Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/04/2019 in all areas

  1. 1 point
    Even een verslagje: Vorige week liet ik 270cc Anatomic Mentor Cohesive III plaatsen onder de borstspier. Na 3 keer borstvoeding geven, bleef er van mijn 70B niks meer over en was het snel beslist om daar iets aan te veranderen. De pijn viel reuze mee. Na 2 dagen kon ik feitelijk alles weer, behalve mijn 1-jarige dochter dragen. Ik vond het mentale aspect veel moeilijker. Nog steeds durf ik niet naar mijn borsten te kijken. Ik vind ze zo enorm en opgeblazen. Natuurlijk weet ik dat geduld het codewoord is, maar dat zit me niet in de genen. Hopelijk zakken mijn borsten snel wat, zodat ik het resultaat beter kan beoordelen. Momenteel ben ik een beetje bang dat een maatje kleiner (255cc) beter was geweest... Nog een minpuntje: mijn rechtertepel is compleet gevoelloos. Ik hoop dat dat zich nog zal herstellen. Over de chirurg niets dan lof. Die heeft me echt heel goed geholpen en zou ik zo iedereen aanraden. Vragen , ervaringen en peptalk altijd welkom! Ik probeer nogeen foto toe te voegen als ik ontdekt heb hoe dat hier in zijn werk gaat ?
  2. 1 point
    Klopt Jaydee, ik denk dat je EHjohanna bedoelt...... Ik hoop uiteraard voor Rosanna dat het voor haar ook geldt, maar denk toch dat de situatie hier een beetje anders ligt. Maar je hebt gelijk. Soms is het ook erg wennen. Xxx BB
  3. 1 point
    Wow jij hebt ook heel wat achter de rug dan! Nu wel helemaal blij? En merkte je ook niet de laatste keer dat je bijvoorbeeld minder snel herstelde? Ja ik denk ook niet dat aankomen veel zin heeft (en nu ik dat toch aan het proberen ben, merk ik ook dat het niets oplost). Mijn borsten zullen idd wat meegroeien, maar los daarvan blijf ik heel smal gebouwd en daar passen gewoon geen ronde, brede borsten bij. Ik heb je trouwens toegevoegd aan mijn album! Hieronder zal ik een anonieme foto plakken links van hoe het nu is en rechts van hoe ik het had gewild. Snap best dat sommige vrouwen juist die rondingen mooi vinden, maar bij mijn postuur vind ik dat too much en had ik zooo graag die wat meer subtiele borst met minder projectie gehad. Hopelijk krijg je zo een beetje idee wat ik bedoel.