Op consult en nogal zenuwachtig

    

Borsten Forum Kalender
Guest

Event details

Heejj,

...Ben nog een beetje zoekende hoe het allemaal werkt hier, maar ik ben 29 jaar heb 3 kindjes en mag dinsdag op consult bij dokter Hermens van ATS kliniek voor borstvergroting

(iemand ervaring met deze dokter? want ik weet echt niet wat ik er allemaal van moet verwachten!) Ik wil dit al zooo lang en nu het consult dichterbij komt raak ik best een beetje gespannen en slaat de twijfel toe :o is dat herkenbaar voor jullie?

Eigenlijk is mijn wens niet heel erg moeilijk ik wil gewoon dat het er weer mooi en natuurlijk uitziet het hoeft niet overdreven groot te zijn, liever niet zelfs want ik ben zelf ook niet erg groot 't gaat er gewoon om dat het weer mooi "in model" zit :) 

Mocht iemand zich hierin herkennen en tips of advies voor me hebben.....heel graag!! misschien dat ik dan ietsjes minder gespannen ben als ik hoor dat ik niet de enige ben!

Nou alvast super bedankt ^_^

 

 

 


Recommended Comments

Hoi,

die zenuwen zijn denk ik bij vele meiden hier heel herkenbaar. Ik had ze ook het is iets waar je lang naar uit ziet maar ergens ook bang voor bent. 

Jou arts ken ik niet dus daar kan ik niet over zeggen.

Neem zeker foto's mee van borsten die je mooi vind en wat ja als eind resultaat wil. Schrijf je vragen op en wees zeker niet bang om ze te stellen. 

en laat je niet afschrikken door mense die zeggen dat je valse borsten altijd herkent. Want geloof mij dat is niet ^_^ Een goede arts kan ze perfect natuurlijk laten ogen ;-)

je kan zelf al eens opzoeken wat je zelf graag wil van plaatsing: dual plane, achter de spier of voor de spier. Helaas heb ik hier bij mijn eerste bv niet echt een grondige uitleg over gehad vandaar dat ik het aanhaal.

En bedenk het is "maar" een consult je hoeft helemaal niets te beslissen disndag ;-)

 

Share this comment


Link to comment