• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. @Jaydee He Meis! Je operatie is al achter de rug! Net even je verslagje gelezen Sorry dat ik nu pas reageer ben zo druk met dingen regelen voor onze nieuwe woning.. pff. Maar super gefeliciteerd met je nieuwe meiden! super blij dat je er nu al zo blij mee bent. Kijk natuurlijk uit naar de nieuwe foto’s als je die hebt. Laat je maar lekker verwennen! Dikke kus
 3. @frbarbie Gefeliciteerd met je mooie boobs! Vind ze echt nu al heel mooi eruit zien. Lekker groot! xx
 4. Goedemorgen dames, 20 juli 2017 ben ik geopereerd. Ik ben van een lege c/d cup (puntig) naar een F cup gegaan met 400 CC High Profile, dual plane. Bij de Hunkemoller heb ik BH's gekocht en ja nou heb ik wel eens gelezen dat je daar beter niet je maat kunt laten opmeten, maar voor nu is het oke haha. Volgens hen heb ik een 80F/75G, maar dat verschilt alweer heb ik gemerkt want ik kom ook in een 75F en soms is een 80F te klein qua omvang. Gewoon dus altijd passen :). Nu de laatste maand begin ik me alleen wel te irriteren en vroeg me af of meer dames daar last van hebben. Mijn bandjes zakken gedurdende de dag een paar keer af.. Strakker doen kan niet, want ze zitten al op hun strakst Ben benieuwd ! XoXo
 5. Hoi hoi 11-12 hoe gaat het vandaag met je ? Hoeveel cc is het geworden en hoe zijn ze geplaatst ?
 6. Motiva ergonomix

  Hij had het alleen over de motiva ergonomix, ik moet nog weer heen voor een 2e consult maar ik wil echt graag dat ik meer volume krijg bovenin.. Maar weet niet of dat hiermee gebeurd maar als ik het zo lees zijn er heel veel verschillende van motiva.. wat is het verschil tussen full en corse dan precies ?
 7. Hou op ....ik stik bijna in mijn thee en mijn boobs vinden het niet fijn dat geschud van het lachen....
 8. Whahahahaha, die laatste zin ook! Heerlijk! Wat fijn dat je je zo goed voelt! Eindelijk hè!? Zo kun je ook optimaal genieten van je tijd thuis met je hubbie en je ( . )( . ) Doe je evengoed nog rustig aan? Heb je al foto's gemaakt trouwens? Ben erg benieuwd! Fijne dag!
 9. Hoi @NOGGEENAACUP! Hoe gaat het nu met je? Zelfde vraag als jij eigenlijk stelt in het topic... beetje naar verwachting, en hoe verloopt alles? (Nog twee maandjes en dan mag ik ook voor dual plane 300cc, dus ik ben heeeel nieuwsgierig!!)
 10. @Jaydee en @Doe ik het of niet? dankjewel voor jullie lieve reacties!! Ik zit hier heel erg blij te wezen met mijn nieuwe boobies ;-))
 11. Today
 12. Hee lin, Als ik jou was zou ik nog verder kijken dan alleen het kliniek van DG. Ik ben blij dat ik er voor heb gekozen heb om me bij dr. Van der weij te laten opereren. Ik heb zelf vele slechte verhalen over hen gehoord en ik wilde net als jij ook natuurlijke boobs maar ik werd geadviseerd 350cc dual plane. Toen ik zei dat ik het te groot vond werd mij verteld dat kleiner niet mooi in verhouding zou passen :S. Terwijl dr. Van der weij 265cc aanraden en zei dat ik genoeg ruimte had om het voor de spier te plaatsen (dit is veel minder pijnlijk en de protheses zijn veel bewegelijker en voelen natuurlijker). Ook staan ze onder de plastische chirurgische klinieken slecht bekend. Ze doen aan hele grove marketing en geven korting aan klanten zodat ze goede recensies schrijven. Ik zou goed nadenken of je dit wilt en ik snap dat de lage prijs en afbetaling aantrekkelijk is maar het is voor de rest van je leven! X
 13. En heb je een fijne tijd? Met mij gaat het goed! Ik was heel misselijk en moest een aantal keer overgeven na de operatie maar toen waren de verpleegkundige echt mega lief en stelde mij helemaal gerust. De eerste 3 dagen heb ik wel echt veel pijn gehad, maar dat hoort erbij. Gewoon goed je medicijnen in nemen. Momenteel heb ik eigenlijk bijna geen pijn meer. Ik kan alleen nog niet plat liggen, de protheses moeten echt nog zakken.
 14. Angsthaasje

