Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Today
 2. Hey Ladies, Gisteren was het mijn grote dag... 400cc mentor bij dr Hupkens. De oparatie viel reuze mee, en in de kliniek had ik totaal geen last. Totdat ik thuis aankwam, ik verga echt van de pijn. Ook voelt mijn linkerlitteken erg trekkerig aan en lijkt het net of er boven een soort deukje zit. Ik heb gisteren alleen fotos gemaakt van de voorkant en niet van dat plekje. Herkent iemand dit? Of moet ik het gewoon de tijd geven en trekt dit vanzelf weg? Wat vinden jullie van het resultaat! Ik ben er al erg blij mee, hoop wel dat ze nog wat verder naar elkaar toe komen te staan.
 3. Hey Meiden, ik heb vrijdag mijn operatie gehad bij paul vanstraelen, en alles is heel goed verlopen men resultaat was groter dan verwacht, mja is nu omdat alles nog strak en gespannen staat, ik heb wel pijn maar verdragelijk, alleen misselijkheid en overgeven pff ik wordt er zot van iemand ervaring mee? Grtjss
 4. Yesterday
 5. Fijn dat het je tot nu toe allemaal meevalt! Pas op dat je niet teveel wilt doen he anders gaat het je wellicht bezuren achteraf... goed herstel gewenst
 6. Wens2017

  Nachtmerrie

  hey meis, ik heb vorig jaar ook 3 maanden met 1 borst gelopen. ik heb een nabloeding gehad wat voor gedoe zorgde. dus ook spoedoperatie en prothese eruit. wat je meegemaakt hebt is heel heftig, ik voelde me ook verminkt. ik heb wel het e.e.a geprobeerd qua opvulling maar ik vond t allemaal voor geen meter zitten. ik had geluk met de winter, sjaal omhouden en geen mens die wat ziet... beetje goed draperen en af en toe goed hangen zeg maar. het verminkte gevoel en t huilen gaat weer over, maar leuk is t niet. bij mij is mn borst na de hersteloperatie mooier geworden dan de borst waar niets mee was. (daar lijkt de prothese wel iets minder goed ingedaalt, moet er nog steeds voor langs bij de pc). ik wens je veel sterkte, t komt goed maar t heeft helaas meer tijd nodig dan je wilde. na de hersteloperatie ben ik de eerste weken best angstig geweest dat t weer fout zou gaan, dat is gelukkig niet gebeurt. maar t kan zijn dat je dat ook krijgt. t komt goed, let maar op en op de kutdagen vind je hier begrip en wat steun!
 7. smizebra

  Twijfel: 250 of 300 cc?

  Ik kocht altijd 75A. Bovenop dan leeg... Hoogstens irritant met bh's en bikini's. Kon niet bukken want je keer er zo in naar... Niks... Maar nu met 270cc anatomisch dual plane 70D gekocht en met bukken blijft het mooi. Ik ben 6 weken PO dus kan nog wel veranderen. Ik ben 1.80 en 64kg. Ik heb geen foto's online sorry.
 8. Vandaag lijkt het kleine 'gaatje' ook netjes dicht Nu kan ik pas echt oprecht blij zijn, ik had toch wat zorgen. Rechter boobie begint ook wat te zakken en ze worden wat voller. Die verrekte hechtingen trekken wel nog flink zo nu en dan. Maar dan weet ik 'tot hier en niet verder'. Now go Drop....en fluff...
 9. Jolene

  Voorstellen BV gepland

  Hi. Welkom hier Ik had (denk ik) ongeveer een 80 b, slap. Ik heb nu 500cc rond high profile. Maar ik wilde wel goede bolling. Anatomisch is toch iets te "natuurlijk" vind ik. Hoewel er nog bollere ballen boobies zijn dan de mijne. Ik vind dat dat heel mooi , maar niet voor mezelf Is echt een smaak dingetje denk ik
 10. Pfoeh wat vervelend om te horen zeg. Heb je motiva corsé gekregen? Maar snap dat als je ze te groot vind dat dat ook niks is, en ze er dan beter weer uit kunnen na alle ellende.
 11. Hi @Seen87 hoe gaat het nu met je...? Volledig hetsteld...? Hopelijk loopt alles goed... grtjss
 12. B83

  Voorstellen BV gepland

  Goedenavond, Na 3 zwangerschappen ben ik erg ontevreden over wat er over is van mijn borsten. In augustus staat de operatie al gepland. De bedoeling is 385 of 430cc anatomische protheses dual plane geplaatst. Ik heb nu 85C, wel erg leeg. Welk formaat is het handigste, om het natuurlijk te houden? Groetjes,
 13. Ik ga het er zelf afdoen en dan zien, als ik over iets twijfel dan maak ik een afspraak. Maar vind het wel fijn om dit samen met mijn man te doen en.rustig te bekijken enzo. Ik vind het zo jeuken, heb lucht nodig aan mijn lijf we tellen af tot 2 augustus.
 14. Hoi! Ja ok prima dankjewel! Ja zal zeker mn rust nemen. Als ik merk dat t niet gaat. Mn werk is gelukkig niet zo intensief.
 15. Jolene

  Welke bh is nou eigenlijk goed ???

