Eerste consult dokter Nio OLVG West

    

Event details

Vandaag ga ik naar dokter Nio voor het eerst. Ik hoop op hydrogel implantaten zodat mijn borsten minder hangen en symmetrische worden.


Recommended Comments

Het was een inhoudelijk goed en prettig consult. Nio is echt een fijne man.

 

Zijn advies was grote (550 Cc) prothese zodat hij een goede lift kan bereiken door te vullen, zal wel met double bubble worden. Verder hij heeft me uitgelegd dat de monobloc Hydrogel in de loop van een paar jaar verandert in een zakje met echt waterige inhoud, dat vind ik wel heel jammer. Ik heb namelijk een sterke voorkeur voor Hydrogel, maar begin nu te twijfelen. Ook omdat hij vertelde dat een mooi resultaat makkelijker te bereiken is met siliconengel omdat de prothese hoger is. Maar mijn huiverigheid voor vage klachten en kapselvorming staat dit toch sta in de weg. Aan de andere kant.... als ik me toch laat opereren, wat ik al niet niks vind, dan wil ik het mooiste resultaat. 

Mijn vriend vindt het onzin. Hij begrijpt dat ik mijn hangende asymmetrische borsten niet mooi vind, maar hij vindt me wel mooi zoals ik ben. Hij keek heel verdrietig toen Nio allerlei metingen aan mijn borsten aan het doen was.

Ik vind 550 cc te groot. Vond het in de bh als pasprothese prima, maar denk dat ze naakt echt wel te groot voor me zijn. Wie hebben hier 550 cc? 

 

 

Share this comment


Link to comment