  Hallo ik ben nieuw hier en hoop wat info ..weet natuurlijk dat ik een complicatie heb maar ik heb ook nog een angst en paniek stoornis ..ik ben 6 nov jl geopereerd dus ruim 5 weken po na elke borst ruim 800 gram af ..en met tepel transplantatie dus van de stam af .nu na 2 weken met hechtingen eruit halen ..begon t gedonder .. kreeg koorts voelde me niet lekker rechter borst dik .. vrijdags terug .. begon te lekken iets ... ab .. na n week nog n keer extra wond gemaakt deed zo zeer huilde zo veel .. en heb zelf wondzorg ingezet thuis iknwoon ver van het ziekenhuis de wond werd groter en groter zowel onder de tepel als onder kant .. de angst was zo erg ..na n week terug ook tussen door maar n week eigen pc zag de wond er rustiger uit ..nog veel uitgehaald en weer gesneden .. maar ik kon niet meer ..op kweek gezet kwam ook niks uit ..nu vielde ik me eindelijk wat beter ..de ab stopte we afgelopen vrijdag mee al 2 kuren .. maar maandag zei de wondverpleegster dat t mis is ..terwijl ik me zo goed voelde en dacht het afnam..naar huisarts en overleg ziekenhuis is t weer dik .en lijkt dat de wond iets sluit ..antibiotica weer . De bal aan de zijkant waar de ontseking zat is weg en nu zit t boven op borst hard en onder tepel ..viel me niet ziek ..maar wel heel erg bang .. en okk nog te horen dat mijn zwager gister onverwachts is overleden..ook nog er boven op ....moet nu weer naar t ziekenhuis vanmiddag maar ben zo bang heeft er iemand ook meer ontstekingen gehad ik ben bang dat t nooit over gaat ..ik heb 25 jaar gewacht op de operatie was nu zover ... maar heb bijna spijt ..hoop dat iemand ook n beetje ervaring heb ..ieder is natuurlijk anders
 15. Nieuw

  Hallo ik ben nieuw hier ..zal mijn even voorstellen ..mijn naam is bep 49 jaar en 6 nov een bvk gehad ..omdat t niet mee zit helaas ..wil ik eens wat inlezen ..!! Ik heb ruim 25 jaar gewacht op bvk en nu valt het tegen ..ivm met complicaties ..ik woon alleen en heb een lieve vriend maar een lat relatie al 3.5 jaar .. !! Ik heb 2 kinderen meis en een jongen van 25 en 23 jaar en wonen uit huis .. Ik werk niet door problemen psychisch afgekeurd al sinds mijn 27 ste maar probeer altijd vrijwilligers werk te doen Ik woon in het midden van het land
 16. @Roosxx ik hoor heel veel goede verhalen met dat ze zo lief zijn. Gisteren werd ik ook gebeld met hoelaat ik geopereerd zou worden. En ook toen mega lief aan de telefoon. Dus dat zal wel Goedkomen. Hoe is het met jou?
 17. @Jaydee dat is waar ja. En dit is mijn eerste haha. Ik ben maandag aan de beurt! 18 december
 18. Sebbin of mentor?

  Hoi Kim, kan je wat duidelijker zijn in de (afmetingen van de) protheses die je noemt? En bij welke chirurg ben je op consult geweest?? nicolien
 19. Sebbin of mentor?

  Hallo wat ik mij afvraag bij mentor en sebbin zie je dat goed die 1cm verschil tussen de twee? En welke denke jullie dat ik beste kies? En welke geeft beste push up effect? En ben 1m78 en weeg 62 kilo en heb 75 omtrek dus wat zou ik doen?
 20. Hee Hee je bent in goede handen bij deze arts! Ik ben zelf 2 weken geleden bij hem geopereerd en ik mag absolluut niet klagen. Ik was ook erg onzeker en maakte me zelf gek door op internet alles te lezen.. je komt de meeste bang makende dingen tegen:( maar zoals er al gezget word dat zweten of lekker kan bij elk gebeuren maakt niet uit bij welke arts of welke merk. Ik moet zeggen dat de vaste gel nog best natuurlijk aanvoelt althans nu al voor zo ver en de littekens zijn echt super mooi heel veel Suc6 en maak je niet teveel gek ook na de operatie als je wakker word voel je niks vanwege de medicijnen alleen als je thuis komt laat de deuren open en de kopjes laag en veel lekkere arme zachte dekens (geen zware)
 21. Yesterday
 22. Hoi hoi zou ik je mogen volgen? Eergisteren geopereerd maar alles zit zo hoog... maak me een beetje zorgen 

 23. Hey! Zou ik ook eens even mogen kijken naar je foto's? Ik overweeg zelf om eens een afspraak te maken bij dr Verdonck Groetjes
 24. Hallo iedereen (nieuw hier) ☺️

  Ja juist daarmee dat ik ineens verschiet, en ook al heb ik een goed gevoel ik ga toch mijn afspraak annuleren. Wil geen risico nemen, het is te belangrijk hé! Ga eens een afspraak maken bij hen!
 25. Hallo iedereen (nieuw hier) ☺️

  Ik loop hier onderhand lang genoeg rond om te weten dat als best_boobie zo iets zegt, ze niet voor grap doet en duidelijke argumenten heeft. Meid met erg veel kennis over “dit wereldje” en over langere tijd. Maar is altijd schrikken als je overtuigt was. plovier heb ik hier al zeer veel goede dingen over gelezen! Ook Verdonck is toch wel een zeer goede wat ik zo hoor, alleen weet niet hoe ver hij van jou zit
 26. @Jeanice Hey! Zou ik ook even mogen kijken? Ik ben nog opzoek naar een goede pc, maar het is zo moeilijk *zucht* groetjes
 1. Meer activiteit laden