  Ah fijn he meis! Hihi... je zult wel merken dat waarschijnlijk deze de enige is die nog lekker zit Ik had hem ook gelijk besteld op advies van @Noelle2612
 16. VanAnaarCtje

  VanAnaarCtje : 22 mei 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Eindelijk is de wond dicht, maar de borsten zitten nog steeds behoorlijk hoog en ik vind ze echt te groot. blijkbaar heb ik een enorm hoog profiel gekregen 5,1 bij een doorsnede van 10,5. Wel met een ergonomix vulling, maar het zijn echt twee koplampen. Begin september weer op consult en ik wil ze echt eruit hebben. Kleding past niet meer, bikini’s staan niet, ik voel me echt mismaakt.
 17. Hey, fijn te horen dat alles goed verlopen is en dat de pijn te doen is. Mss toch op tijd je rust nemen eh, een operatie is niet niks Grtjs xx
 18. Ja narcose is iets raars he. Hoe u lichaam erop reageerd! Ja mijn verband stinkt ook vind ik. En idd met die warmte niet echt gezellig. En il ga blij zijn dat ik me mag douche! Ga jij het er zelf afdoen of ga jij ook een afspraak maken?
 19. Hoi, spannend dat je een datum hebt! Ik kreeg mijn BV op 12 juli, nu dus 9 dagen geleden. Ik ben zelf 1.77m en 57 kg, kwam van een AA. Ik kreeg 245CC voor de spier en kom nu uit op een 75B/70c. Ik zou nog even een consult vragen om je vragen te bespreken en te kijken wat er kan!
 20. Krullenbolletje22

  Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Maandag heb ik eindelijk het consult. Ik ben nu al zenuwachtig. Iemand nog een tip over wat ik echt niet moet vergeten te vragen, meenemen etc?
 21. Ik ben ook geopereerd door dr hupkens mijn litteken zit ook niet in de plooi. Ik vind het wel storend. Nu ik dit lees denk ik hadden ze dus ook even kunnen vertellen van tevoren.
 22. Dan zal het er toch echt bijhoren ben ik bang. Rustig aan dan maar.. sterkte!
 23. Ja, zou ik zeker proberen!! Haha, ja das normaal zenne, ik had ook wel wat stress Ja op zich, in huis blijft het gelukkig nog wel koel. Ja, ik begin het zo wel wat gehad te hebben met de hele dag niet echt iets te kunnen doen... Maar ik houd me rustig, want ja, wil niet iets forceren en dan uiteindelijk een langer herstel hebben... Dus nog even kalm houden hier hihi. Jij nog twee maandjes aftellen (allez, minder eigenlijk, spannend!)
 24. Ik kon kiezen tussen 260 en 300. Bij het eerste gesprek zei ik meteen 260 cc maar de twijfels kwamen daarna. Ben toen nog een x gaan passen en mijn arts zei dat als ik 300cc zou nemen ze 1 cm dichter tegen elkaar kwamen te staan. Toen kreeg ik meer de voorkeur voor 300. Op de dag vd operatie samen met de arts de knoop doorgehakt en 300 gekozen. Echt geen spijt van tot nu toe. Ik ben nu 3 dagen po. X
 25. Hm ja misschien kan ik mailen of we wat eerder mogen komen voor de operatie om nog eens te oordelen over de maat, in de plaats van op een ander moment nog eens langs te gaan. Goh amai ik zal wel veel stress hebben dan die ochtend van de operatie. Maar ik ben dan ook een eeuwige twijfelaar Oei haha straks heb je er een sixpack bij na die weken Hopelijk valt dat verband wat mee met het warme weer nu. Kan je je zo wat bezighouden de hele dag dan? Ik kan echt niet goed stilzitten, dus dat belooft al haha
 26. Ja, je ouders gaan niet meer echt mee kunnen om de maat te checken bij jou de operatiedag... Misschien moet je er eens voor bellen/mailen met de vraag of dat bij jou uitzonderlijk wel kan, maar bij mij mochten mijn ouders niet verder dan de wachtzaal op de operatiedag. Slapen is een Struggle Haha! Maar komt wel goed zeker? Bed is een kussenpaleis nu, rug doet extreem pijn, maar wel oké. Kon ook al meteen plat slapen en geraakte terug recht op mezelf (wel wat buikspieren moeten gebruiken :p )
 27. Hopelijk voel je je snel weer helemaal tiptop lukt het slapen op de rug wat? En kan je rondlopen of voel je dat te veel? Ja ergens zou ik wel nog eens willen langsgaan, maar het is echt ver rijden naar daar.. En de dag van de operatie gaan mijn beide ouders mee, dus misschien kunnen ze dan nog helpen oordelen over de maat. En heel augustus doe ik vakantiejob dus er is zowat geen mogelijkheid om nog eens te gaan, tenzij ik misschien een dag vrij vraag voor medische redenen.. Maar ben niet zeker dat ik dit zal krijgen.
 1. Meer activiteit laden


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×