij is nu net zo mooi als mijn andere tepel. Maar dat wist ik toen natuurlijk nog niet. En het gaatje wat is opengesprongen door de borstontsteking is ook heel mooi genezen. Het litteken is daar iets breder geworden maar wel mooi glad. En dat gaatje zag er echt niet fijn uit toen hoor.
 4. Hoi Ivon, Gefeliciteerd met je bvk. Dat scheuren waar jij het over hebt heb ik niet, wel had ik het gevoel als ik mijn bh uitdeed of mijn borsten eraf konden vallen, een heel raar gevoel. Maar dat is allemaal over gegaan, geef het de tijd. Je arts houd je in iedergeval in de gaten en dat is fijn. Succes met je herstel.
 5. Hoi Michelle, YESSSS YOU DID IT!!!!!!! Ik hoop dat het allemaal is meegevallen. Nu op naar een spoedig hertel.
 6. Gek hé dat het zo snel went alsof het nooit anders is geweest. Iets goeds went denk ik altijd snel. Heb jij geen last van je littekens? De littekens die onder mijn borsten lopen en dan het stukje naar mijn oksles toe zijn soms nog wel gevoelig. Maar ach bij mij is het ook nog maar iets langer dan 2 maanden geleden. Ik ben er superblij mee en ik ben blij dat ik de stap toch heb durven nemen.
 7. Je hebt het lekker achter de rug. Nu op naar een spoedig herstel, neem er de tijd voor.
 8. De tijd ervoor was ik heel zenuwachtig maar op de dag zelf bijna niet. Ik heb het over me heen laten komen. Diep ademhalen als je misselijk wordt Michelle dat wilt nog wel eens helpen. Echt het komt allemaal goed. Succes!
 9. Hoi Ik ben weer terug. Ik heb nog een week antibiotica geslikt en het gaat nu goed met de ontsteking, gelukkig. Alle wondjes zijn nu ook dicht. Even volhouden nog Cathy, straks gaat het herstel ineens heel snel. Het is nu 9 weken geleden bij mij en sinds een week of 2 doe ik eigenlijk alles wel weer zo'n beetje. Slapen doe ik soms met mijn bh aan en soms uit. Of ik begin met uit en halverwege de nacht doe ik hem toch maar weer aan. Op mijn zij gaat de ene keer heel goed en de andere keer weer minder. De littekens die naar mijn oksel lopen (bij mij lopen ze niet eens zo ver)die zijn het gevoeligst. hebben jullie dat ook?
 10. Hoi Michelle, Ik merkte meteen na de operatie dat ik minder tot geen last meer had van mijn nek en rug. Het was net of ik een hele zware rugtas had afgedaan, een heerlijk gevoel. Ik kan nu wel zeggen dat het helemaal genezen is. Wel 3 keer een kuurtje geslikt voor een borstontsteking maar zelfs die ontsteking viel mee. Mijn littekens genezen ook heel mooi. Het verticale litteken op mijn rechterborst was opengeknapt door die ontsteking (van dat openknappen voelde ik trouwens niets hoor) en ook dat geneest heel mooi. Ik smeer wel elke dag 2 keer mijn littekens in met bio oil. En het is net zoals Cathy zegt, het is ook best leuk allemaal. Iedereen is zo lief voor me geweest, thuis, in de kliniek en mijn huisarts is ook een schat. En deze zomer heb ik al een prachtige bikini aangehad op het strand, ik was zo trots als een pauw. Ook ik heb van te voren gedacht als ik maar geen spijt krijg, ik kan je vertellen dat ik nog geen seconde spijt heb gehad. Ik was doodsbang voor de narcose maar dat viel me ook reuze mee. Neem wel de tijd om te herstellen. Heel veel succes.
 11. Hoi Michelle, Misschien komt het door de vakantietijd dat er wat minder gereageerd wordt, ben zelf pas afgelopen weekend teruggekomen van vakantie. Maar wat gaaf dat je al zo snel geopereerd gaat worden zeg. Ik ben zelf van een F cup naar een B-C cup gegaan en ben er zo blij mee. En het is ook zo mooi geworden. Ik ga je vanaf nu volgen hoor.
 12. Mijn bikini heb ik al gescoord hoor een hele leuke in cupmaat b75, super klein dus en super leuk. Op mijn zij slapen doe ik al heel voorzichtig, heerlijk om even van houding te veranderen. Op mijn buik durf ik nog niet. Zwemmen durf ik ook nog niet, ook niet in zee en in het zwembad mag het niet. Ik heb nog een paar kleine wondjes door de ontsteking. Daar komt de pus uit naar buiten, eerst moet het maar helemaal dicht zijn. Ik heb trouwens toch weer een kuurtje gehad voor alle zekerheid ook omdat ik op vakantie ga.
 13. Hier iemand met ervaring. Na 2 antibioticakuren is de ontsteking nog niet helemaal weg. Er komt nog steeds een soort pus uit en de borst is weer een beetje rood. Morgen toch maar weer even bellen met de huisarts ik ga namelijk bijna op vakantie. Hou goed je temperatuur in de gaten.
 14. Hoi Cathi, Jouw verhaal lijkt veel op de mijne, wat super dat alles goed is gegaan. Veel plezier met je mooie nieuwe borsten. Ik geniet er ook nog elke dag van en ben er superblij mee.