Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Erelijst


Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 03-02-17 in alle zones

 1. 1 punt
  @Patries dat is goed nieuws! Heel veel succes met het uitpakken morgen!
 2. 1 punt
  Ik ben al heel tevreden met het resultaat. Ziet er al heel mooi uit! Ben benieuwd naar de evolutie de komende weken. Ik heb momenteel de hema heavy sport aan. Heb online een carefix anna en ava besteld. Die kunnen elk moment geleverd worden. Heb momenteel een 80E aan, en hij zit zeker niet los
 3. 1 punt
  Ooh echt?! En... ben je happy met het resultaat? Waar vind ik je operatieverslag trouwens? Oh @Patries ik heb reactie van Stephanie. Je kan een sportbh daar aanschaffen, deze is van t merk Anita en hebben ze op voorraad. Of ze zei dat ze bij de Hunkemöller tegenwoordig ook sportbh's hebben met een voorsluiting.
 4. 1 punt
  @Patries ik heb mijn verband er mogen afhalen! Meer uitleg in mijn operatieverslag
 5. 1 punt
  Vandaag 1 week PO. Het gaat heel goed momenteel. Ik slaap goed en heb weinig pijn. Deze voormiddag naar de kapper geweest. Heb me heerlijk laten verwennen. Ik begon me de laatste dagen te ergeren aan het verband. Het krulde helemaal op en jeukte zo hard! Na de kapper ben ik een bh in de hema gaan halen. De heavy sport in 80E! Thuis heb ik hem over mijn verband gepast en hij paste goed. Ik voelde meteen dat ik meer steun had! Ik heb Stéphanie opgebeld om te vragen of het verband eraf mocht. Aangezien alles zo goed gaat was dit voor haar geen probleem. Ik moet wem nog wachten met douchen. Het verband eraf en daar waren ze dan: mijn nieuwe boobies! Ik vind ze al heel mooi en ze staan helemaal niet hoog ofzo. De borstband doet zijn werk. Ben echt super blij!
 6. 1 punt
 7. 1 punt
 8. 1 punt
  @ B-cupje, Ja het is flink afzien! De pc had me wel voorbereid maar je kunt je er eigenlijk geen voorstelling van maken, tot die werkelijkheid wordt pffff. Ik vind ze nu ook echt totaal nog niet mooi.. alle bolling zit bovenaan en is tot nu toe nog niets gezakt, daar zit ik ook al aardig om te stressen. Oh oh als dit forum er niet was geweest zou ik me echt geen raad weten hoor, gelukkig hoor ik overal om me heen dat het toch weel maanden kan duren voor ze echt mooie borsten zijn! Nu zijn het 2 strakke, harde, stenen ballen op mn borstkas brrr. Hopen dat dual plane echt zoveel voordelen heeft, is het allemaal niet voor niets geweest Jeetje het kan dus een halfjaar duren?! oh oh dat is toch wel weer errug lang hoor.. @ Whitney toch gek dat veel het aan hun linkerborst hebben! terwijl ik met rechts toch echt veel meer doe! Fijn dat we het allemaal met elkaar hier kunnen delen, gedeelde smart is halve smart he Jij ook nog veel sterkte met je herstel!!

Aankondigingen • Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van al ons laatste nieuws en informatie?

  Aanmelden
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×